Саудијци финансираат омраза на Балканот кон Западот

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Ама ти читаш или не читаш???Уште првите неколко збора на првиja пост.

SAUDI ARABIA is pouring hundreds of millions of pounds into Islamist groups in the Balkans
OK :wink: Citam

Ne site musulmani . Normalnite musulmani sa kako normalnite hristijani.
Tuka se zboruva za fundamentalisti i ekstremisti ,koi s vo osnovata na teroristichni grupirovki

BRAVO BRAVO BRAVO e sega raka ti davam za ova,retki vakvi luge :aplauz:

i jas se soglasuvam so tebe:smir:

Ima budali i od hristijanite,i od muslimanite i od evreite:smir:

Bugar,vakov poteg ne ocekuvav od tebe..

?

..........

Гостин
Мусулманите на Балканот мора да се следат внимателно,ако не сакаме да станеме гнездо на мусулманскиja фундаментализам.Ако това стане,ке имаме многу проблеми.
Муслиманите си се во ред, се додека фундаменталистите не ги излоботомираат.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Муслиманите си се во ред, се додека фундаменталистите не ги излоботомираат.
И как да разбереш кога и кои ке ги излоботомират?
Когато ти се подпали кукjaта ке е касно веке....:toe:

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Ако не си екстремист има зашто да се плашиш?
Да екстрмист сум, од сега кај ке видам цигани како тебе има се у воздух да ги кренам.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Да екстрмист сум, од сега кај ке видам цигани како тебе има се у воздух да ги кренам.
Не разбирам каj ти е проблема? Сакаш и можеш нормално да дискутираш?

?

..........

Гостин
И как да разбереш кога и кои ке ги излоботомират?
Когато ти се подпали кукjaта ке е касно веке....:toe:
Па нема што да се разбира, со оглед на нивото на ниска култура и образование, и закани за војна во 21 век, во стил че го пукам, се знае колку ќе се отпорни на лоботомија.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.462
Поени од реакции
84.875
Море Албанците со камења ке ти ебат матер, не па со оружје, затни ја муцката смрдлива, и не сери многу.
Може бан и за двајцата. За навреди.
Ти да ми се фатиш за овој мојот може циган.
Повторно културно нема што. Обожавам дијалог на високо ниво. Да се качам и ја на планина?

Подобро да ти ја силува жената тој отколку децата некој поп нели?!.
Такво нешто во Христијанството нема, можда кај католиците.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Па нема што да се разбира, со оглед на нивото на ниска култура и образование, и закани за војна во 21 век, во стил че го пукам, се знае колку ќе се отпорни на лоботомија.
Не можеш сите мусулмани да ги третираш како екстремисти....
Просто треба да разбереш кои са проблемни и деjстваш против нив само.:toe:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.462
Поени од реакции
84.875
А динамитот у силконските цицки или у ректум ќе си го стаиш? Тоа се новите модерни начини. Сакаш линк?

Член од
16 декември 2009
Мислења
1.330
Поени од реакции
1.180
Имаше една добра српска реклама за САЕ(српске антитерористичке единице).ТЕРОРИЗАМ ЈЕ БОЛЕСТ!
ПОЗОВИТЕ ДОКТОРА

?

..........

Гостин
Не можеш сите мусулмани да ги третираш како екстремисти....
Просто треба да разбереш кои са проблемни и деjстваш против нив само.:toe:
Се разбира дека не сите муслимани се терористи, имам комшии муслимани фини добри луге.
Но проблемот е што повеќемината се лесно манипулативни.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Не разбирам каj ти е проблема? Сакаш и можеш нормално да дискутираш?
Што имам јас да дискутирам со тебе кога секој пост провоцираш по нешто, и сеа бараш да дискутирам јас со тебе, а и не гледам што можам да добивам ако си ја скршам тестатурата убедувајќи со тебе, на работи што некој друг ги пласира така како што му се дига.

А динамитот у силконските цицки или у ректум ќе си го стаиш? Тоа се новите модерни начини. Сакаш линк?
У гз ке ти го стаам(ако си циган).

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Што имам јас да дискутирам со тебе кога секој пост провоцираш по нешто, и сеа бараш да дискутирам јас со тебе, а и не гледам што можам да добивам ако си ја скршам тестатурата убедувајќи со тебе, на работи што некој друг ги пласира така како што му се дига.
А зашто ми реплицираш?:toe: Да правиш ветер?
Нито сум те навредил,нито ништо.....:toe:
Jaс сум готов за дискусиja,ти като не сакаш-ОК твое право. :wink:
Jaс си изразувам моja став, ако ти харесваш екстремизма-добро.Jaс не го харесвам и сметам дека мора да се борим против него.Това е се.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
http://lajme.shqiperia.com/media/artikull/iden/420038/titulli/Kosove-u-veteshpall-imam--i-xhamise-arrestohet-Hoxha
Hodzata bil priveden zatoa sto se samo proglasil sam hodza vo edna Dzamija vo seloto Marinë vo Skenderaj(inace od Elbasan Albanija) se pretpostavuva deka toj pravel ekstremisticki islamisticki dejstvija(propaganda) i deka kaj nego prisustvuvale nekolku luge od arapskite zemji... inace inicijativata e pokrenata od samite selani koj napravile peticija za negovo otstranuvanje. Dzamijata vo koja toj dejstvuval bila edinstvenata Dzamija koja KIZ nemala kontrola.

neznam sto se brukate celo vreme tuka nekoji sakaat da se dokazat kako golemi muslimani a pak drugite sakaat da ubedat nekogo deka Albancite sto i pripagaat na Islamskata vero ispovest se "teroristi,ekstremisti" i tn.. licno sum bil nekolku pati i vo Kosovo i vo Albanija wahabisti ima no tie se vo mnogu mal broj, jas sam sum musliman i ne gi podrzuvam takvite a ve uveruvam deka 90% od Albancite muslimani se protivat na wahabistite i slicnite organizacii.

Kajgana Shop

На врв Bottom