Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј ало, абе немојте толку негативно да размислувате бе луѓе, јебига тоа е тоа, паднавме психички после првиот гол и готово, НЕ Е СЕ ЗАВРШЕНО, има уште до крајов на сезонава, одиме на титула !

What Goes Around, Comes Around!! ќе дојде и нашето време,имајте верба и трпение!!
иначе може некој да ми каже што направил Рамос? или клипче да постира??

^ Паднале психички? За тиа паре што ги земаа...поглуп изговор здравје! Шампионот се одлучуе на Ел Класико, џабе некои тврдат дека не е така. Или па можда Барса ќе киксне на некоја утакмица, а ние ќе ги тепаме све до крај?
И сеа некој ќе ми рече има и втор натпревар на Бернабе...сфатите дека неможемо да се носимо со Барса у никој случај, јасно како ден е.

Ништо страшно тоа се само три бода, следат уште 30 натпревари оваа сезона. Има добри и лоши игри, и никој не е непобедлив. Радоста или тагата се гледаат на лето кога се ќе заврши а потоа нова сезона :smir:
Реал добро изиграа во сите натрепревари досега, тука многу потфрлија но како и да е, ке му простиме и ке се надеваме за понатаму :). Сетете се во 2005 година кога започна да се гради новата барселона тоа им беше екперимент кој им успеа, само време треба да се изгради овој нов Реал Мадрид. Исто и Мурињо лани со Интер загуби 3 натпревари но доби еден и ја доби цела сезона и сите симпатии. Нека не ве провоцираат или барем кажете им дека играат добри и ќе треба да играат уште најмалку 20 сезони за да стигнат да ја имаат честа не Реал Мадрид :)
Напред Реал и Мурињо

Еј ало, абе немојте толку негативно да размислувате бе луѓе, јебига тоа е тоа, паднавме психички после првиот гол и готово, НЕ Е СЕ ЗАВРШЕНО, има уште до крајов на сезонава, одиме на титула !
Па кога трета година сме посрамувани...буквално.....шо требит да прајме?

Mou: "El Barca es un producto acabado, al Madrid le falta mucho para serlo"

Барса е готов производ, Реал има долг пат за да биде тоа.

"El ano pasado sali de aqui con el Inter en la primera ocasion con una derrota y luego volvimos y nosotros llegamos a la final de la Champions".

Минатата година дојдов со Интер тука, и загубив првиот пат, а потоа стигнав до финалето во Лигата на шампионите.

A los jugadores les pide que se recuperen cuanto antes: "Hay que tener caracter. Cuando ganas títulos puedes llorar de alegraa, pero cuando te meten cinco hay que salir con la voluntad de entrenar, jugar y ganar".

Играчите треба да се опорават што е можно побргу. Имаат таков карактер, што кога ќе освојат титула ќе плачат од радост, но кога ќе примиш 5 гола треба теренот да го напуштиш со мислата дека си дошол да играш и да победиш.

^ Паднале психички? За тиа паре што ги земаа...поглуп изговор здравје! Шампионот се одлучуе на Ел Класико, џабе некои тврдат дека не е така. Или па можда Барса ќе киксне на некоја утакмица, а ние ќе ги тепаме све до крај?
И сеа некој ќе ми рече има и втор натпревар на Бернабе...сфатите дека неможемо да се носимо со Барса у никој случај, јасно како ден е.

:cuc::cuc:

на титула хахахахахахах

се виде дека рамос и кристина и уште некој неможат да поднесат пораз
само незнам со кој образ рамос го изработи сето тоа кога токму барса му ја донеси титулата светски шампиони
каков резил
срамота

се виде дека рамос и кристина и уште некој неможат да поднесат пораз
само незнам со кој образ рамос го изработи сето тоа кога токму барса му ја донеси титулата светски шампиони
каков резил
срамота
:smir:што сакаш да ти кажеме сеа бе друже?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom