Жива сум.Би сакала да славам,ама не можам.Ако не го поништата црвениот ќе знам дека нема правда веќе...Кој пророк сум.....Му наместија црвен(а јас се надевав за тоа Кики ќе се погрижи).Кои глумци де.За 2 минути го средија.Емили жива е? Или слави на сред сибелес?![]()
Очекувам утре Роналдо да му ја реши на Корејцине и добра партија на Црвенана Фурија....Aли им тргна на нашиве... Гонзало хет-трик, ВдВ влезе у втор круг, Кака мен оф д меч... уште Кики и Шпанциве![]()
некако со потсмев ми делува оваКака се степа, сеа сабајле на миса ќе иде да му прости господ.
И јас мислам дека ќе му го поништат вториот жолтнекако со потсмев ми делува ова
а иначе човекот си е голем верник , и секогаш под дресот има маица " i belog to jesus " незнам што има лошо тука ?
а и не се истепа го наместија црнчуѓине , али сигурен сум дека ке му го изземат вториот жут од фифа кога ќе ја видат снимката
http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_6206735,00.htmlИ најјаката вест што ја имам слушнато во последно време и моја најголема желба.
Прегледај го приврзокот 30896
другиве може ама овој нема шансиПретседателот на Интер, Масимо Морати денеска очекува повик од Реал Мадрид за услугите на Даглас Маикон, вака пишува италијанскиот Gazzetta dello Sport.
Маикон е една од главните цели на Реал Мадрид во летниот преоден рок, не е тајна дека и самиот тој посакува да се пресели во Кралскиот клуб.
Техничкиот директор на Интер, Марко Бранка се вратил по неколку дневниот одмор во Сицијлија, и според Gazzetta dello Sport негов прв контакт ќе биде со Реал Мадрид.
Флорентино Перез или Валдано се очекува денеска да се јават во Интер и официјално да ги започнат преговорите за Маикон.
Реал Мадрид е подготвен да понуди 28 милиони евра за овој трансфер, но Интер нема да сака да го продаде Маикон за под 35 милиони евра.
Има информации дека Реал Мадрид ќе се придржува до цената но ќе додаде и некои фудбалери од своите редови во понудата, Интер ќе може да бира од Ројстон Дренте, Фернандо Гаго, Рафаел ван дер Варт и Мамаду и Ласана Диара.