Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Mурињо е баниран на 2 меча во ЛШ што значи нема да дреме на клупа и во првиот меч од осмина финалето.
Ќе седи на клупата во сминафинале, еден натпревар сега (против Оксер) и еден во наредните 3 години, најверојатно тој кога ќе си избере (за ова несум сигурен)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Знам дека е тешко тоа повеќето да го прифатат, ама Роналдо е повеќе од штета отколку од корист за Реал. Сум пишал безброј пати, Роналдо е јутјуб играч, не е тимски играч, од неговите без везни потези нема никакво фајде, ги прави само да покаже дека е најјачи у маало. Штета голема што Кака има големи маки со повредите и што никогаш не влезе во елемент за Реал, инаку Рикардо во вистинска форма е невидено играчиште за Роналдо. Тоа е само мое мислење се разбира, може не се разбирам од фудбал. Ама сепак мислам дека Мурињо каде и да е тренер создава екипи кои дишат како едно, а тоа е невозможно со ликови како Роналдо кои функционираат на друга фрекфенција.
Роналдо е добар и све, ама не ми се свиѓа ни мене тоа што игра во Реал, поради наведените причини...ЈБГ!!!
Еј Вамос Реал тешко дебилче си,врска си немаш од фудбал т.е 3 чисти.Роналдо играл само со слаби.АЛОООООООООО.Разгледај низ јутјуб пошто глеам не се сеќаваш како вчера да си почнал да пратиш фудбал.Види колку само натревари има одлучено за Манчестер,од кои гол во финале ЛШ итн.Кога притисокот беше најголем се снајде во еден тим на звезди во Реал и во 1/8 финалето со Лион изгоре да се пласира ама тимот пак го заеба.Роналдо дава максимум секој натпревар,зошто таков е типот сака да се докажува да победува.Повеќе може тој да се лути на клубот отколку ние на него.Тоа што е препотентен е негова работа и карактеристика на многу луѓе.А ти ако ти е антипатичен дека е убав,шмекер си имаш комплески,а јас немам ги сакам убавите,а ти очигледно ги преферираш грдите како Пепе.За мене Роналдо останува најдобар играч во последниве години.Го почитувам сега го почитував и во Манчестер.
Гледаш само колкав деѓен си бил ти брате???? Ме боли увото он што правел во Манчестер...Роналдо дава максимум??? Дава бе, да му ја подадат и да рипне неколку пати во место врз топката и да пушти една ебана пета(што и мене ми успева со играчи од мојот ранг)...
За болдираново можам да кажам дека си глуп како КУР!!!
Aaa извинете не видов дека сите сте ги смениле аватарите во дресови на Барса ...
Ај биди КУЛ и не провоцирај, АРЏЕНТИНО...

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Na kraj, se ke ispadne deka e del od planovite na Mourinho neli? :))))
Iako ne sum od onie koi provociraat, no vidov nekoi clenovi (fanovi na real normalno, ako postojat uste takvi ovde) koi prasuvaat zosto si gi mestime rabotite kako sakame?
Na 5-0... i kurot v usta ke si go smestam..
See you in Madrid!
pozdrav

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
„Кога ќе ти дадат 5 гола не можеш да правдате и жалите. Ова беше пораз во натпревар во кој немавме апсолутно никаква можност да победиме. Бевме целосно надиграни." - рече тој по мечот.

„Сепак не мислам дека разликата во класи е толку голема. Тоа беше судир меѓу еден тим кој го откри целиот свој потенцијал и друг, кој играше многу лошо. Заслуживме да паднеме и поразот лесно може да се објасни." - додаде тој.

„Како и да е сепак првенството ќе се реши на крајот. Се надеваме да не ни влијае во следните натпревари. При 0:3 натпреварот заврши. Покрај тоа, беше лошо што ни дадоа 2 гола во првите 2 опасни напади. Прашањето беше да не се изгуби рамнотежата во тимот и да го завршиме натпреварот со чест, но не се случи тоа.“ - истакна Португалецот.

„По натпреварот реков на играчите дека не треба да се грижат, бидејќи ништо не е завршено. Во моментов е потребно да биде прикажан карактер. Кога ќе те победат така во следниот натпревар треба да одговориш. Штета дека ќе играме само на крајот на недела." - рече Мурињо.

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Na kraj, se ke ispadne deka e del od planovite na Mourinho neli? :))))
Iako ne sum od onie koi provociraat, no vidov nekoi clenovi (fanovi na real normalno, ako postojat uste takvi ovde) koi prasuvaat zosto si gi mestime rabotite kako sakame?
Na 5-0... i kurot v usta ke si go smestam..
See you in Madrid!
pozdrav
Jas se prasuvam Barcelona dali voopsto i ima fanovi,pred natprevarot ve nemase nikade sega se raspisavte na forumi za 1 nedela nema da znaete so kogo igrate slednoto kolo ama sega site se za Barcelo ne zboram samo za na ovoj forum tuku opsto za navivacite na barcelona,a navivaci na Real imalo i sekogas ke ima dokaz ti se poslednite 2-3 godini sto mu se slucuva na Real a jas mislam deka navivacite ne se otkazaa od timot... izvinete za latinica imam nekoi problemi..

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
„Кога ќе ти дадат 5 гола не можеш да правдате и жалите. Ова беше пораз во натпревар во кој немавме апсолутно никаква можност да победиме. Бевме целосно надиграни." - рече тој по мечот.

„Сепак не мислам дека разликата во класи е толку голема. Тоа беше судир меѓу еден тим кој го откри целиот свој потенцијал и друг, кој играше многу лошо. Заслуживме да паднеме и поразот лесно може да се објасни." - додаде тој.

„Како и да е сепак првенството ќе се реши на крајот. Се надеваме да не ни влијае во следните натпревари. При 0:3 натпреварот заврши. Покрај тоа, беше лошо што ни дадоа 2 гола во првите 2 опасни напади. Прашањето беше да не се изгуби рамнотежата во тимот и да го завршиме натпреварот со чест, но не се случи тоа.“ - истакна Португалецот.

„По натпреварот реков на играчите дека не треба да се грижат, бидејќи ништо не е завршено. Во моментов е потребно да биде прикажан карактер. Кога ќе те победат така во следниот натпревар треба да одговориш. Штета дека ќе играме само на крајот на недела." - рече Мурињо.
Изјавава му е на место.
Кој би имал волја на игра при 3-0 и тоа против барса,се случи тоа што се случи идеме понатаму !!!

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Вчера ја гледав утакмицата со навивачи на барселона и замислете како ми беше :kesa: Но, не сум разочаран од резултатот, кој во секој случај е болен, колку што ме болеше играта. Не, никако, ни во лудост не смее да и се остава играта под контрола на барса, или кога веќе се одлучуваш на таков потег, се ставаат одбранбени играчи во одбранбена формација, кои ги имаме на претек . Иако секогаш го почитувам и поддржувам, овојпат грешката е во Мурињо, кој очигледно сакаше нешто да покажи или не знам јас што...
Тоа е тоа, лекција по фудбал и ум за другиот пат. Сега да се продолжи во првенството со кренати глави.
HalaMADRID !

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Европската куќа на фудбалот реши да покрене дисциплинска постапка против Реал Мадрид откако на средбата со Ајакс во завршните мигови од натпреварот кога веќе Кралевите водеа со 4-0, Чаби Алонсо и Серхио Рамос добија втори жолти картони и исклучување поради задржување на време.

Сите се посоменваа дека овие исклучувањата се намерно одработени и го посочија Жозе Мурињо како ’мозокот’ на целата операција.

Имено со ваквиот потег Алонсо и Рамос ќе отсуствуваат од следниот натпревар против Оксер, кој за Реал нема никакво влијание и нема да однесат никакви картони во нок-аут фазата.

Сега Контролниот и Дисциплински Комитет на УЕФА донесе пресуда во која Жозе Мурињо добива суспензија од два натпревари, од кои вториот натпревар е условен и суспензијата ќе се активира само доколу ’Специјалниот’ направи сличен потег во следните три години.

Стратегот на Реал Мадрид исто така ќе треба да плати и глоба од 40 000 евра

Чаби Алонсо и Серхио Рамос, покрај вообичаената суспензија од еден натпревар, добија и парична глоба од по 20 000 евра.

Касиљас и Дудек, кои имаа задача да ги пренесат наредбите на Мурињо, ќе треба да платат 10 000 односно 5 000 евра.

Контролниот и Дисциплински Комитет исто така се реши да го казни клубот Реал Мадрид со 120 000 евра.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.701
Поени од реакции
22.840
http://www.elmundodeportivo.es/gen/20101130/54079046222/noticia/la-aficion-despide-a-los-jugadores-del-madrid-con-abucheos-tras-el-partido-ante-el-barsa.html

a kaj ste vie so vasite komentari od tipot,ima vreme,ovoj ne e kriv,toj ne e kriv,timot se gradi i tkn.Ete kako se odnesuvaat vistinskite navivaci na ovoj Haha klub
Превод од разговорот помеѓу дечките во видеото?

И, да. Човек кога ви ги види аватарите, помислува го згрешил фан-клубот. шала

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom