Не можат да играат во финале овие, ама кој не знае ќе ги пише и кладилниците пак на ќар, паметни се тие. :wink:Aбе колку шо знам ја не е можно финале да играат, на пример Шпанија-Бразил, Шпанија-Холандија, а во билтен ги има со коефициенти. Јас ли сум грешка или зафркаваат од кладилница ?
Најверојатно Швајни ќе ги шутира пеналите во одсуство на Балак.Излезе денес конечно и во Ас-Спорт билтен за СП.
Како попривлечни типови ми се чинат следните, само штета е што не можат да се комбинираат сите:
Мексико победник на група А @ 4.00
Парагвај победник на група Ф @ 4.00
Најдобар стрелец Клосе @ 40.00 (ова само поради фактот што има шанса да стане најдобар стрелец на СП досега, па мислам дека ќе го форсираат немците, пенали можеби тој ќе изведува........)
Вејн Руни најдобар стрелец во Англија @ 2.10
Нов Зеланд да заврши група со 0 бода @ 2.00
Шпанија 7+ (во група) @ 2.20
Португалија 5+ (во група) @ 2.10
Парагвај 4+ (во група) @ 2.05
Германија да добие црвен картон @ 2.20 (знаејќи го нивниот фашистички менталитет ова е и те како добар тип)
Ќе има хет-трик на цело светско @ 2.80
Вкупно црвени 0-17 @ 2.80
Вкупно голови во групна фаза 0-120 @ 2.40
Taка и си мислев. За Шпанија - Бразил има најмалку коефициент и не можат да играат во финале, добро ја измислиле.Не можат да играат во финале овие, ама кој не знае ќе ги пише и кладилниците пак на ќар, паметни се тие. :wink:
Ајдее ојдоа и талијанивеШто бе и Пирло се повредил или лошо сум информиран??? Ќе недостасувал 15 до 20 дена(групите ги пропушта)
Можно е да се врати против Словачка.Ајдее ојдоа и талијаниве
Немој, Полди не е веќе шпиц, игра LW и e во ужасна форма. Марин му го зема местото, што значи дека малце ќе игра.50 коеф. за Подолски да биде најдобар стрелец на светско.Примамливо..мора да се проба.:zlo:
Така:smir:Повеќето од типовиве ги нема во додатокот за СП што им е на веб страната, ти во билтен ги гледаш така?
Е баш ова мислев вчера да прашам па заборавив. Кој е бе овој Марин?!? Првпат слушам за него, еве сега гледам во Вердер играл, а одлично продори правеше по левата страна вчера против Босна. Дали босна нема асален десен бек или овој Марин е ѕвер ќе видиме за една недела!Боби[Мкд];3599940 напиша:Немој, Полди не е веќе шпиц, игра LW и e во ужасна форма. Марин му го зема местото, што значи дека малце ќе игра.
Второто. Марин е еден од најдобрите млади фудбалери на денешницава. Според мене тој ќе биде најдобар млад играч на Светсково.Дали босна нема асален десен бек или овој Марин е ѕвер ќе видиме за една недела!
20 години, роден у Босна, ама се преселил одма у Немачка. Играше у Менхенгладбах, сега е у Вердер, имаше одлична сезона, и заедно со Озил го донесоа Вердер до 3-то место.
--- надополнето ---
Е баш ова мислев вчера да прашам па заборавив. Кој е бе овој Марин?!? Првпат слушам за него, еве сега гледам во Вердер играл, а одлично продори правеше по левата страна вчера против Босна. Дали босна нема асален десен бек или овој Марин е ѕвер ќе видиме за една недела!
Јас би ги пишал овие две.....сигурна добивкаИзлезе денес конечно и во Ас-Спорт билтен за СП.
Како попривлечни типови ми се чинат следните, само штета е што не можат да се комбинираат сите:
Мексико победник на група А @ 4.00
Парагвај победник на група Ф @ 4.00
Најдобар стрелец Клосе @ 40.00 (ова само поради фактот што има шанса да стане најдобар стрелец на СП досега, па мислам дека ќе го форсираат немците, пенали можеби тој ќе изведува........)
Вејн Руни најдобар стрелец во Англија @ 2.10
Нов Зеланд да заврши група со 0 бода @ 2.00
Шпанија 7+ (во група) @ 2.20
Португалија 5+ (во група) @ 2.10
Парагвај 4+ (во група) @ 2.05
Германија да добие црвен картон @ 2.20 (знаејќи го нивниот фашистички менталитет ова е и те како добар тип)
Ќе има хет-трик на цело светско @ 2.80
Вкупно црвени 0-17 @ 2.80
Вкупно голови во групна фаза 0-120 @ 2.40
Aбе колку шо знам ја не е можно финале да играат, на пример Шпанија-Бразил, Шпанија-Холандија, а во билтен ги има со коефициенти. Јас ли сум грешка или зафркаваат од кладилница ?
Зошто да не можат?Тоа играње први против втори во група,важи само за 1/8 финале,после се мешаат,бар јас така мислам.Не можат да играат во финале овие, ама кој не знае ќе ги пише и кладилниците пак на ќар, паметни се тие. :wink: