Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
e од кај ме знаеш бе?
ццц... почнувам да се нервирам од тоа јас те знам, а јас луѓето прв пат ги гледам...
бај д веј допишувајте се еден под еден кој иде:
1 батистута
2......
3....
Значи нема потреба постојано списоци да се прават. Тој со четворицата другари нека дојде зашто ке има место. Јас доаѓам со уште еден, тие што треба да кажат нека кажат уште сега, зашто веке нема време.
Ob1 Nikolic Urban Mover, ние двајца, Каскамц нека доаѓа со другарите, и јас и николич најверојатно по уште еден ке имаме со себе. Сити Галери 10 до 8 нека остане простор... ај броеви нешто такви работи оставајте на профил или преку пп.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.768
Поени од реакции
30.622
Така де договорете се гледајте си заедно, и јас би ви се придружил али далеку ми е Ск.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
"Mа ако сакаат нека играат и со 10 напаѓачи,само да не игра Пипо ":pos2:

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Значи нема потреба постојано списоци да се прават. Тој со четворицата другари нека дојде зашто ке има место. Јас доаѓам со уште еден, тие што треба да кажат нека кажат уште сега, зашто веке нема време.
Ob1 Nikolic Urban Mover, ние двајца, Каскамц нека доаѓа со другарите, и јас и николич најверојатно по уште еден ке имаме со себе. Сити Галери 10 до 8 нека остане простор... ај броеви нешто такви работи оставајте на профил или преку пп.
Чекам цело време да каже Бати дали има место ако има за 4 луѓе ондак се гледаме.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Иосоно,објективен фан???? :vozbud::pos2: Имаш палец од мене.

шала ;)
:(:toe:

Не постои таква работа :)
И ај што има необјективно во мојот пост? :)
Претпоставувам ништо.Но стојам дека има нешто објективно,а што-не знам ни јас....

Ајде уште неколку часа,до долгоочекуваниот дуел!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Чекам цело време да каже Бати дали има место ако има за 4 луѓе ондак се гледаме.
брат јеби го ти бати :D...у 10 за 8 бидете сите пред сити галери. добар број ке сме мислам дека....

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.574
Поени од реакции
22.523
Би било одлично али познавајќи го С.А.Ф. нема да го пушти така лесно ќе направи се за да го задржи.
Нема веќе задржување. Само прашање е каде ќе се пресели Руни, сигурно заминува од Јунајтед. :smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
"Mа ако сакаат нека играат и со 10 напаѓачи,само да не игра Пипо ":pos2:
Ако успее да го излаже Моу на Алегри да го стаи Пипо ќе биде гаф на векот.

--- надополнето ---

нека си иде Руни чим толку запнал.. ми се свиѓа зделката Бензема + 50мил за Руни нека прифати Ферги и кур да не го боли.. чим овој се фура толку.. неблагодарен!
:pos2:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Скуадре офичијале: :)

Casillas, Marcelo, Pepe, Carvalho, Arbeloa, Xabi Alonso, Khedira, Ozil, Di Maria, Cristiano and Higuain!
Bench: Dudek, Albiol, M.Diarra, Lass, Granero, Leon, Benzema.

За Милан... Amelia, Antonini, Bonera, Nesta, Zambrotta, Gattuso, Seedorf, Pirlo, Ronaldinho, Pato, Ibrahimovic.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Скуадре офичијале: :)

Casillas, Marcelo, Pepe, Carvalho, Arbeloa, Xabi Alonso, Khedira, Ozil, Di Maria, Cristiano and Higuain!
Bench: Dudek, Albiol, M.Diarra, Lass, Granero, Leon, Benzema.

За Милан... Amelia, Antonini, Bonera, Nesta, Zambrotta, Gattuso, Seedorf, Pirlo, Ronaldinho, Pato, Ibrahimovic.
3+ :pos:

Составот на Милан според Goal.com:

:pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Ајде момци храбро вечер, покажете го вистинскиот Реал, и направете ги среќни сите фанови !

Антонини и Бонера vs. Роналдо/Ди Мариа и Озил. Тука ако не ги искиниме, никаде нема.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Очекувам Роналдо да им покаже кај им е местото на пензионерите!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom