Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Овој доколку би дошол, јас лично идам да го убијам!!!:pishtoldz:violent1:
Ако го баталиш карактерот настрана, Балотели е два пати подобар играч од Ди Мариа...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ако го баталиш карактерот настрана, Балотели е два пати подобар играч од Ди Мариа...
Е ако де, ако сака и 10 пати нека е подобар, ама Ди Мариа во подобро светло ќе се покаже од него...:smir:
Нема везе нејќам повеќе ни да дискутирам за Ди Мариа има време за него, ќе видиме дали ќе го биде или не:toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Да е точно дека го бараат и нудат коолку што го купивме од Милан одма мора да се шитка.Допрва со хронична болест,во слаба форма на 29 г ништо од него.
Само Сити моментално може да платат толкава сума, а знаејќи дека сега го купија Силва, тој не им е потребен. За мене многу подобро ќе беше Силва + Ди Мариа, и Кака аут. Иако нешто ми кажува дека наредната сезона под водство на Мурињо ќе биде сезона на Кака. :)

--- надополнето ---

Роналдо со синчето. :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Само Сити моментално може да платат толкава сума, а знаејќи дека сега го купија Силва, тој не им е потребен. За мене многу подобро ќе беше Силва + Ди Мариа, и Кака аут. Иако нешто ми кажува дека наредната сезона под водство на Мурињо ќе биде сезона на Кака. :)

--- надополнето ---

манга мислам дека ова слики од она видеото кое прикажува еден ден со кристијано

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Mourinho da luz verde a traer a Schweinsteiger
Мурињо дал зелено светло за трансферот на Швајнштајгер. :icon_lol:

Di María llega el jueves a Madrid y será presentado
Ди Мариа доаѓа во Мадрид во четврток, каде што ќе ги помине медицинските тестови, и ќе биде презентиран пред фановите кои за прв пат ќе можат да го видат првото засилување на Мурињо во дресот на Реал Мадрид. Ќе потпише 6 годишен договор, и се шпекулира дека ќе заработува по 2 милиони годишно.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Mourinho da luz verde a traer a Schweinsteiger
Мурињо дал зелено светло за трансферот на Швајнштајгер. :icon_lol:

Di María llega el jueves a Madrid y será presentado
Ди Мариа доаѓа во Мадрид во четврток, каде што ќе ги помине медицинските тестови, и ќе биде презентиран пред фановите кои за прв пат ќе можат да го видат првото засилување на Мурињо во дресот на Реал Мадрид. Ќе потпише 6 годишен договор, и се шпекулира дека ќе заработува по 2 милиони годишно.
:vozbud::vozbud::vozbud:
koj broj ke go nosi Marija?

--- надополнето ---

Ernesto Bronzetti Claims Real Madrid Give Up On Signing Maicon

It seems that Real Madrid have given up on the idea of signing Douglas Maicon from Inter Milan, and now believe that Sergio Ramos should remain king of the right back area at the white capital. FCInterNews today quote Fifa agent Ernesto Bronzetti as saying: “Real Madrid are going to forget about this deal and [...]

P

PewDiePie

Гостин
Абе го земавте Педро Леон или не е официјално?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Абе го земавте Педро Леон или не е официјално?
Не е официјално, последните шпекулации се дека ќе биде купен сега, и ќе остане уште една сезона на позајмица во Гетафе.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891

--- надополнето ---

Нема шанси.....види го детено коса има....види колкаво е....а то вчера се роди....:toe:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Ако дојде Швајни има огномет да фрчи низ градов.:vozbud:
Дај боже......Јас сум за него...Би било добро ако Германија ја тепа Шпанија,а таму се играчите на Барселона претежно,па да дојде во РеаЛ Мадрид и на Ел Класико ќе биде огин...Само ќе жалам за Касиљас,Рамос Алонсо...етц...
Што се однесува на детенцето на Кристијано Роналдо мислам дека се родило на 17 јуни(наводно)...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
И јас сакам Швајни да дојде....значи стварно импресионира со својата игра....еден од најдобрите е на СП....ама тешко да го напушти Баерн.....

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Швајни нема да дојде...Баерн нема да го пушти под никоја цена, уствари да ако понудиме преку 70м ќе го пуштат без око да им трепне.:tv:

Не гледајте само на СП, добро изиграл и ајде...глејте колку играчи што играат во репрезентација играат во клубовите како резерва или послаб тим.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Поарно Швајни за 70 милиони отколку Балотели

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop