Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
u Centar nemase 3 saata...od 5 do 8 vecerta....aj valjda ke ja opraat dobro ide sea za sea, makar so vakov speedtest ko netsfan nema sansi da izvadam.

350695108.png

Еве во 15 и 50 како е ....пак си е добро све..

А за тоа зошто немало да не немало и ТВ ??

вчера немав нет од кај 8-11, а еве сега каков е. пак е катастрофа. ПИНГОТ НЕЗНАМ... шо е работава?!?!?!?

на ништо не личи. катастрофа. нетсфан, кај живееш?

Кенгур ти кај живееш? нетсфан мислам е аеродром, и јас сум. Јас немав проблеми вчера, а сестра ми немаше нет. (:pos:) Јас сум на УСБ она на мрежен кабел x)

Зависи на кој јазол си поврзан, некаде јако влече и како шо глеам ептен слабо кај тебе. Ја ваква латенција у живот не сум имал :S
Како шо глеам секад имаш проблеми, јбг на таков јазол си поврзан :nesum:

ja sum u kozle.. vcera vecer nemase od kaj 7 pa do neznam koga.. sabajle koga stavan imase.. sea mi vika zena mi pak snemalo okoly 4. Od rabota vrtam na support ama e stalno bussy.

Кенгур ти кај живееш? нетсфан мислам е аеродром, и јас сум. Јас немав проблеми вчера, а сестра ми немаше нет. (:pos:) Јас сум на УСБ она на мрежен кабел x)

Зависи на кој јазол си поврзан, некаде јако влече и како шо глеам ептен слабо кај тебе. Ја ваква латенција у живот не сум имал :S
Како шо глеам секад имаш проблеми, јбг на таков јазол си поврзан :nesum:

Ја сум у Ново Лисиче ,и во 90 посто од тестирањата кон Будимпешта ,Франкфурт и уште некој.. пингот е од 40 до 60 мс..

Иначе јави се во ТК прашај ги што е работата може ке ти средат..

капиштец сум. вие од аеро ептен топ ви е нетот. по сите се глеа. ја сум катастрофа едно 3-4 месеци уназад. торент неможам да пуштам ебаги.

капиштец сум. вие од аеро ептен топ ви е нетот. по сите се глеа. ја сум катастрофа едно 3-4 месеци уназад. торент неможам да пуштам ебаги.

Брат, од сите на форумов (а и од сите што ги знам), само ти го јадеш од Телекабел :)

ај ќе се тешам дека е модемот. ќе зеам од новите скоро па ќе кажам како е-што е.

А си пробал да го користиш преку USB (или ако веќе е на usb, да го смениш на мрежна картичка)?

Вчера вечер немаше, сабајле ок па повторно немаше од 16h до пред 15 мин (Центар).
Честито до Technical support на Телекабел кој ја тргнаа слушалката на тел. за да не примаат повици....
Ако продолжат вака, адио...

Инаку моментално вaка e кај мене:

350799394.png

Стара тактика им е таа.. вчера и денес не можев да ги добијам на телефон за да им кажам да не експериментираат многу, туку да ми пуштат тоа за кое што плаќам. Ама тоа е, монопол.. пак имаат најдобра понуда од сите.

Стара тактика им е таа.. вчера и денес не можев да ги добијам на телефон за да им кажам да не експериментираат многу, туку да ми пуштат тоа за кое што плаќам. Ама тоа е, монопол.. пак имаат најдобра понуда од сите.
не е монопол, имаш избор. е кај зборот избор настапува "најдобра понуда". значи не е монопол =)

бтњ,сакав сеа да ставам пак од спидтест, ама толку е споро што не ми го отвара спидтест :pos:
иначе, боби, сум го користел и на усб и на мрежна. исто гоВно е.

едит. дур го куцав ова се уклучи и еве го резултатот.
350848504.png
[/URL][/IMG]
немиен го јадам. мамата телекабелска. огон да ѓи изгорит.

Imase televizija i valjda zaso odma se javiv deckoto od support se javi i rece deka imale problem so konfiguracija na mrezata i deka za saaat najvise saat ipol ke pustat, i pustiva posle 3 saati :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom