Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Момци , без провокација =)

Знаете дека сум навивач на интер , симпатизер на Барса (бар сеуште сум ...иако не нпанаа со педерските потези) мада шала на страна =)

Колку од вас го засакаа Интер пошо ги спречи Барселона да освојат ЛШ на Бернабе сред Мадрид ? :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Знаете дека сум навивач на интер , симпатизер на Барса (бар сеуште сум ...иако не нпанаа со педерските потези) мада шала на страна =)

Колку од вас го засакаа Интер пошо ги спречи Барселона да освојат ЛШ на Бернабе сред Мадрид ? :D
Јас ќе ти одговорам искрено дека ги засакав што ги спречија Фарса да играат финале на Бернабе...хмм...и друг тим да го стореше тоа и тој ќе го сакав...вечерва се радував ко Реал да ја имаше победено Фарса:pos2:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667

Да те поправам, има и женски тука:helou::back:
Иначе и јас се радувам ептен, значи ептен и ми е мило што Интер отидоа во финале, но не затоа што ги мразам Барса или дека не ги сакам како тим, туку од причина што во италијанско сум симпатизер на Интер, така да....супер ми дојде победава.:)

O

ob1

Гостин
Јас ќе ти одговорам искрено дека ги засакав што ги спречија Фарса да играат финале на Бернабе...хмм...и друг тим да го стореше тоа и тој ќе го сакав...вечерва се радував ко Реал да ја имаше победено Фарса:pos2:
Исто и ја брат.. само што не од оваа туку од минатата утакмица го сакав Интер и пресрекен сум..а се надевам дека ке бидам уште посрекен во недела. :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490

Интер сум ги симпатизирал од секогаш, после Реал тие ми се втор тим. Против кој било тим да играа оваа вечер Интер за нив ќе си навивав.

Али се би прифатил, само финале на Барса на Бернабе не. Мислам дека ќе доживеев нервен слом ако тоа се десеше. Вечни должници сме ви, туку што должници, ете со Снајдер ви се оддолживме за тоа. :tv:

И јеботе, кој момци, иаме ние и навивачки тука, не сме ко останатите фан клубови се педер до педер. :))))

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Мони има отворена покана од навивачите на Интер да дое да глеа финале со Нас =)

Бар од мене хихихи =)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Кога не можете вие да не победете:tapp::tapp::tapp:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај да не забегуваме со темава, и мене ми е мило што пројде Интер, ем ја тепаа Фарса ем Пандев ќе игра финале.

Иначе се надевам дека оваа недела ќе ја паметат долго педерчињава и дека ќе биде прав кошмар за нив. Ин Виљареал ви траст! :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^ Наше право е бе... си се радуваме на поразот на ривалот. :baeh:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
И јас се израдував што не влезе Барса во финале не ми се баш симпатични да ги гледам на Бернабе... ама повеќе ми беше кеиф што ја имав сингл уплатено на 1.70 за Интер да оди во финале :tv:

А иначе од Интер имат респект од мене само Пандев и Цезар и ај сега вратете се на темата ''Реал Мадрид'' доволно беше :)
Дај боже да кикснат сега наредната и со Виљареал и тогаш се ќе е океј.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Сабота вечер таман си идам од мај дрво пијан, додека ги глеам Барселона ќе се отрезнам, ако кикснат продолжувам да го терам мај уште 2-3 дена, ако не никому ништо.. :)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Мони има отворена покана од навивачите на Интер да дое да глеа финале со Нас =)

Бар од мене хихихи =)
Фала на поканата во секој случај, ама сепак да не забегуваме до толку:)
Иначе се надевам, ама искрено се надевам дека Барса ќе киксне со Виљареал, зашто толку се надеваа дека ќе одат во финале, дека вечерва ќе ги тепаат Интер и толку голема опсесија им беше финалето, притоа докажувајќи дека тие се тим-машинерија на кој никој не може да им парира, а сепак излезе и дека кој високо лета ниско паѓа. И не е работата дали Реал можел да ги тепа или не, да не се бара утеха во нешто што нема никаква поврзаност...туку тука можда станува збор дека сепак големата Барса зад која се дигна доста прашина на крајот може да остане и со празни раце.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Уште Ето каброн да добиеше црвен топ ќе беше :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Мурињо не дозволува Барса да освои трофеј на теренот на својот иден клуб. :real: :real: :real:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom