Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pedro Leon has been left out for coaching decisions.
Очигледно не, изглеа му просрал на Мурињо нешто после утакмица
Ако некој има неограничен или не му е завршен лимитот пошто утре е 280-ми и тешко да има некој таков.
Незнам за Оксер али нас ќе не убиете во следно коло...
Е ако не успеете да не победите тек тогаш може да си се откажете од титулата...
Бтв Депор Б-Реал Б 3-2 :salut:
Тебе ова ти е единствена утеха, м? :back: aко радувај си се, барем знам дека за нешто си среќен, коа останатово се ти е боранија, почнувајќи од Вардар
П.С. Очигледно место пакетче паломи, ќе треба цела штека да ти купам, да ти се најде:wub:
Вардар да имаше тим од 300 милиони други ке беа приказните...Тебе ова ти е единствена утеха, м? :back: aко радувај си се, барем знам дека за нешто си среќен, коа останатово се ти е боранија, почнувајќи од Вардар
П.С. Очигледно место пакетче паломи, ќе треба цела штека да ти купам, да ти се најде:wub:
Ова се бараше од тебе:back:Тоа е тоа, си ги сакам иако губат :wub:
За разлика од лани оваа година, Депортиво скоро и да нема што да бара во Мадрид. Екипата е во голема криза и за жал очекувано е да не попарите...
Се друго ќе биде осмо светско чудо :back:
Не, Вардар може да има и од 500 милиона, коа не иде нешто не иде....не ве бива, исто како и ДепорВардар да имаше тим од 300 милиони други ке беа приказните...![]()
И тоа шо викаш и некој да ни ги дае друг ке ни ги земеОва се бараше од тебе:back:
конечно да си признаеш дека сите екипи ти се срање, па и од тука дека нема да ми се налутиш коа ќе ти се избацам со паломи:wub:
--- надополнето ---
Не, Вардар може да има и од 500 милиона, коа не иде нешто не иде....не ве бива, исто како и Депор![]()
^ Поштеност на наша фамилија значи ова.
Бенз осеќам ке биде дудук, ако сеа не му тргне никад нема. :kesa:
Ова се бараше од тебе:back:
конечно да си признаеш дека сите екипи ти се срање, па и од тука дека нема да ми се налутиш коа ќе ти се избацам со паломи:wub:
^ Поштеност на наша фамилија значи ова.
Бенз осеќам ке биде дудук, ако сеа не му тргне никад нема. :kesa: