Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
разбрав дека ван гог ќе настапуваат?
официјално е ова или само шпекулација?
Абе земете си ја Цеца и фатете упм со се нејзе. Не им текна нешто паметно да донесат, не туку турбо "ѕвезди" ми влечкаат, ебати народот слеп, само тоа да се слушало. Земете слушнете нешто што вреди, што е музика. Многу сум пишман што сум роден на овие простори.
Ај и така лани, ни ја видов, па ни ја слушнав Северина, фино лепо имав настап во Апореа тоа време и се надевам и годинава така ќе биде. Стварно игла не се фрла во тој момент во градот. Не велам дека не е паметен потег, напротив, многу профит за градот ќе има, само ме нервира фактот што не знаат луѓево музика да слушаат.

Годинава ќе одам само тој ден кога ќе бидат Суперхикс. Ќе гледам да ја избегнам Цеца исто ко лани што си отидов за СК пред да почне Северина.
@goche: има време машко, ќе одиме заедно со возот![]()

Јбг,Мацко (на Ристески мислам) многу голем патриотА, па зато се труди да донеси се "од ѕвезда до ѕвезда",а најфрустрирачки е шо не му се дава простор на ПРИЛЕПСКИТЕ артиски (кои реномирани кои не) да имаат по еден настап макар и по пола сат. Не мора да биди во вечерната програма нека биди некое време поденски. Има деца еден куп шо составија бендој шо ги бидува да науча 5-10 песни да ги одсвира и да се испромовира.Ама то е,на кого да му кажиш,сето стручњаци се во тој одборо шо е задолжен за културно-забавнио дел!Абе земете си ја Цеца и фатете упм со се нејзе. Не им текна нешто паметно да донесат, не туку турбо "ѕвезди" ми влечкаат, ебати народот слеп, само тоа да се слушало. Земете слушнете нешто што вреди, што е музика. Многу сум пишман што сум роден на овие простори.
Ај и така лани, ни ја видов, па ни ја слушнав Северина, фино лепо имав настап во Апореа тоа време и се надевам и годинава така ќе биде. Стварно игла не се фрла во тој момент во градот. Не велам дека не е паметен потег, напротив, многу профит за градот ќе има, само ме нервира фактот што не знаат луѓево музика да слушаат.
Еееех таман раб за пиво да се посрамотамДи џеј ќе частиш ли пиво?![]()
Вие тешки дојдете 
Еееех таман раб за пиво да се посрамотамВие тешки дојдете
![]()

А бе нека не се праат другиве девици и тие ќе мешаат. Нема чоек шо не ја знај ДРАГАНЕ МОЈНема промашај годинава,баш и временски се поклопува со плата,таман
Буцио ќе меша на Цеца,жално е да се пропушти тој чин![]()
))јас ја знам само мелодично, не со текстА бе нека не се праат другиве девици и тие ќе мешаат. Нема чоек шо не ја знај ДРАГАНЕ МОЈ))
Ете ти прилика да ја научиш целајас ја знам само мелодично, не со текст![]()
иначе, ќе гледам да дојдам, ако сум у мк тој период, кога ќе биде фестов.
)))))))