Благодарност до Канал 5, Телма и вистинските спортски работници!

Дали ги подржувате Канал 5 и Телма заедно со вистинските спортски работници?

• Вкупно гласачи
    150
Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
И мислиш дека појак ќе си со то? :tapp::tapp::tapp: од вакви пропаѓаме
Да сине, од вакви пропаѓаме. Курац. Голем.

Канал 5 се класични аматери што неможат да препознаат квалитет. А вие интерашите свршивте со Пандев, демек Марадона ви го донесоа. Ќе се роди еднаш еден добар фудбалер во 20 години, и се околу него се врти. Да пренесуваа бразилците утакмици каде што играт нивни фудбалери по Европа ќе требаше да отворат илјадници телевизии. И да, еве јас тука јавно си признавам оти го мразам Пандев, и му посакувам се најлошо во неговата понатамошна кариера. Ај сеа плујте ме дека не ја сакам Македонија. Неточни едни.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Значи првата анкета ти беше во стилот:

Дали си педер?
1. Да, педер сум.
2. Јас не, ама дечко ми е.

Па ела гласај, м?

Смисли подобра анкета од оваа, веднаш ќе го променам прашањето и опциите.
Остави го првиот избор како што беше.. И онака за вториот начин нема шанси да се промени мислењето за квалитетен фудбал..
А може и трета опција..
Што ако Лион и Бордо изиграат поквалитетна и со повеќе голови утакмица од Арсенал и Барселона?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.518
Поени од реакции
2.656
Не е битно за кого сум јас.И Арсенал -Барса да ја даваја јас во никој случај немаше да се бунам и да пцујам зошто не го давале овај или онај, вака било така било.Фала богу 21 век сме и кај мене на кабловска 2та натревари барем на по 3-4 телевизии ќе ги има, или ќе гледам на интернет, кладилница, кафич, другар итн.АМа сигурно нема да се исфустрирам и да пцујам све живо и диво само затоа што сметам дека погрешиле со изборот
Ке пцујам бе брат зошто не се фер и се познава дека утакмицата Интер-Цска ја даваат само ради ПАНДЕВ....Да видам дали ке ја даваа ако не играше он за Интер да си останеше во Лацио..Тоа ми е муабетот.Не сум фан ни за Барса ни за Интер али факт е дека сакам да гледам поквалитетна утакмица како и повеќето луѓе кој ги интересира фудбалот а не тимот и кој во кој тим игра...Мислам дека ме разбираш што сакам да кажам.Кога веќе апла цел свет знае дека Арсенал-Барса е поквалитетна утакмица сакам да знам зошто тој натпревар не иде во живо???

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
ХАХАХАХАХАХАХА поглупа тема и анкета немам видено.

Како прво ова е ЛИГА НА ШАМПИОНИ и очекувам да гледам дерби натпревари од лига на шампиони.

Како второ секоја чест за Пандев но туку он игра за ИНТЕР која е ИТАЛИЈАНСКА екипа, а не македонска екипа. Каде тука има поврзаност со патриотизам. Да играше Вардар, Тетекс, Работнички итн, би било друга приказна. Интер е тим од 11 играчи кој еден е македонец а не е Македонска екипа.

И како трето ибракадабра дедо ти гледал точно, но дали ти гледаш Македонско првенство? Зошто не се буниш за тоа што моментално не се пренесува Македонско првенство? Дали уствари знаеме некој други македонци каде и граме и какви успеси редат. Зошто не бараме поддршка за тие. Пандев успеа и ја има поддршката но каде се другите? Зошто нема поддршка за другите?
Постов е на место секоја чест !

Член од
14 март 2010
Мислења
16.896
Поени од реакции
16.139
Хахаха ако чекаме од канал 5 квалитетна утакмица тешко нас има уште 1001 канал кај што ќе биде пренесувана Арсенал-Барселона
дај кажи ми жити се кој се тие канали, фри се или кодирани, да знам и ја да ги најдам, ги има некаде на кабловските или да се збори без везе само, колку да се тера инат

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
поквалитетен фудбал = Арсенал Барса ... точно
решиле да го даваат Интер .. кривите го Канал 5 - Ок ...
но дечињава мрсулави кои пишуваат у стилот кој го ебе пандев па кој е он па шо го ебам па кур се тресе ми сметаат ... изразете се цивилизирано и со почит кон некој кој ја преставува Македонија надвор од неа бре копиљи ... :tapp: .. .па ќе го пишуеле Бугарин .. па поарно нека стане бугарин ... ние не заслужуваме ништо Македонско ... колку и да вреди ќе го плукаме и омаловажуваме ... затоа сме такви какви шо сме = Никакви ... :tapp: Банана република ами како .. за мајмуни како нас само тоа ..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
дај кажи ми жити се кој се тие канали, фри се или кодирани, да знам и ја да ги најдам, ги има некаде на кабловските или да се збори без везе само, колку да се тера инат
На сателитска вечер ќе ги прегледам сите 250+ канали и ќе ти кажам кој се за да знаеш за друг пат :smir:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Ке пцујам бе брат зошто не се фер и се познава дека утакмицата Интер-Цска ја даваат само ради ПАНДЕВ....Да видам дали ке ја даваа ако не играше он за Интер да си останеше во Лацио..Тоа ми е муабетот.Не сум фан ни за Барса ни за Интер али факт е дека сакам да гледам поквалитетна утакмица како и повеќето луѓе кој ги интересира фудбалот а не тимот и кој во кој тим игра...Мислам дека ме разбираш што сакам да кажам.Кога веќе апла цел свет знае дека Арсенал-Барса е поквалитетна утакмица сакам да знам зошто тој натпревар не иде во живо???
Е сеа дали заради Пандев или заради гледаност, маркетинг, бизнис и такви ствари е тоа не знам, прашај ги канал 5.И јас да сум попрво би одбрал тоа што би ми носело поголем профит, рејтинг итн отколку задоволување на неутралните гледачи и познавачи на добриот фудбал

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Приватна телевизија, ако сакаш гледај ако не не то је то ќао

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Да сине, од вакви пропаѓаме. Курац. Голем.

Канал 5 се класични аматери што неможат да препознаат квалитет. А вие интерашите свршивте со Пандев, демек Марадона ви го донесоа. Ќе се роди еднаш еден добар фудбалер во 20 години, и се околу него се врти. Да пренесуваа бразилците утакмици каде што играт нивни фудбалери по Европа ќе требаше да отворат илјадници телевизии. И да, еве јас тука јавно си признавам оти го мразам Пандев, и му посакувам се најлошо во неговата понатамошна кариера. Ај сеа плујте ме дека не ја сакам Македонија. Неточни едни.
Ти ли најде нас да ни викаш неточни.ОМГ :tapp::tapp::tapp: сигурно помило ќе ти е меси да не се повреди за аргентина отколку Пандев да даде гол за Македонија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.896
Поени од реакции
16.139
И сеа паметен си а? Убаво ти кажа КАБЛОВСКА!!!
Брат остај бе, глеаш и на него не му е лесно :wink:

Од тие што ќе ја пренесуваат Барса скоро 99% се кодирани канали и спасот е дрим бокс, нит кабловска неможи нит обична сателитска:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom