P
PewDiePie
Гостин
:pos2: Незнам со кој памет го направи тоа што го направи вчера.Едно не ми е јасно сега....како Рамос ќе игра за репрезентација?
:pos2: Незнам со кој памет го направи тоа што го направи вчера.Едно не ми е јасно сега....како Рамос ќе игра за репрезентација?
Пишав уште на 2 - 0 вчера, маме му ебем, лани со него имавме 100 пати поцврст среден ред, 100 пати посигурна одбрана, а во прво полувреме имавме дури и неколку чисти шанси за гол.Златен Пелегрини
Ма ко ги јебе...нек си се повлечат Рамос Касиљас и Алонсо....нека си играат Валдез и јос 2ца од БарсаPuyol,Pique,Xavi,Iniesta,Villa & Pedro should tell the Spanish National Team that they won't play again for Spain if Ramos gets called
Хммммм.....:jaj:
Муцката на еден фудбалер се затнува на терен, а таму Пујол пет пати му ја затна на Рамос.....Потегот на Рамос далеку дека го оправдувам.....али пак некој мораше да му ја затнит устата на Пујол.Од 35 пати кај шо свирна судијава за секој прекин(било аут,било офсајд,фаул)Пујол 36 пати дојде до судијава...и само коментират.Па луѓе мои,во онаква атмосфера,најдобар другар да ми е,би му ја скинал глата.Бидете сигурни дека ќе се смират,сепак се професионалци,и на секого може да му се случи такво нешто.Со Мурињо се слагам делимично...по што стварно двата гола беа "одбијанац".....И после ко ќе се отвориш.,Алмерија ќе ти шибне гол,а камоли Барса.И бидна така.И ни шибна.....3.:kesa:.Се надевам дека до крајов на сезоната,Мурињо ќе ги исполни неговите обеќавања,оти Ши би рекол Итар Пејо...Маф нии е работава!
Потегот не е за оправдување но при онаков резултат сигурно беше изнервиран до коска,се испокара со сите соиграчи од репрезентацијата. Казната би требало да биде од 4-5 натпревари.Рамос нека пие 7-8 натпревари казна сеа, многу лош потег.