Благодарност до Канал 5, Телма и вистинските спортски работници!

Дали ги подржувате Канал 5 и Телма заедно со вистинските спортски работници?

• Вкупно гласачи
    150
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Паметен сум да не имаш нешто против ?
Кој има кабловска нека пише на кој канали ќе иде Арсенал-Барселона
Кај мене сигурно на Канал5, РТС 1 или 2, ХРТ 2, премиере, една програма NOVA со англиски коментатор е појма неам од кај е, а можда и на некоја турска.4-5 СИГУРНО

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Брат остај бе, глеаш и на него не му е лесно :wink:

Од тие што ќе ја пренесуваат Барса скоро 99% се кодирани канали и спасот е дрим бокс, нит кабловска неможи нит обична сателитска:wink:
Види што пишал Поштарот над мене па после сисај ми го.Што луѓе дојдоа на форумов бе :tapp:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Кај мене сигурно на Канал5, РТС 1 или 2, ХРТ 2, премиере, една програма NOVA со англиски коментатор е појма неам од кај е, а можда и на некоја турска.4-5 СИГУРНО
Поштаре која е таа кабловска? Од кој град?

V

Viktoranius

Гостин
Ти ли најде нас да ни викаш неточни.ОМГ :tapp::tapp::tapp: сигурно помило ќе ти е меси да не се повреди за аргентина отколку Пандев да даде гол за Македонија
На мене ми е битна Барса, и битно ми е да гледам квалитетен фудбал. Очигледно е дека Канал 5 поради нивниот аматеризам нема да ни го дозволат тоа задоволство. А Македонија и со Пандев и без Пандев нема шанси сеуште за пласман на СП или ЕП. Тоа е факт, и колку побргу го прифатиш тоа, повеќе нервози ќе ти заштеди.:)

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Струга и на сите кабловски во Струга има по 10 фудбалски канали и се вклучуваат во кој сакаш фудбал.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе а твоите Канал5 или Телма, ако се толку патриоти, зашто не ја земат Македонска Прва Лига?
Е ОВА Е ВИСТИНСКОТО ПРАШАЊЕ?!?!
Туку кога игра репрезентација и кога треба да се пренесува Мак.Лига, тогаш нигде ги нема “патриотиве“, скапо им било. Не им е скапо да даваат по илјадници евра за да ги гледаме мајмунине кога скокаат (НБА) и илјада други гомна, а за МАКЕДОНИЈА и за нашата лига им е скапо (а цената е далеку помала).
Него сега преку Пандев нашле патриоти да се прават :pos2::pos2: Ах мори мајко, кај отиде светов...:tapp:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Струга и на сите кабловски во Струга има по 10 фудбалски канали и се вклучуваат во кој сакаш фудбал.
Епа јбг брат не сме сите од Струга и Струмица, нека се јави некој од Скопје што ги има тие што ги наброи на кабловска..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.896
Поени од реакции
16.139
:pos2::pos2:
Брат де бе не ме смеј, тие програми ко ќе ги има на кабловските да ми се јавиш на бројот(види фотос)...а и да ги има, таа кабловска од 1месец повеќе нема да издржи, ќе и го бапнат катанецот:smir:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
На мене ми е битна Барса, и битно ми е да гледам квалитетен фудбал. Очигледно е дека Канал 5 поради нивниот аматеризам нема да ни го дозволат тоа задоволство. А Македонија и со Пандев и без Пандев нема шанси сеуште за пласман на СП или ЕП. Тоа е факт, и колку побргу го прифатиш тоа, повеќе нервози ќе ти заштеди.:)
Муабетов ти нема врска.Јас те сваќам дека сакаш да гледаш Барса и 99.9 % сум сигурен дека ќе ја гледаш.Иначе мене не ми е задоволство да ги гледам Барса и Арсенал.А ај ако нема шанси Македонија за ЕП или СП да не ја гледаме.Или ај да се откажеме?? :tapp::tapp:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.896
Поени од реакции
16.139
Епа јбг брат не сме сите од Струга и Струмица, нека се јави некој од Скопје што ги има тие што ги наброи на кабловска..
Па не само од Скопје, 90% од Македонија ги нема тие програми на кабловските, и сеа тие 10% најдоа тука да кењаат

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
:pos2::pos2:
Брат де бе не ме смеј, тие програми ко ќе ги има на кабловските да ми се јавиш на бројот(види фотос)...а и да ги има, таа кабловска од 1месец повеќе нема да издржи, ќе и го бапнат катанецот:smir:
Ги има веќе 5-6 години и тешко дека во Струга ќе бапнат катанец и самите знаете зошто

V

Viktoranius

Гостин
Муабетов ти нема врска.Јас те сваќам дека сакаш да гледаш Барса и 99.9 % сум сигурен дека ќе ја гледаш.Иначе мене не ми е задоволство да ги гледам Барса и Арсенал.А ај ако нема шанси Македонија за ЕП или СП да не ја гледаме.Или ај да се откажеме?? :tapp::tapp:
Не реков да се откажат, али реално гледано сеуште го немаат тој квалитет. И ај ептен отиде муабетот офтопик, али ваша грешка беше што почнавме да го мешате Пандев со патриотизмот.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што се чудите и ја имам кабловска со тие програми,и ќе си глеам на Хрт 2.Сакале давале Арсенал сакале Интер со оние глупи коментатори им паѓа рејтингот,а камоли со изборот.

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Не реков да се откажат, али реално гледано сеуште го немаат тој квалитет. И ај ептен отиде муабетот офтопик, али ваша грешка беше што почнавме да го мешате Пандев со патриотизмот.
Во никој случај не го мешам Пандев во муабетов.Приватна телевизија е и има право да пренесува што сака.Тоа што повеќе им се исплаќа тоа ќе го пренесуваат.И на тој што не му одговара нека не гледа.Тоа е тоа

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Што се чудите и ја имам кабловска со тие програми,и ќе си глеам на Хрт 2.Сакале давале Арсенал сакале Интер со оние глупи коментатори им паѓа рејтингот,а камоли со изборот.
За ХРТ 2 ја има во Скопје, али само Теле Кабел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom