Родители, чувајте си ги децата!

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
На овој случај мислиш? Само, овде се споменува Сингелиќ
НОВА ПРИКАЗНА ЗА КИДНАПИРАЊЕ
Црниот џип се појавил и во Синѓелиќ
Дванаесетгодишно момче одвај се спасило откако човек со долга коса, кој излегол од црн џип, се обидел да го киднапира пред основното училиште „25 Мај“, во скопската населба Синѓелиќ. Таткото на детето...
За Рамстор не ми е познато.

Toj e izgleda. Veke covek neznae od kade da si gi pazi decata...

Зошто секогаш црн џип

ПАНИКА ВО ДЕМИР КАПИЈА
Ова одамна го читавме за банана државите (Бугарија, Бангладеш, Бурунди...), дали сега се случува и кај нас? Каде е полицијата? Каде е безбедноста?

Знам дека ќе звучам како ЗОТЕ но луѓе ова е притисок од Си Ај Еј да се попушти околу името.
Во најмалце 3,4 прилики на овие со џипов им се измакнуваат од рака 10 годишни деца, АЛООООО кај има сила едно детенце да му се спротистави на возрасен човек!!!

Идејата е да се создаде атмосфера на општествена нестабилност, како надоврзување на муабетот е неодамнешната престрелка на воената полиција со паравоената формација и запленувањето на воениот арсенал оставен од бандата.

Најмалце половина од грабежите на банки во последните три месеци се извршени по Ујак Сем директива.

ЈЕЕЕЕЗААААААААА

Сега ми ја кажаа денешнава случка во Рамстор (не сум била,не сум видела)
Мајката наплаќала на каса во рамстор и погледнала кон детето но не било веќе до неа.Почнала да дига паника и обезбедувањето ги затворило сите приоди на Рамстор.Детето било пронајдено во тоалетот со избричена глава и во несвест.
Бил некој,видел,слушнал за ова?

Мајката наплаќала на каса во рамстор и погледнала кон детето но не било веќе до неа.Почнала да дига паника и обезбедувањето ги затворило сите приоди на Рамстор.Детето било пронајдено во тоалетот со избричена глава и во несвест.

Ми рекоа дека било ужас! Другарката беше вознемирена, па не ја разбрав ништо.

Бог да чува , што е ова у два дена слушам случаи на детска проституција во Штип и киднапирање во сред центар на Скопје и пази во гужва. Се отишло по ѓаволите...

Абе оваа беше многу вознемирена, ама сепак ќе имаше на вести бар `ко информација, мене тоа ми е чудно, нема никакви информации.

И јас тоа гледам,ама луѓе велат дека така било.Да не е некоја стратегија да не се дава и поарно да не се дава ќе ги направиме децата затвореници.

И јас тоа гледам,ама луѓе велат дека така било.Да не е некоја стратегија да не се дава и поарно да не се дава ќе ги направиме децата затвореници.

Секако ќе се расчуе, па мислам дека подобро е полицијата да излезе со официјален извештај, оти сега ќе настане збрка, секој ќе си кажува своја верзија, а тоа е многу полошо. Без оглед колку години имаме секогаш сме деца за нашите родители и страв има. Мајка ми вика колку се поголеми децата толку се поголеми и гајлињата. Детето додека е мало ќе оди секаде со родителите, ама кога ќе порасне веќе помалку можат да ја конторлираат ситуацијата и тоа ги вади од памет.

Јас сеуште не сум мајка и кога јас се чувствувам вака... не сакам ниту да помислам како и е на мајката која поминала низ тој пекол. Се молам мајката и детето лесно да го пребродат овој шок кој го доживеале. Само мајката и Господ знаат низ што поминала додека да и го најдат детенцето, а тек кога го нашле онесвестено.. Искрено, јас иако не сум родител овие зачестени случаи премногу ме фрустрираат. Не се работи веќе за мене, туку за децата, за стресот, за маката, за болката, за психичкиот стрес низ кој поминуваат после вакво нешто. Во овој случај среќна сум што детето е пронајдено, се надевам дека нема да има никакви психички последици и дека полесно ќе го преброди ова. (детето и да не се сеќава, кога ќе го види стравот кај мајката, ќе сфати дека нешто лошо се случило)

лееееееееее Психопатска работа !!! ..јас мислев дека само по Америкине се дешавет глупости ..и кај нас почнаа ... ништо да не пуштаме децата да ни играат на улица :toe:

Видете што направил татково за својот син.Конструирал своевидна машина низ цела детска соба .
Секоја чест .:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom