Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.238
- Поени од реакции
- 8.136
A вие знаете од кога е снимкава или така од ракав си тропате а? Ова е од пред скоро месец дена, пред мечот со Аталанта.
Незнам од кога е снимкава што ја постираа ама читав вчера дека имало нешто...Ова е од пред скоро месец дена, пред мечот со Аталанта.
Да тоа е во Торино но нема медиум во Италија кој не пренесе дека 50 навивачи на Јувентус го нападнале тимот во Милано.A вие знаете од кога е снимкава или така од ракав си тропате а? Ова е од пред скоро месец дена, пред мечот со Аталанта.
è stato aggredito da un a quarantina di tifosi bianconeri
За тоа кој стои зад нападот кој се случил денес не реков ништо Само за снимкава знам дека е од пред мечот со Аталанта.Да тоа е во Торино но нема медиум во Италија кој не пренесе дека 50 навивачи на Јувентус го нападнале тимот во Милано.
Но во Македонија инспектор Кришо открил дека тоа се навивачи на Интер.
Na juve se navivacite, potocno navivacka grupa viking, a vesto e potvrdena i od tuto(jube)sport...:nesum:ганерче тоа се навивачи на вашиот смрден и селски клуб шинтернационале + тука нее наведено дека и чадни бомби во хотелот се фрлени и дека било под знак прашање играњето на натпреваров
значи му веруваш.Инаку фановите се на јуве како што кажа.:smir:Na juve se navivacite, potocno navivacka grupa viking, a vesto e potvrdena i od tuto(jube)sport...:nesum:
jas na toj ligav vesnik ne mu veruvam nisto, no ovaa vest ke ja zemam kako tocna
ovaa e dobro za podignuvanje na timskiot duh na 'staricata' ...
Ејј многу е бе, за овакво „дерби“ се дава 1.5 за ИнтерСе нервирам зашто не уплатив кец, а ме мрзи сега на вакво време да одам... 1.7 коеф. за кец еј!
abe cuti si tamu, vie medju sebe ke se ispotepate, vamu gadjaat so jajca, vo torino specijalci vi go cuvaat rakovodstvoto (navodno bidejci go predale moggi, pa nekoj bara osveta)...значи му веруваш.Инаку фановите се на јуве како што кажа.:smir: