Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па нормално поважно нешто од настап на СП нема,тоа важи за секој спортист.Тој ќе заигра последните 2-3 натпревара колку да влезе во форма.Нема потреба да се ризикува против Сарагоса со Кака.Срамота е ако победата против останативе до крајот ни зависи од Кака,после толкава пауза ни нас нема да ни биде од голема корист.

Член од
23 ноември 2009
Мислења
88
Поени од реакции
3
Абе ај не тресете... Да беше ова за Роналдо ќе поверував ама Кака нема шанси.

Може да се чува за светско поради тоа што има опасност да го пропушти, но ако Пелегрини го викне сигурно ќе игра доколку е во можност...

И што фајде ќе има на Светско ако не е во меч-форма. Неможеш од сала и после 2 месеци неиграње да играш СП. Ако не заигра до крај на сезонава не верувам ни дека ќе игра на СП. :nesum:
Да да, имаш право... И да се чува за светско во што форма ке биде без 3 месеци не играње. Јас мислам дека чекаат целосно да заздрави за да не се доискомпликува поише повредата и да треба да оди на операција...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Што е работата со Кака???? Стварно немало да игра до крајот на сезоната оти се чувал за СП..????
:toe:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Ајде доста истресовте за Кака...Боже мили,нека оди во Милан::??Што е работава..Се прашувам дали ако по враќањето во игра направи многу за Реал ќе го велите истово.И тие членови на шпански форуми..Ама фанови ќе беа,како само победата да е важна:nenene::nenene:.Се чува за светско?..Не излегол на терен скоро цели 2 месеца и така наеднаш на Светско-опа во топ-форма..Нема смисла...И,самиот Пелегрини изјави дека ќе го чекаат Кака додека да оздрави,бидејки бил од голема важност за тимот и не сакаат да си играат со неговата повреда..Не платил Перез толку пари без причина..Не се покажа оваа сезона,знам...ама следната допрва доаѓа..Сепак факт е и дека тоа што тој го направи за Милан,нема да го повтори во никој друг клуб..Тој има пубалгија(не знам мн за ова) колку што разбрав...Млад е играч и постои можност да заздрави без операција,но меѓутоа ако се комплицира и не дај боже дојде до операција -ала Кака,и btw утре му е роденден...Полни:vozbud: 28,мислам

Edit:
Роналдо-Го гледам подобро Кака,се опоравува добро..Среќен сум што ми е пријател,голем професионалец е и секогаш сака да помогне во тимот..

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Нема везе ова што се збори, да речеш Рибери, Роналдо, Балотели(некои такви играчи) да прават вакво нешто, ајде де. Али Кака не изгледа како таков, секогаш е скромен, задоволен и дава максимум.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ајде доста истресовте за Кака...Боже мили,нека оди во Милан::??Што е работава..Се прашувам дали ако по враќањето во игра направи многу за Реал ќе го велите истово.И тие членови на шпански форуми..Ама фанови ќе беа,како само победата да е важна:nenene::nenene:.Се чува за светско?..Не излегол на терен скоро цели 2 месеца и така наеднаш на Светско-опа во топ-форма..Нема смисла...И,самиот Пелегрини изјави дека ќе го чекаат Кака додека да оздрави,бидејки бил од голема важност за тимот и не сакаат да си играат со неговата повреда..Не платил Перез толку пари без причина..Не се покажа оваа сезона,знам...ама следната допрва доаѓа..Сепак факт е и дека тоа што тој го направи за Милан,нема да го повтори во никој друг клуб..Тој има пубалгија(не знам мн за ова) колку што разбрав...Млад е играч и постои можност да заздрави без операција,но меѓутоа ако се комплицира и не дај боже дојде до операција -ала Кака,и btw утре му е роденден...Полни:vozbud: 28,мислам

Edit:
Роналдо-Го гледам подобро Кака,се опоравува добро..Среќен сум што ми е пријател,голем професионалец е и секогаш сака да помогне во тимот..
Абе под зборов фан на клуб што подразбираш ти?
-Јас подразбирам фан значи фан на клубот, а не на играчите на клубот, а тоа да има некој играч во твој клуб што не го сакаш е нормално...Кака и Чаби не ги сакам и пари да ми даваат нема да ги сакам тие играчи то је то:smir:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.766
Поени од реакции
11.757
Голема грешка направивте кога ги продадовте Снајдер и Робен.:jaj:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.766
Поени од реакции
11.757
Не не е за дрвење и замарање... кога ги продадовте и јас си мислев дека тоа е добар потег и дека не ви се потребни, али сега друго се покажува :smir:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Robben уште еднаш... по којзнае кој пак веќе... и во финале ќе го однесе баерн :smir:
али ок некој пак ќе мрчи сеа лоши ли се кака и роналдо :tapp:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
vamos real-Јас сум фан на Реал..ама и на Кака.Свесна сум т.е.знам дека сум пристрасна за него...ама едноставно се сложувам со ShurikeN!!!.Кака е пред се скоромен,израснат со вербата во бог..,и не верувам дека лаже.Јас не ти ставив нож на грло..и ти реков мора така да мислишш..Си ги бранам само ставовите и моите мислења,без мотив на некого да му наметнам мислење..:smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ви се молам да не го дрвите сега со Робен и Снајдер.Не победи Робен вечерва него среќата германска пострана.
Малку го мразев сега уште повеќе,Рибери не сакам да го видам во Реал:nenene:.
И со Кака ви кажав,ќе се врати последните 2-3 натпревари,да се опорави целосно,да не се ризикува и таман да влезе во форма пред СП.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ви се молам да не го дрвите сега со Робен и Снајдер.
Е како може да не се разговара за тоа? Виде, во финале си ги донесоа тимовите.
Ајде момци навалете, уште едно 10-15 страни да се удрат за Снајдер и Робен и ке ме исполните.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Беа и Робен и Снајдер во Реал...и Шо напраја.....ништо.Ко секоја година ,до 1/8 финале.И кој е крив сега.....?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom