Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pedro Leon has been left out for coaching decisions.
Очигледно не, изглеа му просрал на Мурињо нешто после утакмица

^Ако го направил тоа ќе треба многу,многу,многу да се намачи за да добива шанси на натпреварите.

Ако некој има неограничен или не му е завршен лимитот пошто утре е 280-ми и тешко да има некој таков.

Pedro Leon has been left out for coaching decisions.
Очигледно не, изглеа му просрал на Мурињо нешто после утакмица

Играше катастрофално лошо на минатите два натпревари, и сигурно дополнително се изглупирал.

Незнам за Оксер али нас ќе не убиете во следно коло...
Е ако не успеете да не победите тек тогаш може да си се откажете од титулата...
Бтв Депор Б-Реал Б 3-2 :salut:

Тебе ова ти е единствена утеха, м? :back: aко радувај си се, барем знам дека за нешто си среќен, коа останатово се ти е боранија, почнувајќи од Вардар:pipi:

П.С. Очигледно место пакетче паломи, ќе треба цела штека да ти купам, да ти се најде:wub:

Тебе ова ти е единствена утеха, м? :back: aко радувај си се, барем знам дека за нешто си среќен, коа останатово се ти е боранија, почнувајќи од Вардар:pipi:

П.С. Очигледно место пакетче паломи, ќе треба цела штека да ти купам, да ти се најде:wub:

Тоа е тоа, си ги сакам иако губат :wub:
За разлика од лани оваа година, Депортиво скоро и да нема што да бара во Мадрид. Екипата е во голема криза и за жал очекувано е да не попарите...
Се друго ќе биде осмо светско чудо :back:

^ Поштеност на наша фамилија значи ова.

Бенз осеќам ке биде дудук, ако сеа не му тргне никад нема. :kesa:

Вардар да имаше тим од 300 милиони други ке беа приказните...:)

Тоа е тоа, си ги сакам иако губат :wub:
За разлика од лани оваа година, Депортиво скоро и да нема што да бара во Мадрид. Екипата е во голема криза и за жал очекувано е да не попарите...
Се друго ќе биде осмо светско чудо :back:
Ова се бараше од тебе:back:
конечно да си признаеш дека сите екипи ти се срање, па и од тука дека нема да ми се налутиш коа ќе ти се избацам со паломи:wub:

--- надополнето ---

Вардар да имаше тим од 300 милиони други ке беа приказните...:)
Не, Вардар може да има и од 500 милиона, коа не иде нешто не иде....не ве бива, исто како и Депор:)

конечно да си признаеш дека сите екипи ти се срање, па и од тука дека нема да ми се налутиш коа ќе ти се избацам со паломи:wub:

--- надополнето ---

Не, Вардар може да има и од 500 милиона, коа не иде нешто не иде....не ве бива, исто како и Депор:)
И тоа шо викаш и некој да ни ги дае друг ке ни ги земе:pos::kesa:

Murinho: "Pedro Leon ne e povikan, zosto jas ne sakav"

Murinho ne kazal na pres zosto ne e povikan Pedro Leon za utre vo LS protiv Auxerre.

--- надополнето ---

^ Поштеност на наша фамилија значи ова.

Бенз осеќам ке биде дудук, ако сеа не му тргне никад нема. :kesa:

Nemoj da go urocis be, ti eb*m toa:)...site ocekuvame da raspali ti vikas ke bide duduk:)

Срање или не, во последниве години имаме исто титули како и вас, НУЛА!
Давај палома, и така знаеш дењка увек ме пукаат кризни ситуации и многу ми е потребна :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom