Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127

Единствено нешто што ми се допадна од ова Класико...(жално е што остана само на вакво нешто да се задоволиме).
Па ќе се радувате на тоа, коа не знаете да играте фудбал - на ќотеќ, се знае.

Член од
15 септември 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
може само со ова можеме да бидеме горди вечерва ама каде се тие фаци од мур кога играа со депортиво и нз кој дури кога му беше убоо а сега од ко е заеба свати дека до никаде не е стигнат ама памет за др пат

Единствено нешто што ми се допадна од ова Класико...(жално е што остана само на вакво нешто да се задоволиме).

Член од
24 ноември 2010
Мислења
41
Поени од реакции
9
Ич да не те боли тебе к*р за шпанија па да кажуваш кој да се свести.

I

IBIZA SOUND

Гостин
абе многу мирен на клупата беше специал оне,не сум го видел волку мирен да си седе
како кукличка беше:baeh:

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
абе многу мирен на клупата беше специал оне,не сум го видел волку мирен да си седе
како кукличка беше:baeh:
Го поднесе поразот како маж, што требаше да прави, да трча да вика по судијата ?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не бе па и ти, требаше да извади црево и да ги прска играчите на Барса :pos2:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Не бе па и ти, требаше да извади црево и да ги прска играчите на Барса :pos2:
или да го пушти касиљас да го тепа гвардиола,а тоа со цревото е препознатлив стил на поднесување пораз

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Момци дај турете им кур на останативе, поготово Каталонциве, не ги реплицирајте џабе им зборите моментално летаааааат во облаци...

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Денес не видев тактика од страна на мурињо, повеќе беше еден вид експеримент, но не очекуваше такви грешки од одбраната. Ги остави барселона да си ја играат играта додека реал играше отворено што и видовме како испадна резултатот. Нареден пат се надевам на бункер и контри, единствено нешто на кое барселона нема одговор. Подобро нерешено или минимална победа, секако поените решаваат. Како и да е ова е тим што се гради и има шанси за успех треба верба во нив. Мурињо не е од вчера така да не се секирајте ќе си дојдат работите на свои места. Hala Madrid

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Има такви кои знаат да претрпат пораз и такви кои знаат како да слават победа!Но ретки се тие што го знаат и едното и другото!Vamos,Forza Magico Real! <3
Честитки до Барселона.Заслужено.Со голема леснотија примивме 4 гола(5 не го гледав,бидејки глетката за мене беше страшна):...Разочарувањето нормално е големо,а и цела недела на профилска слика на фб треба да носам слика од Меси,што ја отежнува ситуацијата но тоа е!Ќе помине!! :))

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Сепак мурињо како маж го прими порасот со сите се поздрави и си отиде. и се виде дека не е така све розево

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom