Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Паметен си е Мур, сите за него зборуваат сега, не сум прочитал ни една вест за играчите на Интер, тотално го оттргна притисокот од нив, утре вечер ќе си освои ЛШ, и во недела поштено си се враќа во Милано и си продолжува да го води Интер. Мене сите овие вести што се поврзани околу него повеќе ме влечат накај тоа, дека и наредната сезона ќе го води Интер, отколку дека наредна сезона ќе го води Реал.. Ќе дознаеме се за 3-4 дена.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Точно дека го влече притисокот од играчите. Али мене поверојатна варијанта ми е дека ем ќе освои ЛШ, ем ќе дојде кај нас. :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Паметен си е Мур, сите за него зборуваат сега, не сум прочитал ни една вест за играчите на Интер, тотално го оттргна притисокот од нив, утре вечер ќе си освои ЛШ, и во недела поштено си се враќа во Милано и си продолжува да го води Интер. Мене сите овие вести што се поврзани околу него повеќе ме влечат накај тоа, дека и наредната сезона ќе го води Интер, отколку дека наредна сезона ќе го води Реал.. Ќе дознаеме се за 3-4 дена.
Тука си у прави , секогаш вака праи . Ја како фан на Интер искрено повеќе се замарам дали ќе остане , колку брзо дојде финалево зашто не мислев на утакмицата туку чекав негови изјави дали ќе остане и други ствари и мислам дека ќе остане ама се е можно со Хозе .

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
И јас ја пишав тактикава во нашиот фан-клуб. Али, како што ти пишаа погоре - веројатно е ем да е тактика ова, ем да си оди и да е вистина. :)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Тука си у прави , секогаш вака праи . Ја како фан на Интер искрено повеќе се замарам дали ќе остане , колку брзо дојде финалево зашто не мислев на утакмицата туку чекав негови изјави дали ќе остане и други ствари и мислам дека ќе остане ама се е можно со Хозе .
Јас мислам со сигурност ќе дојде во Реал од причина што Италија освои што може, па турнејата го води во Шпанија и сега ја има најдобрата прилика и најголемиот предизвик да го предводе најголемиот клуб во историјата на фудбалот и со тоа да го пишува и неговото име во историјата на најдобри тренери доколку има поголеми успеси

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Епа после сите овие вести што се појавија околу него и Реал Мадрид, најпрво вербалниот договор, потоа најголемиот експерт во Италија за трансфери кажа дека Капело ќе биде негов заменик во Интер, не го продолжил школувањето на неговите деца во Милано и барал школо во Мадрид, и уште многу други, изненадувачки ќе биде да не го напушти Интер... :)))

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Да немате сомнежи околу доаѓањето на Мур.....Интер веќе му најде замена.....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дечки читам Мурињо ќе иди кај вас..и да дојди кај вас мило ќе ми биди сепак еден е тренер како Мур..можеби не е најдобар ама има харизма човекот и пред се стил ...јас сигурен сум дека ако Мур пристигни во Мадрид кардинално ќе се променат работите во поставеноста и играта ...можеби ќе ми биди криво за Интер но како и да е сакам и реал да го гледам во врвот и нема да ми биди криво(со целосна почит кон Барселона која е најдобра екипа моментално)....иначе најдобри тренери се оние кој што од нешто прават ништо а не како што прочитав емилија ги назначи анџелоти и капело.......во таа суштина најдобар е убедливо САФ а во фудбалски смисол Рафа Бенитес и Фелкс Магат кој се невидени мајстори за поставеноста на играта!

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Мурињо е арогантно, егоистичко копиле кој го интересира само сопствена слава и нишо друго, ако освои ЛШ со Интер очекувам сигурна преселба во Мадрид, бидејки неговата работа во Италија ке ја смета за завршена.... доколку биде поразен, може да размисли да остане уште некоја година, колку да ја дозаврши работата која не му успеа во Челзи.
Како и да е, поинтересна ќе биде Примера со Мурињо во Мадрид.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Мурињо е арогантно, егоистичко копиле кој го интересира само сопствена слава и нишо друго, ако освои ЛШ со Интер очекувам сигурна преселба во Мадрид, бидејки неговата работа во Италија ке ја смета за завршена.... доколку биде поразен, може да размисли да остане уште некоја година, колку да ја дозаврши работата која не му успеа во Челзи.
Како и да е, поинтересна ќе биде Примера со Мурињо во Мадрид.
Види сеа, таа работа може и во Реал да ја заврши :tv:

Точно тоа дека ако загуби во финалето може да се случи да остане во Интер, но може и наредна сезона да нема ваква шанса да седне на клупата на Реал. Мое мислење е дека ќе освои ЛШ и со тројна круна ќе се прости од Интер, онака триумфално, освојувајќи се.

---------
Иначе, најверојатно Рибери ќе потпише нов договор со Баерн, што е добра вест за нас. :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Види сеа, таа работа може и во Реал да ја заврши :tv:

Точно тоа дека ако загуби во финалето може да се случи да остане во Интер, но може и наредна сезона да нема ваква шанса да седне на клупата на Реал. Мое мислење е дека ќе освои ЛШ и со тројна круна ќе се прости од Интер, онака триумфално, освојувајќи се.

---------
Иначе, најверојатно Рибери ќе потпише нов договор со Баерн, што е добра вест за нас. :)
Престрашно би било за "Специјалниот :lud: " да не успее да освои ЛШ во два последователни клуба. Тоа би било смртоносно за неговото его...
А Мурињо без его е ко Пелегрини без Кристијано. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мур е завршена работа,само се чека да заврши финалево и да потпише.Без разлика дали ќе изгуби или победи тој менува средина и за прв пат ќе биде во Шпанија.Ќе го води најтрофејниот клуб во Историјата и сето тоа е голем предизвик.Неговото его и арогантност,желба за победи,слава никогаш нема да згаснат.Го чекаме со отворени раце.:)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Престрашно би било за "Специјалниот :lud: " да не успее да освои ЛШ во два последователни клуба. Тоа би било смртоносно за неговото его...
А Мурињо без его е ко Пелегрини без Кристијано. :)
Хм... не дека не би влијаело, но баш заради неговата арогантност, не би имало некое големо влијание тоа врз неговото его. Може дури и намерно да тера инает дека е најдобар иако нема освоено ЛШ со двата последни клуба :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Утре ако Интер освои ЛШ,Реал лапа 3 милиони?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom