До навивачите на Челзи: Никогаш не сум можел да ве сфатам како го плукате Малуда..Дефинитивно еден од најдобрите играчи за вас оваа сезона..[/quote]
Во вториот дел од сезоната би рекол...
До навивачите на Челзи: Никогаш не сум можел да ве сфатам како го плукате Малуда..Дефинитивно еден од најдобрите играчи за вас оваа сезона..[/quote]
Осеќате Мајк Дин суди за Јунајтед
Се гледа, се гледа дека не сте one-man team..Кој ви е втор стрелец? Автогол? Или успеа некако Бербатов да го помине. Да да, знам дека ги тепате и тие без Руни. Исто како со Болтон. Прв стрелец кој? Автогол.Руни не играл на 11 натпревари оваа сезона. Од нив имаме 10 победи и 1 нерешено.
И за крај :pusk: едно убаво, ебемте паметниот ебемте.
А вие eleven-man-team сте, затоа 10 места под нас сте. Лузери.
Не бе па ти, имаше 3 пенали за нив, и еден невидлив.на Парк не беше никаков пенал и за Челзи имаше сомнителен пенал и за Манчестер така да..
Изедначени се со Бербатов, веќе кога ти знае муцката.Се гледа, се гледа дека не сте one-man team..Кој ви е втор стрелец? Автогол? Или успеа некако Бербатов да го помине. Да да, знам дека ги тепате и тие без Руни. Исто како со Болтон. Прв стрелец кој? Автогол.
Не бе па ти, имаше 3 пенали за нив, и еден невидлив.
Дај не зезај на Парк не беше пенал??? И за Бербатов имаше пенал исто така недосуден.на Парк не беше никаков пенал и за Челзи имаше сомнителен пенал и за Манчестер така да..
Имаше пенали, ама глупиов судија изгледа е ќорав!Дај не зезај на Парк не беше пенал??? И за Бербатов имаше пенал исто така недосуден.
Абе неандерталец еден, нема што да ви се докажува вас кога и вие во вашите главчиња знаете дека без Руни немате никакви шанси..Изедначени се со Бербатов, веќе кога ти знае муцката.
А противниците да не ја зимаат топката и сами си ја бапнуваат у гол, а?
Абе не се глупирај, оди паси трева.
Јас не сум како другите, остај ги глупи се, бараат пенал а тоа беа 2 чисти ситуации.Значи кои пуси гирл се овие навивачиве од Јунајтед ејјј само за нив има пенали
Ти бетер од баба ми си бе кога ќе запне за јадење... Добро, немаме никакви шанси, честито победа на навивачите на Челзи.Абе неандерталец еден, нема што да ви се докажува вас кога и вие во вашите главчиња знаете дека без Руни немате никакви шанси..