Агресивно пијанство!

• Креатор на темата Креатор на темата ^HITMAN^
  • Време на започнување Време на започнување
H

^HITMAN^

Гостин
Ме интересира дали кога сте под дејство на алкохол и некој ќе ви префрли нешто, ве закача или и се пушта на вашата девојка, го кршите од ќотек или реагирате на поинаков начин ?
Еве јас како прв да си кажам, никогаш не се закачам прв со никој но сум премногу агресивен доколку некој ми згреши нешто намерно. Не сум горд на тоа но таков сум.

секој е различен :toe:
зависи до ситуација но почесто сум агресивен .. и јас не сум горд на тоа :)
а и не се опивам веќе :) (во права смисла на зборот, само се напивам :) )

Не сум сам изгледа. :) Во последно време сум доста агресивен IMAO поготово со оние кои ги сметам за недостојни дури и да зборуваат со мене(јеби га арогантен сум) кога се кур*ат без потреба. Се тешам со машки нагони и тестостерон (очигледно несфатливо за жените) но можеби претерувам.

Зависи од пијачката :toe:ако пијам пиво или вино и други пијалоци не ме тера толку на бељја ама ако се очукам од ракија е тогаш не знам :jaj:работата е бегајте змии гуштерици ништо пред патот да не ми се најди исклучвање до бесвест :kesa:и башка другиот ден глата тапан
Во секој случај не ми чини тоа пијанењето ама тоа ебати мажот ако има пијачка а да не се здрви здраво :wink:

Нe сум агресивен кога сум пијан ,а кога сум пијан и во весела компанија су ми велеле другарите дека трескам уникални бисери и они се цепат од смев.

Но секој човек е различен. Факт е дека на некој луѓе алкохолот им влијае негативно и само си бараат повод да се степат со некој.:toe:

аааау иам мн добра пијанка. Мн сум хепи и сите жени ги сакам

аааау иам мн добра пијанка. Мн сум хепи и сите жени ги сакам
Хехехе кога сме пијани сите сакаме жените дури и да со грди како вештерка :helou::helou:

Па овака има 2 варијанти првата е:
6 литри алкохол + Prodigy = Тепање со обезбедувањето
втората варијанта ти е:
Умерено конзумирање алкохол + добри песни за опуштување = прекрасна вечер

Но, и да зависи од какво пијанство имаш...некој кога ќе се напијат све им е до мора равно и не се замараат, а пак други си терат закачка (зошто се осејќат мн. јаки) до пред 2 години ја применуваф првата варијанта на излагање но се свестив и сватив дека ич не е кул па сега сум на втората...барем за мене така функционира :wink:

За да бидам агресивен при состојба "пијан мочан" треба некој ептен да ме испровоцира и тоа под ептен значи доколку сум бил трезен побрзо би изреагирал на провокациите. Иначе многу сум мирен и не иницирам некаков конфликт.

И ја исто....и тоа имам ептен агресивно пијанство и вообичаено правам проблеми...хехаа а причина ЈАС ПИЈАН=Проблем и агресија...а по природа не сум агресивен ама алкохолот фрки ми прави...така да сегааа..коњак и синтагма чоколадо е ОК,или пак ракија ил пиво...ама не до опивање...онака за атер.

Се немам очукано сеа за сеа.Така да го оставам празен мојот став до првото асално очукување кое ќе биде на 8ми Август.:toe:

Ме интересира дали кога сте под дејство на алкохол и некој ќе ви префрли нешто, ве закача или и се пушта на вашата девојка, го кршите од ќотек?

Ma немора да сум пијан за ова. :D

Јас не ама имам другар ако му се свртеше во глава дека некој не го гледа како што треба :icon_lol:, шо ме гледа овај, шо пија кафаната :pos::pos::pos::pos::pos:.
Еднаш седна кај цајканите таму на маса кај нив ни поканет ни ништо шо пијаат цајканите :pos::pos::pos::pos::pos:, а бе остај ги цајканите гледај си ја ваму масата.
Тоа ти е другар ми е и многу ми значи тоа, а за заебаните работи што да правам кога таков е човекот :toe:.

јас баш напротив. умирам од смеење, се ми е полно, ништо не ми фали, ќе си речеш на тешка дрога сум :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom