Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.715
Поени од реакции
22.859
Според мене, 7-ката треба да биде повлечена од употреба, како почесен број, а да биде активирана само во случај еден од 4-те сина на Раул да заигра за Реал Мадрид.
Инаку, неговите 4 сина се:
-Хорхе, крстен по Хорхе Валдано
-Хуго, крстен по Хуго Санчез
-близнаците Хектор и Матео, крстени по Хектор Риал и Лотар Матеус.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Meне ме интересира-Доколку Раул си оди(не дај боже),се согласувате ли 7 да биде дадена на КР:?
Јас лично,не,,,,..но ме интересираат вашите мислење и ставови во врска со ова??
дефинитивно НЕ некако се навикнав Кристијано да ја носи 9 мислам дека после раул треба да помине време и доколку CR остане верен на клубот(како Раул,а не да вика дека би играл за Барса) да му се даде 7

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Според мене, 7-ката треба да биде повлечена од употреба, како почесен број, а да биде активирана само во случај еден од 4-те сина на Раул да заигра за Реал Мадрид.
Инаку, неговите 4 сина се:
-Хорхе, крстен по Хорхе Валдано
-Хуго, крстен по Хуго Санчез
-близнаците Хектор и Матео, крстени по Хектор Риал и Лотар Матеус.
Тргање на 7-та од употреба = 24 регистрирани на почеток од сезона место 25. Нема шанса...

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Доколку беше дозволено во Шпанија да има поголеми броеви од 25 (над 25 смеат да носат само играчи од Кастиља), ја би бил 7-та да биде тргната од употреба. Ама тоа е невозможно, така да не би имал ништо против. Не гледам некој од Кастиља кој би можел да ја наследи 7-та уште од оваа сезона. Можеби за некоја година Сарабија, доколку не го шитнат и него.
И јас сум за ова.Можеби некој од младинската школа,кој цела кариера ќе ја помине во Реал Мадрид ама КР-не..:)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
:pos2::pos2::pos2: колкава глава му направиле...:tv:

--- надополнето ---

Вистински не,онака ми е братче вамос_реал...хх...:):)..
Така е Сестричке:back::back::back:

--- надополнето ---

Дај бе веќе некои шпекулации или нешто друго, да има дискусија во фан клубов...почна да ни умира:tv:

--- надополнето ---

Реал нуди 8м за Сами Кедира од Штутгарт...хммм:raz: Штутгарт не го дава под 15м Кедира...:icon_eek:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.730
Доколку до понеделник, вторник не се официјализира ништо, мислам дека капитано ќе остане.

Да ја повлечат 7цата нема шанса, пиша погоре Боби, такво е правилото во Шпанија и мислам дека ниту еден тим нема заштитено бројка, ма да лани игравме со 22 играчи во тимот.

И почекајте со шпекулации, сепак целиот свет е насочен кон финалето на СП :)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Да се повлече 7та не е толку добра идеја од причините што ги напомена Боби, но сметам дека може да биде дадена на некој што ќе знае да ја носи на вистински начин, на начин на кој што ја носеше Раул. Да не ја земе некој а пеитоа да не знае како треба да не се носи тој број и каква е чувството и поласканоста...се надевам дека на најпаметен начин и на најдобра карта ќе се изигра сетоа тоа.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
7та само играч од Кастиља што ќе игра од срце и нема да го заборави Реал. Што ќе им носи победи и титули, што ќе биде во добро и зло со нив и да стане уште една легенда во клубот.

FOREVER TOGETHER with REAL MADRID!!!

Заборавив може уште еден, Ди Мариа 7:)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
7та само играч од Кастиља што ќе игра од срце и нема да го заборави Реал. Што ќе им носи победи и титули, што ќе биде во добро и зло со нив и да стане уште една легенда во клубот.

FOREVER TOGETHER with REAL MADRID!!!

Заборавив може уште еден, Ди Мариа 7:)
Ааааа уживај си...нема шанси!!!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.715
Поени од реакции
22.859
Зависи што сакате.
- Ако сакате од Кастиља играч, тоа би можело Касиљас, ама малку нелогично е голманот 7ка
- Ако сакате некој што мислам дека ќе стане легенда на клубот и ќе биде овде уште многу, тоа е Рамос
- Ако сакате некој кој го остава срцето на терен, тоа е Чаби.

O

ob1

Гостин
Ја би му ја дал 7цата (секако ако се пензионира или премине во друг клуб Раул) на Каналес. Сеуште е млад , има да се докажува, ке остане уште многу време тука и мислам дека ке го засака доволно клубот. Па немора да биде на некој играч од Кастиља и Раул не бил баш баш од наша школа туку дошол од Атлетико Мадрид.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
^ „АС“ пренесува дека Мурињо може кога сака да го напушти клубот во наредните 4 сезони од договорот со Реал, меѓута без да плати било каква компезација за раскинот на соработката.
АС и Марка започнаа со своите заговори против Мурињо, можам да замислам што ќе биде кога ќе започне тој со работа...

--- надополнето ---

Реал и Штутгарт ги забрзуваат преговорите за Кедира
http://realmadrid-mk.blogspot.com/2010/07/blog-post_11.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom