Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Брат , не е Трезе веќе во Јуве ама остануваат симпатиите кон неговата игра а?

Херкулес со овој тим може да стори многу , затоа сега ... со среќа ... ужасно стартуваше тимот, очигледно ќе се подобрите.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ауу, катастрофа одбранава, едино Карваљо на ниво, ај и Марсело затоа што иде да се удвои со Роналдо... Рамос и Пепе дупки.

Секоја чест за Трезеге, ама тешки фајтери се другиве... сеа гледам зошто Дренте се вклопил. :pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кој ги курац на Пепе и Рамос....како прв пат да играат фудбал. Валдез и Трезеге ги убија у поим.....редно е нешто Мур да преземе. Игуиан не го видов..како без напаѓач да играме.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.589
Поени од реакции
14.389
Натпреварот страшно ме потсеќа на оној лани со Билбао на гости, ми се чини дека и во иста минута го примивме голот. Тешко ни оди кога примаме први гол против ваквите мали тимови, еден гол многу работи ќе промени, се надевам брзо ќе стигнат до него. Второ полувреме нема да можам да го глеам, т.е чат-пат по нешто, пошо сум на роденден.

За Трезеге, ноу комент, мајсторот останува мајстор без разлика дали играл во Јуве или Херкулес.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Дрво аут - Дрво ин.

Прва измена на Мур

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Марсело! Кристијано!!! ТОО!

И бензема проработи малце.. :)

--- надополнето ---

И пак КРИСТИЈАНООООО!!!!!

Очекувам коментари од типот: Абе не бил слаб Бензема, шанса нема да се продава!! :)))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom