Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ајде бе па вие, седните сега плачите и качувајте притисок... после заминувањето на Роналдо, веќе ништо не ме изненадува, така да, ако веќе си оди, нека фаќа магла таму Италија, Шпанија, немој да остане во Англија, Челзи или Сити оти нема да го сметам за жив :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ај бе доста со глупостите, Руни засекогаш ќе биде дел од нас, засекогаш !
Засекогаш и не е така далеку,а?:))
Епа,ќе видиме што ќе стане од него,кога ќе си замине -.- ,Јунајтед губи многу,сега кога се знае дека играчот сака да си оди,ќе неможе многу пари(50 милиони?) да зема за него.
пс:како им го сврте грбот на Евертон,бакнуваше аблеми на Гудисон Парк,можеше да се очекува такво нешто од детево.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И сега шо да очекувам, до Руни да го нема во тимот до јануари ... :( Миле, не збори глупости ако на некој му верувам, ако во некој не сумљав тоа е(беше) Руни....

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Само го молам да не игра повеќе во премиер лигата.
Му благодарам све што направи за тимов иако е рано за ова
но тимот има многу талентирани млади играчи кој што можат да ги заменат "Звездиве" како што успеваше во минатото.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
По разочаран никад и не сум бил .... :mad: :( Што се случува боже мој, до кај стигнавме ако сака и еден Руни да си оди ?

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Мислевте дека не може полошо? Што мислите каде ќе одат 95% од парите што ќе ги земеме за Руни?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
нека си иде Руни чим толку запнал.. ми се свиѓа зделката Бензема + 50мил за Руни нека прифати Ферги и кур да не го боли.. чим овој се фура толку.. неблагодарен!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.874
Поени од реакции
6.929
Господе боже што ли се случува со нашиов клуб и со фудбалот воопшто??? Е уште и Руни ако си замине да ти ебам и фудбал и се да ти ебам. Вистина дека никој играч не е над клубот ама признајте лани игравме без Роналдо и Тевез и за малку ни побегна титулата. Оваа сезона плус и без Руни автоматски чао, чао титуло ама пожално ќе биде тоа што и она нешто што го имавме англиско во тимот, со што можевме да се гордееме и долги години во иднина има сега големи шанси да го изгубиме. И кој после ќе ни биде главен напаѓач? Тоа сигурнио не може да биде Бербатов (годините), Хернандез (не е таков тип на играч) а уште помалку Македа (да се разбереме човекот не е толку јак, плус Италијанец некако не ми одговара во Јунајтед, не гледам иднина за него во Јунајтед). И шо сега треба да купуваме некојси Бензема, Суарез, Нејмар, Агуеро.....ама нема да биди англичанец сигурно, јас не гледам некој недоаѓачки талент од Англија како што беше Руни на негови години.... Ова е лошо, многу лошо и ќе биде голем удар за клубот. Изгледа пак ни претстои посен период од 3-4 сезони како што беше од 2002-2005/6.

И ако ова не е заговор од газдите да дрпнат пари за долговите јас глава сечам. Шо им е нив гајле за навивачите, клубот, играчите....Тие го гледаат Јунајтед како машина за пари и ништо повеќе.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Мислевте дека не може полошо? Што мислите каде ќе одат 95% од парите што ќе ги земеме за Руни?

Па тоа е и најлошото..

Ај губитокот на Руни може да се прифати, посебно сеа кога е во најлошата форма.. Минатата сезона беше ѕвер, претходните кога владеевме во Англија и во Европа исто така покажуваше ѕверски игри, го оставаше срцето на терен, даваше се од себе на секој натпревар.. Но сезонава како да гледаме друг Руни, не е толку борбен, како да нема желба за игра.. Ептен ме разочара сезонава, а сигурно и го разочарал Ферги, не само ради игрите, туку и ради проблемите во неговиот приватен живот.. Ако му се оди толку нека оди кај сака, ама читам право коментари "со тие пари ќе земеме 3ца појаки од него" или у таа смисла.. Ќе земеме ку*ац.. Парите ќе ги "имаме" на располагање, како и овие од Роналдо де.. А за тоа дека имаме млади и талентирани играчи, имаме.. Ама од нив ништо неможеме да очекуваме во наредните 2-3 сезони..

П.С. Заборавете го тимот од 2008 и 2009, кога игравме 2 финалиња по ред.. Ако сакаме да освоиме пак ЛШ, тоа треба да го направиме со нов тим, со некои деца кои допрва ќе се развијат и ќе станат Руниевци,Роналдови,Тевезовци,Гигсовци,Сколсовци и незнамкој-ци... :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Кој е следен после руни останува да видиме...:icon_mrgr И секако големо браво за англиските медиуми кои ќе го избркаат најголемиот талент на англија и на премиер лигата...После руни премиер ќе падне уште подоле, па и торес ако си отиде (фабрегас кај и да е следново лето), ќе останат старци и идни таленти...а манчестер ќе не убедува дека со деца во 21ви век ќе освојат лига, како утешна награда за срањево што допрва треба да се случи.
А тебе руни да ти ја ебам мајката, зошто никој не те тераше да изјавуваш united for life! Преваро...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Јас би се воздржал од негативни коментари спрема Руни, зошто никој од нас не ја знае точната причина зошто решил така. Сигурен сум во следниве денови ќе знаеме многу повеќе и дека Руни ќе излезе со изјава.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.800
Поени од реакции
5.571
не коментирам ништо додека не ја слушнам и другата страна... значи баш сакам да слушнам што има Руни да каже за ситуацијава... и кои се пред се причините поради кој што тој посака да си замине од Манчестер, иако само пред неколку месеци изјавуваше дека е спремен целата кариера да ја помине кај нас.... и НЕ, Руни не е тип на играч како Роналдо, на кој животен сон му беше да заигра во Реал, или ко Коло Туре и Давид Силва на кои што животен сон им беше да заиграат во Сити...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Овде има поголема позадина од она што се изјавува, бидејќи Руни несакал да потпише нов договор уште од летоска а фергусон разбал "сега". Значи во текот на летото или во текот на светско првество се дешавало нешто што Руни не сакал да го продолжи договорот. Мислам дека не се пари во прашање туку нешто друго:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom