Фан клуб - РК Борец

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Со Чурувија, Вардар про добива играч кој може добро да одигра на „преден“ во одбрана 5-1, а има и прецизна рака од крило. Во Металург по доаѓањето на Червар постојано беше на тенок мраз, а не неколку важни натпревари се повредуваше. На позицијата лево крило покрај Чурувија сега играат и Јокиќ, Клинчаров и Ојлески. Клинчаров би требало да биде позајмен во Борец Велес, заедно со Горан Паунков и Влатко Јовчевски, а неизвесно е дали ќе остане и Јокиќ.

клинчаров, паунков и јовчевски овие се 3те засилувања ? :)

M

MrzaRules

Гостин
bb[noone];4064542 напиша:
Со Чурувија, Вардар про добива играч кој може добро да одигра на „преден“ во одбрана 5-1, а има и прецизна рака од крило. Во Металург по доаѓањето на Червар постојано беше на тенок мраз, а не неколку важни натпревари се повредуваше. На позицијата лево крило покрај Чурувија сега играат и Јокиќ, Клинчаров и Ојлески. Клинчаров би требало да биде позајмен во Борец Велес, заедно со Горан Паунков и Влатко Јовчевски, а неизвесно е дали ќе остане и Јокиќ.

клинчаров, паунков и јовчевски овие се 3те засилувања ? :)
тие се да,но не се само тие...дојде и Љупче Игноб од Куманово инаку Велешанец,по подолго време се врати и Игор Тодоровски во велешкиот ракомет....засега толку :)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Се спомнуваше и голманот Виктор Гигов...
Тој не доаѓа?

M

MrzaRules

Гостин
Се спомнуваше и голманот Виктор Гигов...
Тој не доаѓа?
Моментално тренира со екипата но како што разбрав тренира за да се одржи во форма...инаку мислам дека тешко дека ќе биде дел од екипата бидејќи настапува во Кореа.....

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Да тренира Гигата ако се врати ќе биде одлично е го гледам после нив играме во салата гледам дека тренира заедно со нив

Член од
9 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
27
Официјално Јовчевски,Клинчаров и Ордев од Вардар про се играчи на Борец,се очекува утре да пристигнат во Велес и да почнат со тренинзи,исто така најверојатно Гигов ќе потпише за Борец бидејќи во последен момент трансферот на голманот Паунков се откажа.

М

Мартин`

Гостин
Официјално Јовчевски,Клинчаров и Ордев од Вардар про се играчи на Борец,се очекува утре да пристигнат во Велес и да почнат со тренинзи,исто така најверојатно Гигов ќе потпише за Борец бидејќи во последен момент трансферот на голманот Паунков се откажа.
Ме интересира само Ордев што играше за Вардар Про, Велешанец беше или грешка сум (ако сум грешка тогаш во МРК имаше знам си исто презиме) па може сум ги смешал или ?

Член од
9 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
27
Да Да Велешанец е,тој е истиот од Мрк оваа година е прекомандуван во прв тим

Член од
9 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
27
Во последен момент е дојдено до измена на местото на Ордев(кој останува во Вардар),иде Боби Андовски од рк Куманово

М

Мартин`

Гостин
Во последен момент е дојдено до измена на местото на Ордев(кој останува во Вардар),иде Боби Андовски од рк Куманово
Ах штета, Ордев ќе беше многу поголемо засилување според мене + Велешанец ...

Член од
9 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
27
Па добро Боби е поискусен игра 2-3 години во супер лига, а игра на позиција бек(лев,среден,десен)

M

MrzaRules

Гостин
Кога сме веќе околу Гигов,преговорите со него се при крај и најверојатно он ќе го брани голот на Борец...

Kajgana Shop

На врв Bottom