Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
te citam od preeska vo vrska so ova,me mrzi da najdam snimka,ajde najdi mi ti.Mu vleze na noze,ama ne go ni dopre,dali toa od sto Benzema reagirase brzo,ili Puyi ne sakase da go povredi nz,ama nemase kontakt vo nogata na Benz...odkako ke go najdes napravi edna sporedba so toa so go napravi ciganceto vase,so ne bese start,toa bese sut na nogata na Messi,pa odkako ke gi sporedis,ama vo realen pogled,ke sfatis koja glupa sporedba ja pravis
Ја неможем да најдем, иначе ќе ја стаев. Сигурен си дека немаше контакт?? Среќа Бензема го избегна малку, иначе не ни сакам да размислуем какви ќе беа последицете. И не споредив ништо, и едниот и другиот старт беа опасни, само што играчите на Реал не се кретени како Пујол, Пике и Валдес за да го пикаат носот свегде, без разлика што е работата. Што бараа си добија, друго нема што да кажем.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.472
Кога сме кај Бензема, најверојатно ќе си биде подолго време стартер, Игуаин по се изгледа имал посериозна повреда.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Мамаду одбил да влезе во 87минута. Има на АС видео

Ramos само еден меч суспензија, И Мурињо во ЛШ еден меч.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.144
Поени од реакции
46.173
Mурињо е баниран на 2 меча во ЛШ што значи нема да дреме на клупа и во првиот меч од осмина финалето.

B

Beck's

Гостин
Ramos samo 1 mec suspenzija,verojatno sonuvam,ocekuvam posle ovoj son da dobie kazna od 8 natprevari.Definitivno nesto ne e vred so lugeto,koi ja donele odlukata

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај сега кога се смирија страстите едно прашање (ако го поставев вчера ќе рипневте сите по мене дека провоцирам).
Што сакаше да постигне Мурињо кога на полувреме го извади Озил, а го стави Диара во игра??? Тоа неможам никако да го сфатам.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.501
Поени од реакции
6.936
ќе се жали реал, можно е да намалат.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.472
Ај сега кога се смирија страстите едно прашање (ако го поставев вчера ќе рипневте сите по мене дека провоцирам).
Што сакаше да постигне Мурињо кога на полувреме го извади Озил, а го стави Диара во игра??? Тоа неможам никако да го сфатам.
Па мислам дека и на 2 - 0 самиот знаеше дека веќе се е готово, па со тој потег сакаше само да не прими повеќе, и достоинствено да си замине од Камп Ноу. Ама не му успеа тоа.

--- надополнето ---

Ramos samo 1 mec suspenzija,verojatno sonuvam,ocekuvam posle ovoj son da dobie kazna od 8 natprevari.Definitivno nesto ne e vred so lugeto,koi ja donele odlukata
Суспензијата е за во Лига на шампиони, поради картоните. За тоа од синоќа сеуште му немат изречено, иако осеќам дебело ќе го јаде.

B

Beck's

Гостин
Па мислам дека и на 2 - 0 самиот знаеше дека веќе се е готово, па со тој потег сакаше само да не прими повеќе, и достоинствено да си замине од Камп Ноу. Ама не му успеа тоа.

--- надополнето ---

Суспензијата е за во Лига на шампиони, поради картоните. За тоа од синоќа сеуште му немат изречено, иако осеќам дебело ќе го јаде.
bar da go staese drugiot Diara,ako mu bilo do toa,ovaj kutriot bese svedok na debel rezultat 2-6

inaku greska si druze,za sinokesnoto mu se izreklo toa kaznata od 1 fuckin natprevar,neverojatno ali vistinito

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.472
Mурињо е баниран на 2 меча во ЛШ што значи нема да дреме на клупа и во првиот меч од осмина финалето.
UN PARTIDO DE SANCION A MOU POR LAS TARJETAS DEL AJAX

Вака стои на Марка, тапа ми е нетов не можам и на другиве страни да проверам.

--- надополнето ---

bar da go staese drugiot Diara,ako mu bilo do toa,ovaj kutriot bese svedok na debel rezultat 2-6

inaku greska si druze,za sinokesnoto mu se izreklo toa kaznata od 1 fuckin natprevar,neverojatno ali vistinito
Да бе сега баш видов, не ми се верува и мене. :toae:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom