Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не секогаш. Иако факт е дека поголемиот дел од пријателствата се поради тие цели.нема во денешно време другари т.е. има ама не НАЈДОБРИ. секој со секого се дружи заради корист
нема во денешно време другари т.е. има ама не НАЈДОБРИ. секој со секого се дружи заради корист
Не до возраста, до искуството е. Јас до ден денес понекогаш се наоѓам во дилема кога се во прашање проценките на вистинските другарства и одвреме навреме ќе наидам на скриени мотиви, на лицемерни гадуринки, на плашливо завидливи суштества и сите се околу мене... Најверојатно, времето покажува. Со тие што не сум сакала да се дружам сум го прекинала другарството, другарки за кои сум мислела дека сме сродни душа и им сум се доверувала за `се се испоставило дека биле апсолутно неискрени и другарството се прекинало. Тешко е да се процени вистински пријател покрај доста квалитетни глумци со сељачки морал и богата историја на изгледани сапуници позади нив.15 години сте.
Не го сфаќате поимот најдобра другарка. Ако седите заедно во клупа, и ако одите заедно на секции и минувате поголем дел од времето заедно, можеби се декларирате како најдобри другарки, но не мора да значи дека сте. Другарка не се пушта на дечкото на другарка и, а камоли на најдобрата и другарка.
И постот да не ми биде само наменет на првиот пост, ќе кажам дека глуп ми е насловот на темата, а и самата тема.
Се согласувам.нема во денешно време другари т.е. има ама не НАЈДОБРИ. секој со секого се дружи заради корист
Како прво во денешно време не знам како можете некој/а да класифицирате како најдобар/а другар/ка.
Изумрееа тие таквите ..