Aci hayat - Суров живот

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување
B

Beck's

Гостин
Od ponedelnik vo 18:45 na Sitel ke odi edna od najgledanite turski tv serii Aci Hayat.Pa sakav da znam dali ke bide sinkronizirano na makedonski,ili pa ke bide toa so prevod(daj boze).
Inaku filmot e ekstra nesto,ako gi gledate prvite 2-3 epizodi ubeden sum deka posle ke go sledite do kraj:)

Шехерезад една од најгледаните, Ѓумуш една од најгледаните, другава на А1 со волци во името е една од најгледани, сега и оваа, аман више.

Шехерезад една од најгледаните, Ѓумуш една од најгледаните, другава на А1 со волци во името е една од најгледани, сега и оваа, аман више.

Aci Hayat e daleku podobra seria od Gymys,koj ja gledal seriava znae za sto zboruvam.A i zs vikas aman vise,bas super sto veke pocna i so turski serii,za razlika od latinskite koi stana grdotija:tapp:

Немам намера да гледам.... уствари си гледам Шехерзад повремено ко ќе ми е мака и ко ќе сакам да си го исперам мозоко, па наредниот ден ми е џоа ноф.

Како можите да гледате глупи сериски филмови не ми е јасно.

Ама битното е шо и Чак Норис гледа Шехерзад :baeh:

до кога вака во турско ропство

немаат попаметна работа, вака ќе ѓи едуцираат децата.

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Што е па сега ова?
Е да видиш шо е де. Досега интересни беа шпанските, одсеа натаму ќе се гледаат турските серии.
Ама ај ние си го иаме интернетот, нема шо да паничиме.

[како-да-е-битно]
Кога не сме кадарни да си напрајме една наша серија за Трпе и Трпана и да ја тегнеме 5 години... ќе увезуваме шпански и турски...
[/како-да-е-битно]

Нека увезат се и сешто ама нека прекинат со едно исто. Го отапеа со приказните. На а1 шехерезад од кога им трае серијана само цвика плаче колку што разбрав ина ѓумуш била иста приказна и секогаш има некој кој сака баш нивната врска да им ја растури. Ова веќе од кога сум свесен и мислам знам за ваквиве срања и ми се толку предвидливи.

Освен "Долина на Волците" другите се глупи филмови!

уште рекламата шо ја даваа, како најава за филмот, уште тогаш мислев дека е глупа серијава :хехе:

E да ти кажам дека грешиш во врска со овој филм.

Туку можеби оваа сезона има моменти кога делува глупо филмот,но втората сезона е многу многу подобра :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom