Никифор претепан во Гостивар!

?

..........

Гостин
Лошо лошо, како бе си дозволил газдата така некултурно и сељачки еве да речам да се испонаша, сепак Ники е еден од најдобрите ДЈ кај нас, а и не е до толку некултурен и агресивен да испровоцира човек до толку па за физички да се пресметува....како и да е бидејки се уште не ја знаеме целата сторија сепак лоша работа..

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
ОМФГ, ’тард.

И после, ќе му иде некој да му настапува и да му пушта музика у клубот?!

Ај разбирам СЕБР да улета и да демолира клуб, ама сам да си го уништиш клубот?! :tapp:

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
А шо е нај интересно не е ова прв пат да го истрескаат Никифор :toe:

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
У Автокоманда,едно време немоеше од дома да искочи,после колку шо знам и слушнав пред 5 години коа пушташе у Парк(Охрид) музика и од тамо го имаат избацено ама за ова последново не сум 100% сигурен

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Секаде има такви што делат од околината, немора да значи дека само во Гостивар има такви глупаци, во секој град има барем по еден, а и повеќе...:tapp:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Зашто не ме чуди? :)
О да, зашто како и сегде и кај нас има локални фраери т.е. „најсилен сум“ и “никој ништо не ми може типци“.
Таман реков живна градот, почнаа да носат повеќе познати и некој сељо ваков мора да ја утне работата :toe:

П

Паган-др

Гостин
Почнавме и ДЏ-и да тепаме. Ко што тргнала работава музика само низ маало на мобилен ќе слушаме.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
За газдите нема да коментирам, ваљда претпоставувате, како што знам пред некое време таму настапуваше Тони Зен, после настапот газдиве не сакале да му платат, така да ваљда капирате за каков тип на газди се работи :)
Тони Зен има настапувано таму на хуминатерен концерт, ама за тоа го имаат известено после настапот :icon_lol:.

Инаку ова диџејството поризична професија отколку кафанска пејачка излегува дека е :icon_lol:.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Тони Зен има настапувано таму на хуминатерен концерт, ама за тоа го имаат известено после настапот :icon_lol:.

Инаку ова диџејството поризична професија отколку кафанска пејачка излегува дека е :icon_lol:.
Не ми се верува дека тоа било хуманитарен концерт.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не ми се верува дека тоа било хуманитарен концерт.
Не ми ја разбра поентата човекот има настапувано таму за хуманитарни цели, односно да му помогне на газдата на дискотеката да заработи повеќе пари, со тоа што нема него да го исплати :icon_lol:.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Не ми ја разбра поентата човекот има настапувано таму за хуманитарни цели, односно да му помогне на газдата на дискотеката да заработи повеќе пари, со тоа што нема него да го исплати :icon_lol:.
Аааа ок е така има некако сенс.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Греота Свињофорчо. :)
Не бе шала на страна, газдава се глеа дека е ропачина тешка. Се прашувам дали друг пат ќе му дојде некој познат македонски ДЈ или друг музичар.

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
Ova nmvz neka ja kaze dj niki kanata vistinata i club ELDORADO ne e dupka kako vie sto go narekuvate ova e edno od najubavite diskoteki vo Makedonija ... pozz i se najubavo

Ова е коментар од страната на која е постирано дека никифор е претепан.. незнам дали за еден саат била работава..у секој случај лошо..

Kajgana Shop

На врв Bottom