Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечко, тапа ти е Антивирусот што го имаш, ти гарантирам дека имаш вирус :pos2: Смешки се бе, да им ебам стопаните. Btw, кај мене полека почна да се средува.
Почна да се средува, и пак се заеба. Ама изгледа работат на случајот :pos:

Јас сум убеден дека не е до ТК :)
Не дека ги бранам иако многу ретко имам некаков проблем со нив..
ама глеам се жалат луге со истиов проблем а не се корисници на Телекабел.. Значи останува да је проблем кај Телеком..

Јас па не познавам некој кој што има проблем со нетот од Телеком, бар не во Скопје.
Ама глеам се стабилизира, пупупу да не ги урочам :pos:

Јас имам интернет од Кабелнет па исто е и кај мене некој страни како форумов точка мотика ги отвари а а1 сител нба јок нејќе

Јас имам интернет од Кабелнет па исто е и кај мене некој страни како форумов точка мотика ги отвари а а1 сител нба јок нејќе

Епа штом тие страни не ти ги отвара а ти си на Кабелнет што колку што знам не е исто со Телекабел :) а истите тие страни ни кај мене не ги отвара.. тогаш логично је да не е проблемот кај Телекабел.. :D

Значи ваљда е до надворешните линкови, односно до Телеком, пошто он е главен дистрибутер на нет у МК :pos2:

Абе не ми е гајле кај е проблемот, јас неам интернет, нека си средат Телекабел со Телеком, јас зеам интернет од Телекабел, значи тие се виновни.

Срање , кај сите е вака..само кајгана можам да отворам .. ни МСН неќе..

Даме says: (Ова сум јас)
а Cole ќе игра ?
Цеко says:
a ti so prais sea?

Пола пораки на МСН што ги пишувам на другите не им стигаат... сите ми праат неповрзани муабети... јас ги прашувам едно, они ми враќаат друго :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom