Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

Статус
Затворена за нови мислења.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Aбе за торентите толку и треба да иде ,.до 480кб/с максимум ,затоа што брзината е 4 мегабита :) .

Иначе за другите ствари пробај смени со друг internet browser да отвориш види да не ке има разлика,пример Google Chrome .. пробај можда ке е подобро малце. Ако веке го имаш инсталирано ...:toe:
А како порано ми идеа торентите со 800-900 Kbps ? Ај баш сеа ќе пробам со Chrome.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
А како порано ми идеа торентите со 800-900 Kbps ? Ај баш сеа ќе пробам со Chrome.
Па тогаш бевме на 6 мегабита или и повеке кај некој.Од пред неколку месеци не вратија на 4мегабита.Сеа чекаме некој upgrade на брзината да напраат :D

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Па тогаш бевме на 6 мегабита или и повеке кај некој.Од пред неколку месеци не вратија на 4мегабита.Сеа чекаме некој upgrade на брзината да напраат :D
Ајдееее....сите одат нагоре со брзината, цел им е да направат што повеќе мегабита, Телекабел се враќаат назад. Бог да чува. Иначе, пробав со Chrome, исто е, нема разлика.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.353
Ајдееее....сите одат нагоре со брзината, цел им е да направат што повеќе мегабита, Телекабел се враќаат назад. Бог да чува. Иначе, пробав со Chrome, исто е, нема разлика.
ИСКРЕНО се надевам дека Телекабел не се толку големи идиоти и дека ќе им текне дека треба брзината да ја качат на 6 мбпс.Мислам,бог да чува сите оператори качија на 6 мбпс пред година дена овие абер немаат мува не ги лази.Се надевам дека некоја "лепа брена" од Телекабел и ќе види дека има потреба од измени.:tapp:

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
да не го намалат и трансферот овие телекопилињата не само брзината иако кај мене долго време е 4 Мбит (6 Мбит немам искусено никогаш) со 480 КБ максимум вадам торенти ама добро е шо немам договор и кога сакам можам да ги шутнам и не памтам кога последен пат немав нет само шо паѓа брзината денски ми пречи

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
ИСКРЕНО се надевам дека Телекабел не се толку големи идиоти и дека ќе им текне дека треба брзината да ја качат на 6 мбпс.Мислам,бог да чува сите оператори качија на 6 мбпс пред година дена овие абер немаат мува не ги лази.Се надевам дека некоја "лепа брена" од Телекабел и ќе види дека има потреба од измени.:tapp:
нема врска, никој ништо не качил, адсл имат највеќе за тие пари 5мбпс али затоа имат 10гб лимит, кејблшит имат 4мбпс со 15 гб исто како и телекабел

Член од
4 декември 2007
Мислења
119
Поени од реакции
4
Zborea ke se podobrelo rabotele na toa, ali nikako da se desi toa, skupo im e sto ziveat ne so mora da napravat nesto. 3-4 meseci nemam internet kako sto treba, 100 puti se javiv vo telekabel, od tehnicka krevaat race, koa ke se zaebat da pratat tehnicka na lice mesto, nikade gi nema ili ako dojdat, mora da e praznik i u command prompt mi ja pingaat adresata. TOP. Na vremeto imase internet kako sto treba i nemozam da se pozalam za toj period. No od koa izlegoa nekoj problemi, kako da nemaat nacin kako da gi resat i niso ne pravat, stojat u mesto. Koa ke dojde prvi mora da si platis, ako ne nema da klatis ke te isklucat. Koga ke prasas za pari, zaso da platis koa si nemal net, odma ti vikaat zbori so Zoran, ehhh me utesija. Mu kazuvas na Zoran sto i kako se desava i ti vika AKO NE TI SE DOPAGA USLUGATA, NE KORISTI OD KAJ NAS, muabet na pretpostaven so da ti kazam. Po moe gledanje i kao se slucuvaat rabotite, nikad nema da se opraat, poso neznaat kako.

Член од
15 октомври 2009
Мислења
62
Поени од реакции
4
нема врска, никој ништо не качил, адсл имат највеќе за тие пари 5мбпс али затоа имат 10гб лимит, кејблшит имат 4мбпс со 15 гб исто како и телекабел
кејблтел покачија 6Мб/15ГБ+телевизија за 850 ден.
а имаш и 6Мбс/50ГБ + телевизија за 1.050 ден.

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
леле коа ке им отидам на овие во телекабел утре.....заборавив више како изглеа клип на youtube...:nerv абе нее само пари земање!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
кејблтел покачија 6Мб/15ГБ+телевизија за 850 ден.
а имаш и 6Мбс/50ГБ + телевизија за 1.050 ден.
Од каде ваква информација... за она првото исто беше и на Телекабел, ама ова второво изглеа доста привлечно, ама исто така и малце ми е чудно оти на нет никаде не пишува за тоа.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.353
Од каде ваква информација... за она првото исто беше и на Телекабел, ама ова второво изглеа доста привлечно, ама исто така и малце ми е чудно оти на нет никаде не пишува за тоа.
На интернет ги нема пакетите.Ми рекоа од понеделник ќе почнат Кејблтел со новите пакети,а флаери можеш да земеш во нивно претставништво.Еве ти сликав со мојот апарат јас ги имам земено флаерите.Не се добри сликите ама доволно е да се види.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
а јас шо имам телефон и интернет(немам телевизија) за мене нема никаква понуда, си останувам на 4мбпс со 15 гига:tapp:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.353
а јас шо имам телефон и интернет(немам телевизија) за мене нема никаква понуда, си останувам на 4мбпс со 15 гига:tapp:
Па оди и активирај некој од пакетите со тие услуги што ги имаш зарем неможе?Инаку верувам дека ни на Кејблтел не е сјајна услугата но верувај подобри се.Телевизијата има горе доле српски програми што се разбирливи а од другите посолидни се TV SLO,Euro News и некои други.На Телекабел пример каналите ти се пола арапски па види што е подобро.:kesa:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Па оди и активирај некој од пакетите со тие услуги што ги имаш зарем неможе?Инаку верувам дека ни на Кејблтел не е сјајна услугата но верувај подобри се.Телевизијата има горе доле српски програми што се разбирливи а од другите посолидни се TV SLO,Euro News и некои други.На Телекабел пример каналите ти се пола арапски па види што е подобро.:kesa:
не ми треба телевизија имам од телекабел

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom