M
Mario Gómez
Гостин
Имаше денес во вест, додаток и на средината имаше за бележење. Иде купи си вест.
Шо ќе се замараш со весници, еве ти ексел документ.Ќе даваат ли некој ваков календар,или нешто слично весниците наши?? Да забележуваме резултатите
Само што книгата останува успомен засекогаш а електронското не знаеш кога ќе ти се изгуби.Шо ќе се замараш со весници, еве ти ексел документ.
За некого е обратно.Само што книгата останува успомен засекогаш а електронското не знаеш кога ќе ти се изгуби.
za kogo kako :wink:Само што книгата останува успомен засекогаш а електронското не знаеш кога ќе ти се изгуби.
Си бираш горе временска зона, т.е. град. На пр. Белград, пошо иста временска зона сме.Сатницата, според наше време е ?
Фала Бате, одлично направено.Си бираш горе временска зона, т.е. град. На пр. Белград, пошо иста временска зона сме.
Јавува некоја грешка ми бара пасворд за премиум акаунт. Ај некој ако го има симнато нека го качи на некој друга страница од каде може безброј пати да биде симнато.Еј МОМЦИ... гледам дека ви се допаѓа тоа ЕКСЕЛ фајлот па решив да го дотерам малце. Му ставив Македонска подршка и Скопско време
Со други зборови го дотерав малку.
Еве го...
Линк од Рапидшер (само 10 пати може да биде превземен)
Погледнајте и ако е се во ред реаплоадирајте го некаде и кажувајте на сите.
п.с. Ако има некои чепатни грешки или нешто не ви се допаѓа или сакате да додадам кажете слободно. Ќе ја средиме работата.
Поздрав.
Го имаат земено повеќе од 10пати изгледа...Јавува некоја грешка ми бара пасворд за премиум акаунт. Ај некој ако го има симнато нека го качи на некој друга страница од каде може безброј пати да биде симнато.
А со ова повредиве ВЕЌЕ АМАН! Се почесто се поважни играчи се повредуваат. Шо толку се форсираат на ова пријателскиве не знам. Па играј полежерно мајка му стара, не се форсирај зошто да ризикуваш повреда. Па и она селекторот на Холандија како ме изнервира вчера со Унгарија го изваде истиот состав со кој играше пред три дена против Гана. Само измената беше што ВДВ стартуваше. ЗОШТО???? РВП не играше 4-5 месеци за Арсенал и сега таман се врати одма го клава за 3 дена 2 утакмици да изигра. Глуп. Нека бидат среќни холаѓаниве ако им остана здрави Снајдер и Кујт оти изгледа Робен го изеде стапот. Досега колку што знам нема да играат или под сериозен знак ? за настап се:
-Фердинанд :jaj:
-Дрогба
-Робен :jaj:
-Есиен
-Шкртел
-Бекам (од поодамна, ама па требаше да игра како за крај на кариера, а можда и ќе го подигнеше пехарот)
-Балак (вечен лузер)
-Галас
- и не занм кој уште ако знаете додадете на листава...
Значи сите класа играчи кој од кој и тоа многу значајни за своите екипи. Али тоа е тоа кој го нема и без него се може па на површина треба да испливаат нови ѕвезди, таленти.
Засега мислам дека од појакиве без посериозни повреди се Италија, Бразил, Португалија, Србија, Шпанија, Аргентина.
Го имаат земено повеќе од 10пати изгледа...
еве
http://www.megaupload.com/?d=WN0HR49O
п.с. па и никој не кажува нешто да видам да не сум преведел нешто лошо.
Што екстензија е ова .xlsx?!!??? Не го отвара со екселГо имаат земено повеќе од 10пати изгледа...
еве
http://www.megaupload.com/?d=WN0HR49O
п.с. па и никој не кажува нешто да видам да не сум преведел нешто лошо.