Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Имаме тема за мечов,темава да се исчисти под итно зашто ќе треба уште вечерва нова да правиме.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
едноставно катастрофа! почнувајќи од голман па се до напад,а да не збориме за оној во кој се крстевме Мур човекот ги стави ласс и арбелоа
мала анализа:
Икер-можеби најмалку крив затоа што сите ситуации беа 1 на 1
Пепе-ноу комент најголемата катастрофа заедно со другарите Карваљо и Рамос
Марсело-слабо
Чаби-најдобар поединец ако може да се каже дека нешто е добро денес но сепак браво за трудот
Кедира-слабо но и не толку
Озил-изгубен катастрофа
Ди Мариа-не го препознав
Кристијано-освен слободниот удар другото све катастрофа
Бензема-па луѓе од него ли очекувавте голови???во шанса незнае да влезе човекот
Мурињо-има огромен минус од мене лани со послаб тим бевме сосема рамноправни со барса и после се пелегрини излезе тренер за овој(извинете што плукам ама стварно сум револтиран и полн негативни емоции)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Срање. Се потврди дека против Барса моментално никој неможе да игра со отворена игра, мора бункер.

Многу глупи офсајд замки, така паднаа 3 гола. Одбраната катастрофа, Кедира уште повеќе.

Толку за сега...

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Срамота :(
ELpetardiko :S
потфрлија сите до еден. А по мое најмногу е крив Мурињо, заради лошата поставеност на играта и лошата тактика. Интер и Реал не е исто !!!
Срамота :(

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Тежок пораз со оваков тим примаме 5 гола.......немам коментар големо разочарување ама не треба да се кука,изгубивме изгубивме одиме понатака да ја победиме Валенсија и да ја вратиме старата форма тоа со Сарагоса,Спортинг,Еспањол не се утакмици паднавме на првиот сериозен тест ама треба да продолжиме и наредниот натпревар во Мадрид да го добиеме......Одбраната најголемо разочарување посебно Марсело и Пепе........

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Се прашуем дали ова што го гледав е Реал или Леванте...срамота! Единствено што се надеам е дека Мурињо има да ги пореди свите и да ги ебе у гс од прв до последен!

<3 Рамос!
со оглед дека сите се педерчинја во тимот тоа ке им прае 100%.
Шала на страна,слаба игра на Реал читам многу ја крива одбраната,а казее ми што напрај нападот.Рамос со втор неспортски потег за недела дена Роналдо го истурка на Пепе,се гледа дека сте станале поголеми психопати и од Интер.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Барса беше одлична вечерва а вие требаше многу поинаку да играте,незнам како можеше Мурињо да дозволи таква неспремна одбрана,али тоа е..Очекувам со Валенсија да се врати Реал..

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Едно не ми е јасно сега....како Рамос ќе игра за репрезентација?:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.614
Поени од реакции
14.486
Мислам дека ова не е вистинската слика на квалитетите помеѓу Барса и Реал, затоа што Реал уште од почетокот делуваа изгубено, како прв пат да играат.

Сакам само да кажам дека 5 - 0 не е реален резултат, но неминовно е дека се многу подобри од нас. Но кој знае, ја чекаме пролетта, го чекаме Кака, до тогаш можеби и ќе се уиграме малку повеќе, па ако е можно, ако не посаќа среќата, барем нерешно да извадиме.

Можеби и Мурињо не ја постави тактиката баш најдобро, Пеп го изеде, ни еден дел од тимот не функционираше како што треба.

Тоа од мене сега за сега, утре вечер ќе дадам поопширен коментар, преку ден нема да можам имам обврски нешто.

Лека ноќ на сите, и ви посакувам што побрзо да ја заборавите оваа вечер.

YO TE QUIERO REAL MADRID ! :cry:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
со оглед дека сите се педерчинја во тимот тоа ке им прае 100%.
Шала на страна,слаба игра на Реал читам многу ја крива одбраната,а казее ми што напрај нападот.Рамос со втор неспортски потег за недела дена Роналдо го истурка на Пепе,се гледа дека сте станале поголеми психопати и од Интер.
А да му се фатиш ти на Интер,се разбуди од зимски сон?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Браво за Рамос... го замени Пепе кога а најпотребно. Ги еба оние глумците од Farceclowna :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom