Ај да не кобам ама очекувајте топ подобрувања во наредниве 24-48 часа (знаете фино тјунирање треба да се прави после овакви зафати), но бидејќи си жртвував статички адреси (и тоа од убавите на 1 што почнуваат) треба да знаете дека ќе вреди ...
Значи очекувам исто толку пофални зборови откако ќе се разреши се ова
Читај , ти вика 24-48 саати..Momak ti vikas deka ke se sredi, a jas use sum so beda ping!!! Izgleda se ide u tele onaka popoleka bez brzanje, a za plakanje nema gajle i ako rabotis u tele kabel ako ti e tinje netot od strana na serverot dali ja plakas celata suma ili navodno ke ima nekoj nevidliv popust od cela suma
Ako vo rok do 3 saat sabajle imam dobar ping do 30 i mi se odbie za tinjeto net ke ti dadam do 3 pofalni. Ako ti e.
Епа ја сум на 50-100 метра од тебе, кај Германска АмбасадаNe zamunda, ne mininova, ne nisto. Nejke ni da pomisli da siminja so pogolema brzina od 20, sto ne ti e tuka jasno? Koga bev na on net so 500 siminjav od zamunda. Ne sum ja nov korisnik na internet pa da ne se razbiram, nov sum na telekabel...
Inaku ti ako si od Kozle (jas sum ulica 2, kaj makpetrol benzinskata) moze te znam, ako treba telefon ke ti dadam decko pa dojdi kaj mene doma i slobodno poveli da siminjas nesto jas ke te castam, samo gledaj da ne bide pogolemo od 2 mb zosto ke se simne drugata godina ova vreme.
I uste edna bitna informacija da ne zaboravam. Klipce na youtube od 1 minuta trailer, na telelabel mi se polni za 4 minuti!!! Na sekoja 3ta sekunda mi pravi buffering!!! Bog da cuva i da brani od telekabel... Pozdrav
Јас сум во Козле и не сум имала никаков проблем до сега... Уствари, еднаш пред месец/два имаше саат-два прекин и толку...Radosen si? So be i tebe neso omileno ti e da se falis, ali kako sto vikaat falba e rga ili pa ti umre cigankata pa sea nema koj pa ajde sam. Abe more ti ili te lazat deka si na tele kabel ili neso neznaes da procitas. Ti kazuvam deka Kozle ima problem od januari cel region, znaci ne e posebno od korisnik do korisnik, taka da nema sansi u toj period da si imal mn dobar internet. Moze da si imal dobar ili da ne kazam soliden, no premnogu dobar cisto sumljam.
Abe pominaa 24 saati i imam ping 178 znaci ne lazi narod i obezbedi potocni informacii ako sakas veke da kazes nesto pametno. Dokolku tebe te dribla nekoj so vreminja, cuvaj go toa za tebe samo da te izvestam deka vrska nemas.Ај да не кобам ама очекувајте топ подобрувања во наредниве 24-48 часа (знаете фино тјунирање треба да се прави после овакви зафати), но бидејќи си жртвував статички адреси (и тоа од убавите на 1 што почнуваат) треба да знаете дека ќе вреди ...
Значи очекувам исто толку пофални зборови откако ќе се разреши се ова
Prvo vikas 24-48 saati, a posle naredna nedela. Taka me lazat u tehnicka podrska veke 2 meseci, sekoj petok za naredniot, kako sto e i sega. Minatiot rekoa za ovoj, a ovoj koa ke prasam ke bide za naredniot i se taka. Znaci ne gi brani i ne mi kazuvaj kako se raboti u firma za internet. Tuku kazi si posteno deka ne ste spretni za izveduvanje vakvi raboti t.e. za rasteretuvanje na mreza. I jas ne cimolam nego ti kazuvam kakvi se rabotite, a za 2 meseci so netot vi e beda na telekabel, jas ke treba da platam za usluga koja ne sum ja dobil. Epa prijatele kazi kako da postapam okolu plakanjeto i neli ti se dovolni ovie argumenti ili sakas uste?Времињата кои ги дадов беа точни ... поголем дел од центар, козле, нерези, карпош и тавталиџе беа предмет на овие зафати ...
Норламно кога овие реони горе добија нови линкови треба и корисниците на капиштец и јане сандански / аеродром да го почуствуваат истото бидејќи треба да е растеретено и кај нив ...
Сеуште има одредени зони кои не се растеретени, но за нив очекувам наредната недела да се случи ова...
Немојте да правите претпсотавки за кои не сте сигурни ... подобрување има ... сепак можно е да има неколку корисници кои имаат друг вид на проблеми кои ќе се разрешат ...
Ако толку мислите дека никој не му е гајле дека пишувате тука, грешите - но сепак едно е пишување со аргументи е друго е само цимолење ...
Дете, ај не рипај ... малце ако провереше по темиве и по форумов ќе дознаеше за мене нешто, а тоа е дека секогаш кажувам проверени информации (дури имаше и афери дека сум работел во ТК поради што секогаш излегував во право) ...Prvo vikas 24-48 saati, a posle naredna nedela. Taka me lazat u tehnicka podrska veke 2 meseci, sekoj petok za naredniot, kako sto e i sega. Minatiot rekoa za ovoj, a ovoj koa ke prasam ke bide za naredniot i se taka. Znaci ne gi brani i ne mi kazuvaj kako se raboti u firma za internet. Tuku kazi si posteno deka ne ste spretni za izveduvanje vakvi raboti t.e. za rasteretuvanje na mreza. I jas ne cimolam nego ti kazuvam kakvi se rabotite, a za 2 meseci so netot vi e beda na telekabel, jas ke treba da platam za usluga koja ne sum ja dobil. Epa prijatele kazi kako da postapam okolu plakanjeto i neli ti se dovolni ovie argumenti ili sakas uste?