Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Качив температура од нервози...искинав,искршив се што имаше околу мене. Овој пораз боли повеќе од оној 2-6 но мојата љубов спрема Реал Мадрид останува и покрај се. Ќе минат години,децении ќе дојдат нови генерации овие лузни ќе останат како дел од моето навивачко минато кое го посветив на Реал. Секоја чест на прекрасната игра на Барса незнам по кој пат уште еднаш им одржа лекција на Реал по модерен фудбал. Ова е ера на Барса и ретко кој тим може да и се спротивстави и да биде рамноправен противник. Од денес мојата љубов спрема Реал е уште поголема денес во мене се разбуди уште поголемо ривалство/омраза спрема Барса. Ова Ел Класико очекував да биде најизедначено до сега но остана монотоно како и претходниве 4. Пет-нула го заокружи и бројот на лоши резултати против лутиот ривал. Се надевам дека ова монотонија некогаш ќе престане. Мадридиста засекогаш. Хала Мадрид.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Момци дај турете им кур на останативе, поготово Каталонциве, не ги реплицирајте џабе им зборите моментално л...
етаааааат во облаци
една недела пред натпреварот вие најмногу летавте демек само преведувачот знаел како да одигра против пеп/барса
и на крај не видовме ништо од тој преведувач а и од играчите што ги тренира преведувачот,освен чотек од нивна страна
а месси иниеста чави и компанија буквално си поигруваа со тие белите

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
етаааааат во облаци
една недела пред натпреварот вие најмногу летавте демек само преведувачот знаел како да одигра против пеп/барса
и на крај не видовме ништо од тој преведувач а и од играчите што ги тренира преведувачот,освен чотек од нивна страна
а месси иниеста чави и компанија буквално си поигруваа со тие белите
шо е за право, подобри беа него Алмерија :vozbud:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Да не солам памет пошо не ме занима мн. али ств. треба да сте благо ретардирани да паѓате на провокации на навивачи на Барселона (читај деца шо почнале да гледаат фудбал коа меси заиграл за истите) :]

Иначе вечерва Озил и Ди мариа најголеми разочарувања според мене .... Пепе,РАмос и Карваљо такоџе ...Само Кристијано се бореше ко лав против цел Ноу Камп и чат пат Чаби АЛонсо ....

Не е до формацијата ...до залагањето на играчите е ... ја цела утакмица ја изглеав и не видов некој од играчиве на мадрид да истрча малку повеќе(да затвори повеќе простор) од неговата зона

+ нели џуџињата имаат неверојатно мн. среќа (види прв гол) а мислам и дека ке имаше др. тек утакмицата доколку Валдес попиеше црвен (роналдо ја фати прв токпата ко шо знам мада ај ...да речеме ке му киднела (нот))

Ф

ФорцаМилан

Гостин
@ Деко

Прво Ел Класико за Ди Мариа и Озил,90.000 публика,одлично простудирани од страна на Барса бидејќи долго време сакаа да ги купат и двајцата,не можеш да очекуваш дека ке ја направат разликата.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

Единствено нешто што ми се допадна од ова Класико...(жално е што остана само на вакво нешто да се задоволиме).
Извини вака.. шо ти се допадна овде? Непромислен потег на Рамос, за кој ќе паузира неколку натпревари, нападна свој колега безимилосно, за шо можи да се случи да не го повикаат повеќе за Шпанија! Е браво ако ти се допадна ова ;)

30.11.2010 - денот кога goche научи да пишува на кирилица. :vozbud:
Конечно нешто да ме насмеј вечерва :pos:

бтв...

Изгубени бевме од почетокот. Незнаевме кај тераме. Никој ама НИКОЈ на светов неможеше да го претпостави овај резултат. Ќе бидам само реален и ќе признаам пораз. Се надевам дека Мур ги увиде слабостите, и ќе ги среди. Заборавете ја ноќва побрзо, остајте ги нека се радуваат. И ние да победевме и ние ќе се радувавме. То е то.. :(

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
@ Деко

Прво Ел Класико за Ди Мариа и Озил,90.000 публика,одлично простудирани од страна на Барса бидејќи долго време сакаа да ги купат и двајцата,не можеш да очекуваш дека ке ја направат разликата.

Одлично простудирани my ass - не се залагаа овие од Мадрид бе ...само Роналдо трчаше ко имбецил и по 3ца цело време го затвараа .... +Мур киксна со Лас ... Лас требаше да игра од Почетокот пошо он е тркач и може да пресече клучни топки ...Чаби сигурно нема да го стори истотот (а и Кедиар)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Одлично простудирани my ass - не се залагаа овие од Мадрид бе ...само Роналдо трчаше ко имбецил и по 3ца цело време го затвараа .... +Мур киксна со Лас ... Лас требаше да игра од Почетокот пошо он е тркач и може да пресече клучни топки ...Чаби сигурно нема да го стори истотот (а и Кедиар)
Добро тоа е мое мислење + коа ке го додадеш ова твоево = тоа што го видовме!

Да не беше Чаби КОЈ ЕДНО ВРЕМЕ ИГРАШЕ ШТОПЕР,Реал ке го кркаше повеќе,а и да Лас МОРАШЕ ДА ПОЧНЕ!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
И не се палите дека нема да го викнат Рамос за репрезентација ..... Немаат боље на негова позиција + сигурен сум дека дур Касиљас е капитен на истата - ке има место за Рамос :]

пс:Време беше некој да ги зашлапа тоа педерчињата од Каталуња ...Секој натпревар и Пујол и Валдес глумат тепачи ...епа моега моега преко моега :D

Спринклз Спринклз :D

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
Abe sto ce gledam cudni, i ja celo vreme se nerviram zosto ne igravme so mojata taktika trebase so presing i so ozil peta do cabi alonso i ovja na ronaldo ama nekako igraa ko namerno loso igracite.
I mislev mislev na kraj mi tekna deka ova mora da e isplanirano! Nema sansa taka loso da igrame ova e maslo na Murinho!

zamislete ako pobedevme na kamp nou sto ce bese, barselona se stvarno jaki ne da ne se ama ne se pojaki od nas i ako gi pobedevme tie ce gazea do kraj, a vaka 5:0 i mislat u oblaci se i ce igraat poopusteno, a nie ce pobeduvame ce se vleckame vaka na 2 boda, 1 zad niv i ce im go upikame na bernabe!!!!

BARSELOGOMNASHI SE GLEDAME NA SANTIAGO BERNABE!
I u pravo bese ramos ja da bev ce uste boks ce im udrev na pike i na buskves i na izlaganje ce go zatepav gvardiola ebem ti ljangarot misli sega kojznae koj e uste ne sfaka deka padnal U STAPICA!!!

HALA MADRID!!!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Касиљас. Наместо да тражи офсајди требаше да си ја врши својата работа. Беше директен виновник за првиот и вториот погодок.
Рамос. Освен тепачката цело време преку неговата страна не разбиваа. Виља тотално го надигра.
Пепе. После 2-0 почна да игра како на првото Ел Класико но веќе беше предоцна.
Карваљо. Под просек. На моменти многу спор. Падна на провокаците на играчите на Барса.
Марсело. Најслаба утакмица во неговата кариера како играч на Реал. Во одбрана дупка во напад незнаеше што да прави со топката.
Кедира. Ептен слабо. Се трудеше но неможеше ништо да направи против супериорната средина на противникот.
Алонсо. Единствена светла точка на натпреварот. Се трудеше чат-пат да направи нешто но и тој беше обземен од сивилото на тимот.
Марија. Типот изгледаше како уплашен циган после кражба на зелка. Едноставно тапа. Еден шут ништо повеќе.
Озил. Останува фактот дека хероинашот незнае да игра надвор од Бернабе.
Бензема. Не го видов. Тапа тапосана. Падна два - три пати. Се обиде да добие некоја топка. И толку од него.
Роналдо. Почна добро. Мислев дека тој ќе го обели образот ќе постигне барем почесен гол но ништо и од него.

Измени: Диара беше вртен у круг. Се трудеше нигерот ама слабо. Арбелоа ја засили таа лева страна но џабе ја усра работа во неколку наврати и беше виновник за последниот гол.

Мурињо. Чиста 5ка за тактиката :/

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Abe sto ce gledam cudni, i ja celo vreme se nerviram zosto ne igravme so mojata taktika trebase so presing i so ozil peta do cabi alonso i ovja na ronaldo ama nekako igraa ko namerno loso igracite.
I mislev mislev na kraj mi tekna deka ova mora da e isplanirano! Nema sansa taka loso da igrame ova e maslo na Murinho!

zamislete ako pobedevme na kamp nou sto ce bese, barselona se stvarno jaki ne da ne se ama ne se pojaki od nas i ako gi pobedevme tie ce gazea do kraj, a vaka 5:0 i mislat u oblaci se i ce igraat poopusteno, a nie ce pobeduvame ce se vleckame vaka na 2 boda, 1 zad niv i ce im go upikame na bernabe!!!!

BARSELOGOMNASHI SE GLEDAME NA SANTIAGO BERNABE!
I u pravo bese ramos ja da bev ce uste boks ce im udrev na pike i na buskves i na izlaganje ce go zatepav gvardiola ebem ti ljangarot misli sega kojznae koj e uste ne sfaka deka padnal U STAPICA!!!

HALA MADRID!!!
Ноу комент!
Ова ти се вика разумен мадриста,кој ги знае сите теории на заговор во светов.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Извини вака.. шо ти се допадна овде? Непромислен потег на Рамос, за кој ќе паузира неколку натпревари, нападна свој колега безимилосно, за шо можи да се случи да не го повикаат повеќе за Шпанија! Е браво ако ти се допадна ова ;)

Конечно нешто да ме насмеј вечерва :pos:

бтв...

Изгубени бевме од почетокот. Незнаевме кај тераме. Никој ама НИКОЈ на светов неможеше да го претпостави овај резултат. Ќе бидам само реален и ќе признаам пораз. Се надевам дека Мур ги увиде слабостите, и ќе ги среди. Заборавете ја ноќва побрзо, остајте ги нека се радуваат. И ние да победевме и ние ќе се радувавме. То е то.. :(
Ма ајде молимте, ќе го избркале од репрезентација :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom