Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Синот на Мурињо, Joseph Mourinho Jr., дебитирал за Кањилас. Мурињо Џуниор е голман, исто како и најмалиот син на Зизу. :)

Исто и Енцо продолжил одлично да игра за кадетите.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490

Голманот е син му на Мурињо. Во овие деца уште се и на Зидан најмалиот син, и синот на Роналдо (дебелиот). Иначе Каниљас е бејби фудбал скул, која соработува со Реал Мадрид.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Nemam zborovi za vcherashniot natprevar na Ozil. Ushte vo vtora utakmica da izigrash volku dobro i od tebe da zavisi igrata na Kralskiot klub, treba stvarno da si :zver:...pokraj toa shto seushte neznae ni jazik i site shto mislea deka kje mu treba da se uigra, dechkoto pochna od samiot start da bleska. Moe mislenje deka ovaa sezona kje zavisi najveke od nego i negovite igri, ako imame pogolemi zvezdi i iminja vo timot od nego.:wink:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Честито победа, вчера го гледав само прво полувреме, неможев на роденден бев. Иначе со Сосиедад изгледа играме у сабота у 10 саат, незгоден термин :Ѕ

А гледам на темана за ЛШ, имаме голема предност за Реал - Ајакс да го гледаме, така да таа ќе оди на Канал5 најверојатно :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
Некој член на минатите страни кажа дека играме во недела. Само нека не ме преебат и стават во сабота. Недела ми е роденден и една победа убаво би ми дошла како поклон.:pipi:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Честито нека ни е победава, иако не ја гледав утакмицава:kesa:
Бев надвор од семјава едно 6 дена, па ај ако сака некој нека ми каже шо се дешавало, нешто интересно, многу ќе му бидам благодарна:pipi:
HALA MADRID!!!

антонија

модел
Член од
22 август 2010
Мислења
144
Поени од реакции
6
има ли вести кога ке се врати кака?
мислам дека со него ке се добие премногу во креација на играта
не го мислам ништо помалку од чави од барселона.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Честито нека ни е победава, иако не ја гледав утакмицава:kesa:
Бев надвор од семјава едно 6 дена, па ај ако сака некој нека ми каже шо се дешавало, нешто интересно, многу ќе му бидам благодарна:pipi:
HALA MADRID!!!
Чим 2 поста си пишала исти, значи многу те интересира па ај ја ке се нафатам да ти објаснам. :baeh:

Зборувам само за последниве 2 утакмици Игуаин и Роналдо се дрва невидени, овој првиов као поголемо ми изглеа али вториов као покус да не остане и он по негови стапки. Одмор немаат играчите, во среда ги чека нов натпревар ЛШ 20 45 со Ајакс во Мадрид. За вчерашнава утакмица Озил доби највисока оценка од Марка и Ас. Имавме уште 5 шанси најмалце чисти за гол али Игуаин и Роналдо не се на висина на задачата. Бензема си е стуб као и по обичај, ме радува тоа што Игуаин барем се труди и влегува во шанси, овој ни тоа не го прави. Игуаин кога тогаш ке почне да реализира, а овој што уште не знае во шанса да влезе, незнам кога ке почне со реализација. Пепе конечно го видовме како стартер на Бернабе после мнооогу месеци, ако не се лажам 9 беа. За Кака најновите вести што ги чув беа дека ке се врати пред Класико, опоравувањето одело доста брзо. Рамос е пред нов побогат договор со висока откупна клаузула и толку, друго незнам. :D

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Чим 2 поста си пишала исти, значи многу те интересира па ај ја ке се нафатам да ти објаснам. :baeh:

Зборувам само за последниве 2 утакмици Игуаин и Роналдо се дрва невидени, овој првиов као поголемо ми изглеа али вториов као покус да не остане и он по негови стапки. Одмор немаат играчите, во среда ги чека нов натпревар ЛШ 20 45 со Ајакс во Мадрид. За вчерашнава утакмица Озил доби највисока оценка од Марка и Ас. Имавме уште 5 шанси најмалце чисти за гол али Игуаин и Роналдо не се на висина на задачата. Бензема си е стуб као и по обичај, ме радува тоа што Игуаин барем се труди и влегува во шанси, овој ни тоа не го прави. Игуаин кога тогаш ке почне да реализира, а овој што уште не знае во шанса да влезе, незнам кога ке почне со реализација. Пепе конечно го видовме како стартер на Бернабе после мнооогу месеци, ако не се лажам 9 беа. За Кака најновите вести што ги чув беа дека ке се врати пред Класико, опоравувањето одело доста брзо. Рамос е пред нов побогат договор со висока откупна клаузула и толку, друго незнам. :D
Оууу ова не ти го заборавам, благодариме:) и ко ќе се видиме те частам лижавче хахаха:back:
Значи подобро и што не сум гледала зашто само ќе сум се нервирала, ама ипак морам да признаам дека мнооогу ме радува победава, без оглед на тоа што бил постигнат само 1 гол, а послатка ми е па ради загубената на Барса. Ама нели ај да не се радуваме одма, како беше она...прво рипни па кажи оп, па така да си почекаме да видиме како ќе се одвива целата работа.
Не паѓам во несвест толку за Бензема, не ми е ни најмалку чудно, но тоа е штое се надевам дека малку од малку ќе дава знаци на живот.
Игуаин и Роналдо мноооогу набрзо би требало да си се вратат на тоа што си беа од лани(и на подобро се разбира) па ќе го видиме крајниот резултат.
Oд Озил се бара само да продолжи така, да се надоградува и да пуни нечии мрежи.
Во среда да си се позиционирам пред ТВ и да си глеам фина утакмица, со крај као што сите ние од тука си сакаме.:pipi:
Фала. Чао. Пријатно:back:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Генерално Собрание на Real Madrid.

Говор на Perez, опис на економската состојба на клубот, сметките од мината сезона и предлог буџет за оваа кој беше усвоен со 717 гласа ЗА, 23 гласа ПРОТИВ и 16 воздржани....

Минатата сезона ја завршивме со приходи од 442,3 милиона €, сума која до сега ниедна спортска институција во светот ја нема постигнато. Ги зголемивме нето средствата на клубот за 12,2% и сега изнесуваат 195,9 милиони €. Го намаливме долгот за 25,1% и сега изнесува 244,6 милиони €.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
^
Некој член на минатите страни кажа дека играме во недела. Само нека не ме преебат и стават во сабота. Недела ми е роденден и една победа убаво би ми дошла како поклон.:pipi:
За жал, во сабота во 22:00 е утакмицата.. Нема везе ако ти честитаат и порано, нели? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom