- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Да тој е...браво за тебе!Може ја може ја .... најдобриот играч на планетава ? Тој ли е ?![]()
Да тој е...браво за тебе!Може ја може ја .... најдобриот играч на планетава ? Тој ли е ?![]()
Незнам Давор,мене франфудбал,Фифа и Уефа ми се некако порелевантни од твоите субјективни ставови во кои Барса не можеш да ја смислиш.Не е Роналдо толку низок бе:icon_bigg
Плус Роналдо е португалец,овој од Аргентина мислам дека е![]()
Чекај чекај...сега ме збунивте скроз...А и Кака не е побрз од Роналдо![]()
Тој брзиот со топката е побрз од тој најбрзиот во противничкиот тим а најбрзиот од тој тим е зад тој брзиот со топката а пак тој брзиот со топката игра во тим каде што игра уште побрз играч кој е побрз и од двајцата со топка и без топка :helou:Чекај чекај...сега ме збунивте скроз...
Сакаш да кажеш дека оној на видеото што е побавниот е всушност најбрз во неговиот тим,а оној што е побрзиот на клипот всушност не е најбрз во неговиот тим туку има И ПОБРЗ ДУРИ И ОД НЕГО? :nesvest:
Чекај чекај...сега ме збунивте скроз...
Сакаш да кажеш дека оној на видеото што е побавниот е всушност најбрз во неговиот тим,а оној што е побрзиот на клипот всушност не е најбрз во неговиот тим туку има И ПОБРЗ ДУРИ И ОД НЕГО? :nesvest:
Реално гледано тој малиот со долга коса е најспор..овие другите двајца се тука некаде за нијанса е побрз другарот на тој брзиот со топката:helou:И кој е најбрзиот?Тој со топката,овај шо го бркат....или тој третиот?![]()
Настрана тоа.Незнам Давор,мене франфудбал,Фифа и Уефа ми се некако порелевантни од твоите субјективни ставови во кои Барса не можеш да ја смислиш.![]()