Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да беше друг клуб да видевте колку ќе земеа од Рафа, а не таков играч даваме за 8 милиони. Срамота!

Значи какви играчи упропастивте последниве 2 години...ги купувате ко злато а ги продавате ко најголемо гомно...

Не му личи тоа на името на Реал

Само да слушнам изјава/оправдување од Перез или Валдано дека Вдв сам си отишол....тоа очекувам.

нека му е со срека на ван дер ваарт во новиот клуб,ееех што убава управа иаме ич да не се ценат играчите :) човекот беше лојален на клубот,велеше дека нeма да си оди,и нема крај ова му го прават,а и он нема друга опција,на клупа не му се седи,а и ке се бореше пак за неговото место .)

Навикнати сме да плукаме по управата, а и самите знаете кој е крив за се што се случи во овој трансфер-период.

не го обвинувам перез јас, тој парите ги дава,валдано тоа и овој мигуел пердеза...

Значи какви играчи упропастивте последниве 2 години...ги купувате ко злато а ги продавате ко најголемо гомно...

Не му личи тоа на името на Реал

Тоа е Реал. Играчите доаѓаат на голема врата, а си одат на мала.

не го обвинувам перез јас, тој парите ги дава,валдано тоа и овој мигуел пердеза...

Тие па немаат ама баш никаква врска со трансферите. Ако му беше потребен на Мурињо ќе си останеше.

Скапо купувам, ефтино продавам.

Не е важно колку сме го зеле, финтата е што не смееше да го дадеме за 8 милиони (иако 8 мил. фунти беше ми се чини). Кога ние можеме да лупаме пари за играчи, нека лупнат и они. Ако им треба нека дадат пари, ако им е скапо нема и крај. Ама ние сме добродушни многу, кој стигна ни го пика а ние им пуштаме, немале пари...

Само да слушнам изјава/оправдување од Перез или Валдано дека Вдв сам си отишол....тоа очекувам.

Не си отиде сам, ја земал и Силви :( копиле

Вишок беше не кењајте по овој, на место е и цената ако се знае дека го продадовме у краен рок, не е дека се истепаа за него тимовите, јебига да се заинтересираа Сити може ќе извадевме едно 20 МЕ ама ништо.

Озил го земавме 15, очигледно Мурињо го смета турчинов за подобра опција па апсурдно ќе беше Рафа да оди по повисока цена од 11-12 МЕ. Никој нема да даде повеќе на 31 август.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom