BATISTUTA 9
Fiorentina-Partizan-Real
- Член од
- 17 мај 2008
- Мислења
- 2.085
- Поени од реакции
- 266
неее јас сум за плус 40 гледам не се согласувате со 139 :pos2:pod 140 milliones ne doaga vo obzir:tv:
дебилска работа беее
неее јас сум за плус 40 гледам не се согласувате со 139 :pos2:pod 140 milliones ne doaga vo obzir:tv:
Нема шанса да го пуштат. Верувај.Игуаин и Роналдо имаат постигнато повеќе голови од Билбао вкупно
Последен натпревар за Гути и Раул на Бернабе.
Можни 8 кои ќе заминат летово:
Лас
Мамаду
Гаго
Гути
Раул
Дренте
Мецелдер
Игуаин
Секако нема сите 8 да азминат.
и ја сум за тоа ама колку што знам пипта се уште го нема продолжено договорот со реал.А за Гути :nesum:Нема шанса да го пуштат. Верувај.
Oва со Гути, ич не ме бендисува. Нека остани и наредната сезона..
Ќе го продолжи де.. нека заврши сезоната ке се стори и тоа. За кај се брзате виеи ја сум за тоа ама колку што знам пипта се уште го нема продолжено договорот со реал.А за Гути :nesum:
IN SEVILLA WE BELIVE:tv:
За другиве добро но за Игуаин Гаго и Лас мислам дека ке направат огромна грешка ако ги продадатИгуаин и Роналдо имаат постигнато повеќе голови од Билбао вкупно
Лас
Мамаду
Гаго
Гути
Раул
Дренте
Мецелдер
Игуаин
Со исклучок на Раул и Мецелдер другиве се добредојдени во Интер . како по правило сите што доаѓаат од Реал , супер играат у Интер .Игуаин и Роналдо имаат постигнато повеќе голови од Билбао вкупно
Лас
Мамаду
Гаго
Гути
Раул
Дренте
Мецелдер
Игуаин
Со среќа нека ти е.....Зарем ке дозволи Перез после Иеро уште 2 легенди на Реал Раул и Гути да си заминат без да ја заврсат кариерата во белиот дрес. Стварно незнам ако си отидат... Срамота. Денес ми е роденден НАЈГОЛЕМА ЖЕЛБА МИ Е КИКС НА барса
Oстај настрана мајтап Да ве прашам нешто Мадридисти, искрено дали сакате тоа да се случи? Дали го сакате Меси во Реал? :tv:En Inglaterra publican que el Real Madrid planea ofrecer 139,3 millones de euros por Leo Messi
Аааа, се пресмеав... :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: