Светло/темно тегет?
Тегет е темно сина боја, нијанса пред црно, а светло и темно тегет не постојат. Тоа е светло или темно сина боја. Нели![]()
Не му ја разбра шалата на типот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Светло/темно тегет?
Тегет е темно сина боја, нијанса пред црно, а светло и темно тегет не постојат. Тоа е светло или темно сина боја. Нели![]()
Светло/темно тегет?
Тегет е темно сина боја, нијанса пред црно, а светло и темно тегет не постојат. Тоа е светло или темно сина боја. Нели
Aли тегет кошули боље стојат на фармерки, со црно одело е ептен темно некако. Кошулата треба малку да донесе свежина на комбинацијата.
abe aj deckoto si kaza kje nosi crno sako i pantoloni (znaci pantoloni, ne farmerki), a vie mu preporacuvate beli patiki!? wtf? na sto kje leci u crno sako i crni pantoloni so bela patika? elvir mekikj film?ili pa crno sako i svetli farmerki/pantoloni - glupost zhiva. uste i rozeva koshula i bel kaish neka opne i ete ti 100% seljak od vivendi.
![]()
ne znam od kaj izleze onaa moda sto se pocesto ja gledam niz grad - crni farmerki/pantoloni so bel kaish? kolku selsko izgleda bel kaish na crno toa e cudo nesto.
ako nosis crno sako i crni pantoloni nikako patiki ne zaebavaj, zemi si kondurce, ne mora so vrvka, moze i na lepenki. koshula manje vise ne moze da utnes, ali eve ja bi preporachal isto okej na crno e i bordo boja.![]()
Luge mi se bilizi mautura i mi treba eden sovet.Znaci vaka sakam da oblecam crno strukirano sako,crni pantoloni(megutoa ne sakam da bidat klasicni)i nekoi dobri patiki i sekako kosula.No imam eden problem bidejki ne sakam da nosam bela kosula zatoa kazete mi koja druga boja ubavo bi izledala vo kombinacija so crno sako????
Druze da te prasam da ne znaes kaj mozam da najdam crno pokratko sako vo gradov cel ramstore i gtc gi prebrav nigde nemozam da najdam se ili se crni ama dolgi ili se teget:S????
The color of the rainbow! !:Л
*на црно се иде...
Luge mi se bilizi mautura i mi treba eden sovet.Znaci vaka sakam da oblecam crno strukirano sako,crni pantoloni(megutoa ne sakam da bidat klasicni)i nekoi dobri patiki i sekako kosula.No imam eden problem bidejki ne sakam da nosam bela kosula zatoa kazete mi koja druga boja ubavo bi izledala vo kombinacija so crno sako????
The color of the rainbow! !:Л
*на црно се иде...
ЗависиСо плава ќе бидеш као чувар во пошта
со бела као келнер
со розева - сељак
црвена не
Ја да сум ќе стаам бордо. Темна нијанса. Немој некоја ептен светла.