Господе боже што ли се случува со нашиов клуб и со фудбалот воопшто??? Е уште и Руни ако си замине да ти ебам и фудбал и се да ти ебам. Вистина дека никој играч не е над клубот ама признајте лани игравме без Роналдо и Тевез и за малку ни побегна титулата. Оваа сезона плус и без Руни автоматски чао, чао титуло ама пожално ќе биде тоа што и она нешто што го имавме англиско во тимот, со што можевме да се гордееме и долги години во иднина има сега големи шанси да го изгубиме. И кој после ќе ни биде главен напаѓач? Тоа сигурнио не може да биде Бербатов (годините), Хернандез (не е таков тип на играч) а уште помалку Македа (да се разбереме човекот не е толку јак, плус Италијанец некако не ми одговара во Јунајтед, не гледам иднина за него во Јунајтед). И шо сега треба да купуваме некојси Бензема, Суарез, Нејмар, Агуеро.....ама нема да биди англичанец сигурно, јас не гледам некој недоаѓачки талент од Англија како што беше Руни на негови години.... Ова е лошо, многу лошо и ќе биде голем удар за клубот. Изгледа пак ни претстои посен период од 3-4 сезони како што беше од 2002-2005/6.
И ако ова не е заговор од газдите да дрпнат пари за долговите јас глава сечам. Шо им е нив гајле за навивачите, клубот, играчите....Тие го гледаат Јунајтед како машина за пари и ништо повеќе.