Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдеееее да ти ебам црнчугата глуп! ГЛУП!

Ja *ба утакмицава нигерот, што му требаше да паѓа на провокации!

Па не го удри бе.. Мислам дека не беше за црвен ова...

Еј значи споредете ги водителкиве од МТВ, со тие од РТС, да ти е милина да глеаш таму. Ем и се разбираат по нешто од фудбал... нашиве идиоти читаат од лист ко на митинг да се. :tapp:

Еј значи споредете ги водителкиве од МТВ, со тие од РТС, да ти е милина да глеаш таму. Ем и се разбираат по нешто од фудбал... нашиве идиоти читаат од лист ко на митинг да се. :tapp:

Оваа Даниелс мислам дека од 11 се нема вратено дома, за тие денови ќе научеше барем по 2-3ца од секоја репрезентација :pos:

Па нашиве се скроз изулаени...преѓе беше една во студиото нз која...и почнаа да зборуваат за музика......ретарди....

Читав после првиот меч на Аргентина тука коментари,Игуаин бил бот,требало Милито да игра :tv:
Според мене најдобар стрелец ке биде на светсково :D

Читав после првиот меч на Аргентина тука коментари,Игуаин бил бот,требало Милито да игра :tv:
Според мене најдобар стрелец ке биде на светсково :D
Ја гледаше утакмицата или на лајвскор ги виде само стрелците?
Па 2 гола даде од офсајд, и трите гола на тацна му ги дадоа...

Како и да е битно даде 3 гола,и јас сум за Милито да игра пред него ама пак ќе кажам како и да ги дал 3 гола се многу!

Јас сум за Агуеро, али јбг, како и да е при првиот посериозен противник на Аргентина они отпаѓаат...

Игуаин ке се посере против поголеми клубови исто како и во Реал што се посра против јаките клубови:toe:,му дале 3 топки на тацна и го направивте Бог

Се извадија Грциве. :P
Ама уште постои шанса да испаднат. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom