moni <3 real
ти никад нема да влезеш.
- Член од
- 27 јуни 2009
- Мислења
- 1.466
- Поени од реакции
- 667
Јас го потврдувам моето ОТСУСТВО.
Фала. чао. пријатно.
Фала. чао. пријатно.
Јас погоре пишав дека неможам да дојдам и многу ми е жал1. moni <3 real))
2. Shuriken
3. Nikolic
4. Urban_Mover
5. ob1
6. batistuta9
Armin, El Ninho, Ivan1real Kaljo vamosreal и тамо уште кој останале да потврдат, односно да кажат за сигурно. Со мене двајца би требало да дојдат, со об1 еден најверојатно и ке не има во не така лош број.
зошто мони? нешто сум пропуштил или настанало нешо у меѓувреме, како да си лута некому...Јас го потврдувам моето ОТСУСТВО.
Фала. чао. пријатно.
многу ододамна сум го правел баш овој стил на муабет за Реал... сега гледам уште некој ги согледува тие работи, иако сега за сега добро ни оди со Мурињо и пред се верувам во него само највеќе :smir:
Се потсетив на старите добри времиња. Уживајте.
Во тоа време секој тим изгледаше смешно и патетично покрај Реал Мадрид. Тогаш игравме најубав фудбал во историјата на фудбалот. Ни Барса ни никој друг не играле приближно толку убаво како оној Реал за кој јас жалам како никој досега. Спој на кантерата, и паметно купување на неколку ѕвезди. Повеќето ние ги направивме големи играчи, Икер, Раул, Иеро, Карлос, Салгадо, Консеисао + Зидан, Роналдо и Фиго. Колку Милан беше беден против нас, говори и фактот дека Анчелоти на 2 - 0 го внесе во игра Неста. Али добро, сепак Милан таа сезона го освои трофејот, ние претходната, невозможно беше да се освои два пати по ред. Овој натпревар го земав како пример, имаше уште многу вакви натпревари тие години. Каква мајсторија на Раул, Малдини испаѓаше смешен покрај него. Магијата на Зидан и Роналдо, па огромни овации за единствениот, Фернандо Редондо. Не знам, да би бил денеска таков тимот со таков тренер, ја би дал и 5 години од мојот живот. Па видете ја таа публика, сите вриеа од желба за победа, се навиваше, се славеше.. а не како денеска, денеска на Бернабе доаѓаат пички да ги сликаат Роналдо и Кака, а не да дерат своето грло за Реал Мадрид. Се е тоа некако емотивно за мене.
А тука е и минатата сезона, која сакам што побрзо да ја заборавам, се убаво течеше додека Пирло не го закачи од 40 метри, па потоа и Пато.. тоа ми беше еден од најлошите денови во мојот живот.
Утре би бил задоволен и со било каква победа, но не сакам победа во оној стил на Мурињо, сакам победа во стилот на Дел Боске, затоа што само атрактивна победа над великан како Милан е вистинска победа !
ало луѓе јас за џабе ли организирав каде да гледаме, и тие шо беа сигурни пола и повеќе нема да дојдат...
ај не зафркавајте, денес да утре не... не бива така
значи се ок ама ај да се чекаме на плоштад пред City Galery, нај ок е мисламЗасега сме 9 души,за 3 стола не би требало да е проблем,може ке се премисли уште некој
Ама Роналдињо не од нозете на ПепеСе спаси Рамос од магијата на Роналдињо.
Е не бе Озил ќе ги спаси нозете од ѕверот Гатузо и вака до безкрај..........^Грешка. Силва се спаси од Роналдо.
Ама Роналдињо не од нозете на Пепе