Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@Zoki2

смири се ма малку и не се фури толку ;)..кога ке дојде барселона ппак ке ја тупите по марсело ало ајде сега за сега не е толку лош...и во ниеден од претходните постови не напишав дека лош туку просечен....толку од мене за него....точка

муринњо се глупира со бензема...со леванте бенз играше на местото на Озил..не можеш ти од напагач да очекуваш да ти биде плејмејкер..нека го стави там шпиц-па ке видиме а не да го ротира на позиции кои никигаш не ги играл...а игуаин е прва постава затоа што покрива поголем простор во одбрана ете затоа..мурињо ги сака тие играчи...
игуаин не знам веке--само едно ке кажам ке видиме ако продолжи вака -тешко ке биде.

Не вреди да се искоментира ништо.
Жалосно во секоја смисла.
Во најбрзо време да се смени нешто, да не се бара кривица само во еден, туку сите да се подберат и да се види каде е проблемот, да се направат потребни измени и да се види каков резултат ќе се има.
Тука може да пишуваме колку сакаме, да пцуеме и да дробиме...ама некој друг треба да реагира...
лошоооо, многу лошо.

Реков дека ќе биде тешка утакмица, некои викаа петарда ќе пукало. На вакви утакмици најчесто се решава на крај шампионот, на вакви утакмици загубените бодови на крај скапо чинат. Ама ете...

Иначе морав да го стаем ова, се збунив мисле Реал почнал да игра у Бундес лига :)

Huntelaar K. J. (Metzelder C.)

Raul (Jurado J.)

Ама после видов дека биле Шалке у прашање :):):)

ама знаете што е најжално ..тоа што ние правиме шанси играме солидно а неможеме еден гол да дадеме и после едни ниско лигаши ни се смеат..
тоа е најглупо...

Хмм,сумљиво ми е ова.

I dok se u Valenciji slavilo, na San Mamesu tkaođer gorzno suđenje. Igrač Bilbaa je u sredini prvog dijela na start nad Iniestom dobio smješan crveni karton, što je rezultiralo dominaciji Barcelone do samog kraja utakmica.

:pos:

Него „офсајдот“ на Леванте,во второ полувреме никој не го виде?

I dok se u Valenciji slavilo, na San Mamesu tkaođer gorzno suđenje. Igrač Bilbaa je u sredini prvog dijela na start nad Iniestom dobio smješan crveni karton, što je rezultiralo dominaciji Barcelone do samog kraja utakmica.

:pos:

Него „офсајдот“ на Леванте,во второ полувреме никој не го виде?

Признавам немаше никаков офсајд,тука беше Леванте оштетен.

Хмм,сумљиво ми е ова.

Реално можда требаше таму да има пенал за Реал, ама и од офсајдот на Леванте немаше ни О. Па минимум 3 метра беше позади сите. Ама ок за разлика од лани годинава судииве се малку по средени не прават толку глупости. Само нека продолжи овака судењево има да биде повеќе од одлично.

Ајде не плачите, незнам што ни се криви судиите па сега. Не го барајте виновникот увек кај судијата, реално гледано кружиме околу 16м и на никој не му текнуе да шутне, освен Роналдо. Исто како да ги гледам Арсенал од пред 1-2 сезони. Никој не ни е крив што Игуаин си продолжува по свое, место да шутира тој по шести пат пробува да дрибла голман и да влезе сосве топка у гол, и што од 5 метри ја префрлува топката преку трибина. Му треба малку одмор, премногу е нервозен. Никогаш не бил нервозен како оваа сезона. Бензема прва постава против Оксер, Игуаин на клупа. Бензема ми делува некако мотивирано, мислим дека е многу подобро решение во моментов. За понатаму ќе видиме.

Игуаин пак ке игра прва и со Оксер, барем така јас мислам. Не се сложувам со ова, но осеќам дека така ке биде. Јас би го ставил на клупа со Оксер да се соземе, а и Бензема сметам дека не би бил лош против Француски тим, и Игуаин во стартни против Ла Коруња и ке распали тогаш на сред Бернабе. Повторно ке има повеке гола од Бензема и од Роналдо и нормално прв стрелец ке биде на тимот како и изминативе сезони во Ла Лига. I trust in Higuain !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom