Освен на почеток шо пишува МАНГА, сајтов нема везе со манга НИТ ПА СО WEB ДИЗАЈН!!! Имам торент убацено и го глеам делче по делче као ми се downloadira, башка можел типот да си напраи еден убав флеш почеток... ма можел целата да си ја склопел у флеш, многу поубаво би изгледало и башка МНОГУ ПОУБАВО БИ БИЛО НАЦЕНТРИРАНО!!! 4 СКРОЛЕРИ ДА МИ СТААТ НА СТРАНАТА, ПАК НЕМА ДА СЕ СНАЈДАМ!!! Башка трубата линковите си ги наредила у горен ДЕСЕН ќош (не почиња од ЛЕВ ко секоја стандардна) и башка ВЕРТИКАЛНО се напишани! Ова комотно би го турил у топ 10... не... 100 најлоши web дизајни! МУ СЕ СКРОЛА СТРАНАТА ДО ДОЛЕ, А ДОЛЕ НЕМА НИШО!!! хмм... абе, можело и десно да скролаш! чек... замисли? ПАК НИШО!!! хмм сеа приметувам дека ми фали Apple Quicktime.... ај ќе го инсталирам и се надевам дека ќе се реши проблемот со скролањето.... 20 мега... со торентите мои... до утре ќе се симне... не е битно.. одам у биографија на типот и добив ЛИНКОВИ и едно бедно сликиче шо е на сред...-.- мислев на странава ќе најдам нешо друго шо асоцира на MANGA освен натписот MANGA на почетната страна..
едит: ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! СИМНАВ QUICKTIME ЗА ДА СЛУШНАМ ЕДЕН ГЛУП ЗВУК!!! И замислете, НЕ СЕ ПОПРАВИ ПОЗИЦИЈАТА НА СТРАНАТА!!!
ТОП 50 најглупи, дефинитивно!
Класика:
Final Fantasy, se razbira ,
Samurai Champloo,
Gundam,
Death Note,
Hellsing.
Битни класики - Dragon Ball и Dragon Ball Z
Ништо нема да направат по моќно од Dragon Ball Z. Слушнав дека Jojo's Adventures или као и да се вика е старо колку DBZ... Тоа би требало да е класика... ќе треба да го ѕрнам. После тоа, од класики имаш Inyasha (или као и да се спелува) и тоа треба да го ѕирнам некој ден
ама брат стварно ме курчат оние типови Anime биле за деца,а само DBZ i Pokemon имаат гледано.btw Advent Children е закон,Bleach сеа планирам да го глеам
DBZ НЕ Е ЗА ДЕЦА!!! По школите и градинките добиваш ефекти од типот:
КАААААА... МЕЕЕЕЕ... ХАААА.... МЕЕЕЕЕЕЕ... СТОООООООЛ!!!!
(и деца си кршат раце)
Ок.. Dragon Ball.. може, би му дал на некое дете да глеа... АМА DBZ - НЕ!!!
ни Pokemon не би му дал на некое дете да глеа зш ќе ОГЛУПЕ!!! Тој Ash, идиотот, поминаа 32 СЕЗОНИ и типот има ВКУПНО 18 покемони ПОСЕДУВАНО од кои повеќето ги раздал! Се знае као се игра! Зимаш нормален стартер (не пикачу) и шеташ низ Канто (у случај на Еш) си бркаш работа, фаќаш покемони, собираш значки (само незнам на играта зашо у сите сали пред тебе САМО ГЕРИ ТЕПАЛ) и откако ќе ги собереш се тепаш со елитната четворка некои 2-300 (ма и повеќе) пати за да ги кренеш сите твои омилени покемони на lvl 100 и после се млатиш со другари! Така ли е Тромбе? xD а не ко еш тука, едвај значки ми собира и после многу сезони (кај шо има негде 251 покемони) он има дури 18 што дел од нив му се раздадени! Кога сфатив колку е глуп Еш, се откажав од покемон анимето од седмо -.-
Инаку, постојат анимеа за деца: Dragon Ball (БЕЗ Z), Pokemon, Digimon... незнам.. не ми текињаат други (не дека знам)
БИТНА ВЕСТ!!!
ЌЕ ИЗЛАГА DRAGON BALL KAI
Dragon Ball Kai ќе биде Dragon Ball Z, класичното, само што ќе биде преработено. Највероватно нема да бидат цртани од ново ама мислам дека ќе бидат компјутерски поправени. Ќе бидат припремани за на wide screen и ќе мислам дека само позадините ќе се прецртуваат рачно. Е сеа, не го разбрав овој дел али за на wide screen, под некои услови ќе отсекуваат од доле и од горе, а под некои ќе додаваат позадина од страните. Сеуште не се потврдени сите овие информации, али официален е фактот дека DRAGON BALL KAI ќе излезе.