ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.967
- Поени од реакции
- 57.733
Ако го баталиш карактерот настрана, Балотели е два пати подобар играч од Ди Мариа...Овој доколку би дошол, јас лично идам да го убијам!!!:pishtoldz:violent1:
Ако го баталиш карактерот настрана, Балотели е два пати подобар играч од Ди Мариа...Овој доколку би дошол, јас лично идам да го убијам!!!:pishtoldz:violent1:
Е ако де, ако сака и 10 пати нека е подобар, ама Ди Мариа во подобро светло ќе се покаже од него...:smir:Ако го баталиш карактерот настрана, Балотели е два пати подобар играч од Ди Мариа...
Само Сити моментално може да платат толкава сума, а знаејќи дека сега го купија Силва, тој не им е потребен. За мене многу подобро ќе беше Силва + Ди Мариа, и Кака аут. Иако нешто ми кажува дека наредната сезона под водство на Мурињо ќе биде сезона на Кака.Да е точно дека го бараат и нудат коолку што го купивме од Милан одма мора да се шитка.Допрва со хронична болест,во слаба форма на 29 г ништо од него.
манга мислам дека ова слики од она видеото кое прикажува еден ден со кристијаноСамо Сити моментално може да платат толкава сума, а знаејќи дека сега го купија Силва, тој не им е потребен. За мене многу подобро ќе беше Силва + Ди Мариа, и Кака аут. Иако нешто ми кажува дека наредната сезона под водство на Мурињо ќе биде сезона на Кака.
--- надополнето ---
Роналдо со синчето.
Mourinho da luz verde a traer a Schweinsteiger
Мурињо дал зелено светло за трансферот на Швајнштајгер.
Di María llega el jueves a Madrid y será presentado
Ди Мариа доаѓа во Мадрид во четврток, каде што ќе ги помине медицинските тестови, и ќе биде презентиран пред фановите кои за прв пат ќе можат да го видат првото засилување на Мурињо во дресот на Реал Мадрид. Ќе потпише 6 годишен договор, и се шпекулира дека ќе заработува по 2 милиони годишно.
Не е официјално, последните шпекулации се дека ќе биде купен сега, и ќе остане уште една сезона на позајмица во Гетафе.Абе го земавте Педро Леон или не е официјално?
Нема шанси.....види го детено коса има....види колкаво е....а то вчера се роди....Само Сити моментално може да платат толкава сума, а знаејќи дека сега го купија Силва, тој не им е потребен. За мене многу подобро ќе беше Силва + Ди Мариа, и Кака аут. Иако нешто ми кажува дека наредната сезона под водство на Мурињо ќе биде сезона на Кака.
--- надополнето ---
Роналдо со синчето.
Дај боже......Јас сум за него...Би било добро ако Германија ја тепа Шпанија,а таму се играчите на Барселона претежно,па да дојде во РеаЛ Мадрид и на Ел Класико ќе биде огин...Само ќе жалам за Касиљас,Рамос Алонсо...етц...Ако дојде Швајни има огномет да фрчи низ градов.