Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стара тактика им е таа.. вчера и денес не можев да ги добијам на телефон за да им кажам да не експериментираат многу, туку да ми пуштат тоа за кое што плаќам. Ама тоа е, монопол.. пак имаат најдобра понуда од сите.
Zborev so eden tehnicar okolu problemot, mi rece deka testiraat VOIP paketi i da ne ocekuvame mnogu mnogu kvalitet na uslugata dodeka ne se sredela taa rabota.
Znaci imaat traffic shaping 100 posto >
1)Nema da se simninjaat torrenti brzo,
2)Ke namaluvaat brzini poske pominati Gigabajti
3)Ke se sirat niz celo Novo Lisice i ke trebaat da kupat pojak link,verojatno uste eden gigabit.
tolku od biznisot,a ovaa rabota ke trae verojatno do nova godina izgleda.
А Телевизија имаше ли ?
Слаб си брату, ја сум симнувал со 900 килобајти/секунда![]()
Не бе, од Телекабел имам, ама тоа беше пред два-три месеци, сега имаат нешто проблеми со линкот.А ти да не имаш од ОФФ НЕТ 10 мегабитенхехехе
знам дека понекад крева и до 9 мегабита..мене од страна ми идело приближно со таа брзина.. ама задоволен сум и со оваа...
[FONT="][FONT="]Доколку корисникот веќе има модем, истиот му се заменува со половен модем без да доплаќа ниту денар, а доколку сака нов модем тогаш доплаќа 1500 ден![/FONT]