Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немора да значи воопшто...он може да биде фудбалер, но никогаш да не достигне тоа што достигнал татко му, туку да биде некаков труп недоделкан. Аналогно да се надоврзам на муабетот за Кака и Кики:) толкава надеж дека ќе играат еден против друг и на крај ништо:)......... Него баталете тоа, дај нека идат овие нека го земат Маикон и нека не дробат многу многу.
П.С. Аеее сеа уште малку сите бришка пред ТВ да ги глеате шпанциве:pipi:
Ќе го биде...Потребно е време...:).

@Иван... знам де дека дека и Маикон е ѕверка, никој не го негира тоа. Не ми покажувај ЈуТуб клипчиња.

Ама нема потреба од негово купување кога имаш ваков играч на располагање за десен бек. Последнава сезона подобри натпревари имаше како десен бек, отколку на еден два натпревари кога изигра на ниво како централен.

Не дека и како централен нема да игра добро ако дојде Маикон, ќе биде нешто како Лусио, да знае да продре и напред, али моја желба е Рамос да си остане на бековската позиција, зошто таму ќе го покажува целиот талент.

Одлична партија на нашите и во Шпанија.И деновиве сакам да слушнам најпрво вест за доаѓање на Маикон,па после со ред и другата моја желба Басти или Даниеле.

Одлична партија на нашите и во Шпанија.И деновиве сакам да слушнам најпрво вест за доаѓање на Маикон,па после со ред и другата моја желба Басти или Даниеле.
За овој се сложувам дефинитивно...многу ми прави мерак, како само изигра годинава против Интер, Јуве, Милан:vozbud::zver: е :pipi:

Киксови на централната позиција може имало во периодот кога ке се навикнел на бек и бил наеднаш префрлен на централен. Кога во серија играше натпревари како централен, јас не забележав посериозни испади.

Шо дробите толку за Рамос коа и вака и така не одигра 90 мин. хахаха...ама пак не ми е јасно зашто го извади, може до крај ќе дадеше некој гол, надежен е дечкото:) Вечерва повеќе го гледав у напад, трча, се бута, као од затвор да го пуштиле, него ли таму кај што му е правото место.....т.е муабетот ми беше кај и да беше топката Рамос оп ќе се избаци од негде....печен е за шиткање:pipi:

Де Роси пред некоја ден имаше дадено изјава дека нема намера да ја напушти Рома, и она со Реал се само празни муабети.

Боље Маикон да се земе него централен. Рамос сезонава изигра неколку натпревари како централен, и ги изигра подобро од останатите шо ги играше десно.

^ Нормално дека тоа не држи вода. Де роси ке остани верен на Рома уште долго време. Можи да се речи па и до крај на кариерата.

portadag_220610.jpg

Се очекува оваа недела да бидат комплетирани трансферите на Маикон и Ди Мариа. За аргентинецот трансферот е прашање на време, а Маикон до петок.

99bc2bc9fa422d1ab0d8f49e590b2b6321.06maicon1.jpg

Наводно вчера имало телефонски разговори меѓу Валдано и Морати, па одтука Даглас Маикон е пред потпишување договор со Реал Мадрид, пренесува шпанска Марка.

Наводно, мадриѓани постигнале договор со Интер со кој ќе платат 28 милиони евра за бразилскиот бек.

Уште од преминот на Мурињо во Реал се зборуваше за трансфер на Маикон, но Интер бараше 35 милиони, што беше премногу за управата на Кралевите.
Сепак, откако дојде Бенитез на клупата на италијанскиот шампион, се согласи Маикон да си замине, па Морати ја симна цената за Бразилецот.

Мислам дека до сега ова го нема никој постирано, сите голови на Реал од минатата сезона. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom