Летна сезонска работа во Грција

• Креатор на темата Креатор на темата daydream
  • Време на започнување Време на започнување
Predlagam ako ima zainteresirani da ideme zaedno?
koe e najdobro vreme da se ide?
kako ide baranjeto rabota ? brzo se naoga? (tie sto bile)
Zasto poblizu koga vikate na ostrovite plakat poveke?
Dajte nekoe korisno info...

Јас не сум заинтересиран но другарите секој ден зборат за тоа и сум во тек со работите а и сум преку викенд во Грција, што по работа, што онака.
Работа се бара накај Април, најкасно Мај. Во Јуни веќе ептен тешко се наоѓа работа.
Ако немаш познат да ти најде работа, тогаш треба да одиш 2-3 пати минимум додека да најдеш добра работа. Затоа се повеќето заинтересирани за поблиски места отколку за островите.

Грешка си друже а и сите други што мислите дека некој им стои на услуга на гејците :pos2:
Пред се сите гости се Пољаци,Германци,Срби,Руси,Британци ,на островите и Италијанци и што уште не ,се разбира и грци
И дали да го спомнувам најважното дека им стоиш на услуга на прекрасни млади дами германки , србинки ,русинки...... ,ааааввввв :))))

Е за тоа вреди да се оди. :) Само немојте германки, не се средуваат под пазуви... :) АТТЕNTION !!! :)

Грешка си друже а и сите други што мислите дека некој им стои на услуга на гејците :pos2:
Пред се сите гости се Пољаци,Германци,Срби,Руси,Британци ,на островите и Италијанци и што уште не ,се разбира и грци
И дали да го спомнувам најважното дека им стоиш на услуга на прекрасни млади дами германки , србинки ,русинки...... ,ааааввввв :))))

супер се тоа, но газдите се Грци на тоа мислев :wink:
небитно тоа, нема теоретски шанси да издржам 5 месеци САМ, дур моето друштво си го лади негде на запад ја да работам:nesvest:
самата помисла ме убива...

како што кажав, за искуство плус во животот е добро, но за ПЕЧАЛБА е апсурд!!!

има поповолни начини и поисплатливи за праење пари..

Јас не сум заинтересиран но другарите секој ден зборат за тоа и сум во тек со работите а и сум преку викенд во Грција, што по работа, што онака.
Работа се бара накај Април, најкасно Мај. Во Јуни веќе ептен тешко се наоѓа работа.
Ако немаш познат да ти најде работа, тогаш треба да одиш 2-3 пати минимум додека да најдеш добра работа. Затоа се повеќето заинтересирани за поблиски места отколку за островите.

Е за тоа вреди да се оди. :) Само немојте германки, не се средуваат под пазуви... :) АТТЕNTION !!! :)
Море какви ги има добри и средени :)
Ни две ни три ,еден шмек и готови се :)

Море какви ги има добри и средени :)
Ни две ни три ,еден шмек и готови се :)

Aбе остај... :)

Има ли Швеганки, да знам дали да доаѓам?

За деталниот список на јебачици на грчки острови погледнете го каталогот за Мај/Јуни 2010...:pos2:

Има ли Швеганки, да знам дали да доаѓам?
Баш претходново лето запознав две :)
Ама тие беа единствените што некогаш сум ги сретнал во Грчка ,не сум ни слушнал дека доаѓаат многу во Грчка ,можеби на островите повеќе ...

супер се тоа, но газдите се Грци на тоа мислев :wink:
небитно тоа, нема теоретски шанси да издржам 5 месеци САМ, дур моето друштво си го лади негде на запад ја да работам:nesvest:
самата помисла ме убива...

како што кажав, за искуство плус во животот е добро, но за ПЕЧАЛБА е апсурд!!!

има поповолни начини и поисплатливи за праење пари..[/QUOT

jas sakam eden primer za pravenje pari za period od 5 meseci

Баш претходново лето запознав две :)
Ама тие беа единствените што некогаш сум ги сретнал во Грчка ,не сум ни слушнал дека доаѓаат многу во Грчка ,можеби на островите повеќе ...

Има ли начин како да се отиде на островите?

Има ли начин како да се отиде на островите?
Има со брод :)
Или ако си по пливањето ,може и еден маратон да истераш :)
Шала на страна ,секако дека има начин ... незнам како конкретно да ти објаснам ...

jas sakam eden primer za pravenje pari za period od 5 meseci

хех не сакам сеа да те предомислувам во тоа што си наумила, но..

... имаш например Туристички водич, послуга во брод на крстарење(кажуваше еден пријател дека се опарил од ова) и сл.
се разбира треба да имаш некои квалификации... ова колку да си имаш на ум за некое во следните лета :wink:

доста е само за летни понуди :)

Има со брод :)
Или ако си по пливањето ,може и еден маратон да истераш :)
Шала на страна ,секако дека има начин ... незнам како конкретно да ти објаснам ...
со параброд, мислиш? :nesvest:

jas rabotam dve godini i nemozam da soberam 2000 evra

Девојко мила и драга :) Прашањето твое неможе да се одговори така како што ти бараш. Како прво никој не знае што ти знаеш да работиш, какво образование имаш, какво работно искуство имаш....
Секоја работа носи различни приходи. Не постои универзална формула за "правење пари во период од 5 месеци".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom