Интер - Јувентус, Дерби на Италија, (2:0)

Како ќе заврши дербито? (или, да се преброиме...)

• Вкупно гласачи
    178
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
abe cuti si tamu, vie medju sebe ke se ispotepate, vamu gadjaat so jajca, vo torino specijalci vi go cuvaat rakovodstvoto (navodno bidejci go predale moggi, pa nekoj bara osveta)...
toa si e vasa rabota, samo nemoj da pocnat i da se ubivaat medju sebe jubentasite-ke ja obrukate,POVTORNO!!!, seria a...
vi posakuvam cesen i ubedliv poraz:helou:
ников мн го сакаат интерашиве ги потсеќа на нешто:pos2:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ako gubi Juventus stavam avatar na Inter, aj ako ima nekoj od Inter ili se plasite:vozbud:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
abe cuti si tamu, vie medju sebe ke se ispotepate, vamu gadjaat so jajca, vo torino specijalci vi go cuvaat rakovodstvoto (navodno bidejci go predale moggi, pa nekoj bara osveta)...
toa si e vasa rabota, samo nemoj da pocnat i da se ubivaat medju sebe jubentasite-ke ja obrukate,POVTORNO!!!, seria a...
vi posakuvam cesen i ubedliv poraz:helou:
па ја не реков ништо.вие на медиумите изглеа верувате само кога на вас ви одговараат вестите,ако не ви одговара сите се или за јуве или за милан или за рома весниците.важно вие си ја имате телеком италија да си се договарате со судиите:tapp::pusk:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Da bide vaka pointeresno ok e jas ke stavaam avatar kakov ke mi dava Kire_inter, i jas ke mu mu najdam eden ubav

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Ako gubi Juventus stavam avatar na Inter, aj ako ima nekoj od Inter ili se plasite:vozbud:
Ееее колега... ЈАС :smir:

Ееее Кире дај јас, поинтересно е зашто ми е колега па ќе нема да смее да се појави на Економски форумот :smir:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Eh videte Kire e siguren deka ke pobedi inter mi vika i nereseno ako izleze ke stavi avatar na JUVENTUs :pos2:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
..........jas_22 vs kire_inter :tv:..........

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
ников мн го сакаат интерашиве ги потсеќа на нешто:pos2:
Za nikov vece kazav deka praksa mi e da gi stavam svoite najneomileni igraci, tuku zaebi toa, imam edno korisna vest za vas, navivacite na juve...

Imeno nekoi od vodeckite ludje na navivacite na juve imale sostanok so marketing-direktorot klubot i od nego barale, ovo e najdobriot del, DA IM SE REFUNDIRAAT PARITE STO GI IMAAT POTROSENI ZA VLEZNICI OVAA SEZONA, poradi katastrofalnite resultati na timot... vie sto ste tuka (bidejci ne ste davale pari za vleznici), bi sakal da ve opravam malku. Da si se organizirate malku, da napravite spisok na celiot iskrsen mebel i zagubeni opkladi ovaa sezona, i vie da si barate da vi se nadohnadi toa. Abe ic da ne popustate, pa onie zabarive popametni da ne se od vas:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom