Која боја на кошула одговара на црно сако?

• Креатор на темата Креатор на темата element_xxx
  • Време на започнување Време на започнување
Светло/темно тегет?
Тегет е темно сина боја, нијанса пред црно, а светло и темно тегет не постојат. Тоа е светло или темно сина боја. Нели :)

Не му ја разбра шалата на типот :) Од скечот на к-15 со Тошо (мислам), на мостот ?....Не е битно, му ја расипа смешката :(

Светло/темно тегет?
Тегет е темно сина боја, нијанса пред црно, а светло и темно тегет не постојат. Тоа е светло или темно сина боја. Нели :)
Aли тегет кошули боље стојат на фармерки, со црно одело е ептен темно некако. Кошулата треба малку да донесе свежина на комбинацијата.

K-15 скечот , тегет чорап-на све иде, ти текнува? :)

abe aj deckoto si kaza kje nosi crno sako i pantoloni (znaci pantoloni, ne farmerki), a vie mu preporacuvate beli patiki!? wtf? na sto kje leci u crno sako i crni pantoloni so bela patika? elvir mekikj film? :D ili pa crno sako i svetli farmerki/pantoloni - glupost zhiva. uste i rozeva koshula i bel kaish neka opne i ete ti 100% seljak od vivendi. :D :D ne znam od kaj izleze onaa moda sto se pocesto ja gledam niz grad - crni farmerki/pantoloni so bel kaish? kolku selsko izgleda bel kaish na crno toa e cudo nesto.

ako nosis crno sako i crni pantoloni nikako patiki ne zaebavaj, zemi si kondurce, ne mora so vrvka, moze i na lepenki. koshula manje vise ne moze da utnes, ali eve ja bi preporachal isto okej na crno e i bordo boja. ;)

Druze da te prasam da ne znaes kaj mozam da najdam crno pokratko sako vo gradov cel ramstore i gtc gi prebrav nigde nemozam da najdam se ili se crni ama dolgi ili se teget:S????

На црно све иде. :) Јас црно сако искомбинирав одлично иако претходно бев скептик на укажувањата и мислев дека ептен ќе се зацрнам, но на црно сако ставив црна кошула и црна сатенска вратоврска. Изгледа одлично.

Можеш сина... светло сина или темно сина, црна, или некоја некласична црна со бели линии ако си за некој... кул неофицијален изглед, ако ти е за класично пробај од овие комбинации погоре, на црно оди се :)

Luge mi se bilizi mautura i mi treba eden sovet.Znaci vaka sakam da oblecam crno strukirano sako,crni pantoloni(megutoa ne sakam da bidat klasicni)i nekoi dobri patiki i sekako kosula.No imam eden problem bidejki ne sakam da nosam bela kosula zatoa kazete mi koja druga boja ubavo bi izledala vo kombinacija so crno sako????

На црно сите бои одат, а кога веќе ќе носиш црно сако и црни панталони, гледај кошулата да има светла боја, немој темна.Темно со светло оди секогаш.Темно со темно комбинација не оди воопшто.Само повеќе ќе те затвори и воопшто нема да изгледаш убаво.
Гледај кошулата да има светла боја.Среќно ;)

The color of the rainbow! !:Л

*на црно се иде...

*на црно се иде...

Види брат, ова е сериозна тема, и ќе морам да те замолам и ти да бидеш сериозен на неа.

Онтопик: Значи, модните дизјанери сметаат дека не на секого му стои црно сако, односно, момче, треба прво да бидеш сигурен дали ти стои црно сако, а потоа да избереш сако кое е во тренд и шема во оваа пролет-лето колекција.
На панталони и сако, патики не стојат, стојат убави кондури. Патики и панталони ти е како атлетичар во костум за капење.
Секако, околу комбинирање на боите имаш цела наука и филозофија, неможе тук така секој да комбинира бои како ќе му текне.
Мој искрен совет е да се консултираш со некој од нашите реномирани модни дизајнери околу изборот на бои....

Luge mi se bilizi mautura i mi treba eden sovet.Znaci vaka sakam da oblecam crno strukirano sako,crni pantoloni(megutoa ne sakam da bidat klasicni)i nekoi dobri patiki i sekako kosula.No imam eden problem bidejki ne sakam da nosam bela kosula zatoa kazete mi koja druga boja ubavo bi izledala vo kombinacija so crno sako????

Mora da pazis da ti bidat u ton patikite so kosulata!

*на црно се иде...

Trasnkoloritna

И да ја одбереш најдобрата кошула ПАТИКИТЕ ти се утка... сако и патики НЕ !!!!! Може патики со кошула и фармерчиња онака спортски облечен... али ако веќе се облекуваш свечено облечи се свечено...

Со плава ќе бидеш као чувар во пошта
со бела као келнер
со розева - сељак
црвена не

Ја да сум ќе стаам бордо. Темна нијанса. Немој некоја ептен светла.

Со плава ќе бидеш као чувар во пошта
со бела као келнер
со розева - сељак
црвена не

Ја да сум ќе стаам бордо. Темна нијанса. Немој некоја ептен светла.
Зависи
roger-moore-james-bond-c10101933.jpg

Овој дури и лептир машна стаил па не изгледа на келнер.
*може е до пиштолот, купи си пиштол!

Ако се движиш како келнер е не како мангупче ќе изгледаш на келнер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom