Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам за другите ама јас кога станува збор за Реал Мадрид секогаш сум бил оптимист за победа со кого и да игра... и сум пробал да ги сватам они навивачи кои очекуваат пораз или нерешно ама некако не ми одиИскрено очекував нерешено да заврши али добро е. Честито победа.
^ Шо да мислиме ни У од Ултраш не се,не тие него скоро сите во Англија и Шпанија.
ова е само голема криза,она што ни го правеа во понеделникот не ништо повеќе од ова
п.с. за видеово добив репутација и тоа негативна,а ние сме будали што признаваме победи и добри игри.НИКОГАШ ПОВЕЌЕ па макар резултатот да биде 10-0
ме нервира тоа што се мешаат во наш фан клуб ја у нивниот иам влезено 2-3 пати до сеа и тоа само искрено да им честитам победа како вистински фан на фудбалот,никогаш заради провокацијаа ти шо сакаш позитивна?! хахаха... не ме смејте
така е кога паѓате лесно на првокации а сакате плус да бидете достојни навивачи, следи пример не се замарај остави ги во еуфорија се, а ќе дојдат нашите 5 мин, биди сигурен...
денес никој не ти вели благодарам ако нема корист од тебе![]()
Серџио Каналес се повредил
--- надополнето ---
Реал Мадрид има цел да го доведе Диего Милито како засилување
повеќе нема потреба...НЕ ФАЛА:kesa: